Şimdi Ara

NE YAPACAĞIZ BU DOLANRICI TAYFAYLA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
223
Cevap
7
Favori
18.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Özel bankacılık müşterisi misiniz? Ya da portföy temsilciniz mi var?

Kimse karı olmayan bir şey için sizi arayacak, yok satıcıyı arayacak.

Bloke çek dersiniz o farklı.

Bankada gişedeki çocuklar kafasını kaldıramıyor şubeye girip çıkandan.

Standart müşteriyim. Yıllardır iş bankası ile çalışırım bir ayrıcalığım yok. Çok yüklü hesaplarım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu günkü Cuma Hutbesi ne güzeldi. Bahsedilenlere bakıyorsun bir de sözde %99.99'u müslüman olan insanımızın pratikte yaptıklarına. Hayret etmemek elde değil.

İSLAM'DA TİCARET AHLAKI:https://drive.google.com/file/d/1u4Hp2L05CMadY48avMWZFytbZpkKZWFE/view

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoppy -- 2 Mart 2018; 21:49:55 >
  • exponent kullanıcısına yanıt
    Evet hocam onu da dediyse dolandırıcı olduğunu kanıtlamış

• bu yöntemi bilmiyordum valla ben güvenir verirdim arabayı. neler var ya vay arkadaş.. teşekkürederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

bu günkü Cuma Hutbesi ne güzeldi. Bahsedilenlere bakıyorsun bir de sözde %99.99'u müslüman olan insanımızın pratikte yaptıklarına. Hayret etmemek değil.

İSLAM'DA TİCARET AHLAKI:
    https://drive.google.com/file/d/1u4Hp2L05CMadY48avMWZFytbZpkKZWFE/view

bugün diyanet ilk kez fetöye laf sokmadı ben anlamadım neden böyle yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Çok sevdiğim, araya taraya boylesine temiz bulduğum 2004 Model 530d aracim var. Aklımda bir iş vardı satip nakite çevirip iş kurayım diye düşündüm. Ben Konyadayim. Size benzer şekilde bir olay başıma geldi. Araba 85.500 pazarlik payı var diye yazdim. Birisi aradi Ankaradan geleceğim 83bin lira param var ne olur ne biter 85.bin olsun altini dusuneceksen boşuna yorulup gelme dedim. Arayacagim falab dedi 2 gun sonra aradi boyle boyle izin alamıyorum iste biraderle arkadasi gelecek vekalet falan konuştu.Bende dedimki biraderine parayi nakit elden ver nakit getirsin yada biraderin atsin benim hesabima dedim.Geldiler diğer gün, baktilar hoslarina gitti parayi falab konuştuk, ya dedi karışıklık olacaktı iste abim atacak parayi, araci ben alacağım falan diyor bi yandanda din iman karistirarak konuşuyor. Baktim tekin değiller girdim sözde birader olan kişinin koluna siz p.csiniz ama ben sizdende p.icim araba maraba yok hemserim hadi hadi bakin dalganıza benim kafam atmaya başladı dedim. Hicbirsey demeden gittiler

Harikasın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Why Shy

quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

quote:

quote:

Böyle bir dolandırıcılık şekli yok.

Kimse size EFT yapıp arabayı bana satmadı diye dava açamaz.

otomobilin mesut abisi diye bir kanal reklam yapmak için yalan bir haber uydurdu, sadece gündeme gelmek için, videoda da diyor ki arkadaşımın başına geldi. Mail attık dedik dosya numarası ver kontrol edelim, cevap yok tabi.

Bir Adalet Bakanlığı çalışanı olarak söylüyorum, eft yapıp bana satmadı diye dava açılamaz...

Başka bir dolandırıcılık yapacaklardır, o kadar kolay değil o iş. Ben de o zaman birine ulaşayım. İbana atayım, bana satmadı diyeyim ne güzel dünya...

Sen adalet bakanlığı çalışanıysan ben Nasa'da atom mühendisiyim. Buyur dosya numaramda 2017/538 bak bakalım neyle alakalıymış, bana söyle bekliyorum.

İl ve mahkeme adı da verir misin?

Bu şekilde dosya bulunamayacağını bilmen gerekir?

Ayrıca neden yalan söylensin bu konuda ?

Konya 4. Asliye Ceza Mah. Dosya numaram 2017/538 esas bak bakalım neyle alakalıymış.

Gelecek cevabı sabırsızlıkla bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinlikedi

Yorumları okudum da dolandırıcılar bu ülkede aç kalmaz. Öyle dolandırıcılık olmaz diyenler telefonda "ben polisim altınları torbaya koy, bana ver" diyene altınlarını verenler😂😂

Aynen hocam, kaç tanesi yazdı, ben böyle satış yaptım birşey olmadı diye.

Ben adamlara yarın yağmur yağabilir dikkatli olun diyorum. Herifler ben bugün dışardaydım yağmadı diyor. Ulan bugün yağmadı diye yarın yağması imkansız mı?. Kötü birşey diyorum sanki, tek dediğim dikkatli olun ıslanmayın.

• şuan sahibi olduğum vw golf aracımı ben dediğiniz yöntemle aldım.

şöyle ki, o zaman 70 bin tl'ye anlaştık, alacağım ama gece gözüme uyku girmiyor, ben parayı gönderirim, bu adam "almadım paramı kıllandım satmıyorum verin evraklarımı" der de noterden çıkıp giderse noterin yapabileceği bir şey var mı? yok diye biliyorum bilen varsa da bilgilendirsin.

neyse, üniversiteden ev arkadaşımla alacağız aracı, adamın kullandığı banka ile çalışmıyorum, ama arkadaşım çalışıyor. düşündük, eft bazen 15-20 dk sürelere belki daha fazlasına çıkıyor, o süre ben kalpten giderim. herkesin alın teri sonuçta. neyse bizim arkadaş dedi ki bana at parayı, ben ona havale yapayım, havale 1-2 dk da geçiyor. adama söyledik, kabul etti, bilmem ne plakalı araç satış bedeli yazdık yolladık. 1-2 dk'da da geçti. aracı da ben üstüme devraldım.

şimdi, benim arkadaş suç duyurusunda bulunsa o adam mağdur mu olacak? ben buna inanmıyorum, link falan varsa yine paylaşıp bilgilendirirseniz sevinirim. bana biraz şehir efsanesi geliyor.

artık insan hem alırken hem satarken korkuyor gerçekten. her noterin resmi bir banka hesabı olsa, para transferini o yapsa yazılı belgelerle. çok mu zor? bankalar maaş müşterilerine bile müthiş fırsatlar tanıyor, noterlere bu yetki tanınsa eft falan bedava olur daha birçok avantajı bile olur onlar için. alıcı parayı gönderecek notere, satıcı imzayı atacak, noter satıcıya gönderecek parayı? çok mu zor, aynı işlem tapuda da yapılabilir. ama maalesef ülkemizde asansördeki halvetlerden bu tarz şeylere sıra gelmiyor düşünmek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

quote:

Böyle bir dolandırıcılık şekli yok.

Kimse size EFT yapıp arabayı bana satmadı diye dava açamaz.

otomobilin mesut abisi diye bir kanal reklam yapmak için yalan bir haber uydurdu, sadece gündeme gelmek için, videoda da diyor ki arkadaşımın başına geldi. Mail attık dedik dosya numarası ver kontrol edelim, cevap yok tabi.

Bir Adalet Bakanlığı çalışanı olarak söylüyorum, eft yapıp bana satmadı diye dava açılamaz...

Başka bir dolandırıcılık yapacaklardır, o kadar kolay değil o iş. Ben de o zaman birine ulaşayım. İbana atayım, bana satmadı diyeyim ne güzel dünya...

Allahtan bakanlikta calisiyorsun.

https://youtu.be/PQxk6KqAYMU

Güzel bir prim olayı olduğu açık değil mi?

Arkadaşlar lütfen bu videoyu tüm sosyal medyada paylaşın

hikayede mantık hataları var diyoruz, bu dolandırıcılık yöntemini her anlatan benim arkadaşımın başına geldi diyor. Dava açtı aldı diyor ama bir tanesi bunu kanıtlayamıyor.

Ya kardesim bu adam niye prim yapsin simdi.

Bunu soyledi diye para mi aldi herkesten.

Yasin 19 falan heralde

Youtube videolarının ne kadar kazandığı açık ama,

Tamam sensin...

• SUÇ: 1219 sayılı Kanuna Aykırılık

MÜŞTEKİ: KONYA VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

SANIK: MUSTAFA KAHVECİ

@exponent, ayrıca sana yalan söylüyorsun demedim, böyle anlaşıldıysa kusura bakma, sen tabi ki tedbirini aldın. Benim dediğim çok farklıydı.
  • quote:

SUÇ: 1219 sayılı Kanuna Aykırılık

@exponent, ayrıca sana yalan söylüyorsun demedim, böyle anlaşıldıysa kusura bakma, sen tabi ki tedbirini aldın. Benim dediğim çok farklıydı.

Diplomasız doktor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam_ıssız

quote:

Diplomasız doktor mu?

NASA'da mühendis.
  • quote:

Tutmadı bir daha dene.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ispatla ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonwhite -- 6 Mart 2018; 0:53:56 >
  • sahibinden sitesindeki mesaj yoluyla anlasın ozmn delil olur

• quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

Orijinalden alıntı: Kuralsiz111

aslında bütün konuşmalar telefon kayıtlarında var

yani adam sana '' Ben paranı yolluyorum sen o adama arabayı ver '' diyor

mahkemeye gidip '' bana böyle böyle dediler tüm konuşmalar kayıtlarda var bende o gelene verdim gitti '' dediğin anda mahkemenin satıcıyı haklı bulması %100 şart birşey

nasıl bir adalet sistemimiz var mantık almıyor

Ya kardeşim siz hangi dünyada yaşıyorsunuz. Bütün konuşmalar kayıtlarda var ne demek? Yok öyle bir dünya. Mahkeme kararı olmadıkça telefon kaydı yapılamaz. Siz bütün cep telefonu görüşmelerinin kayıt edildiğini düşünüyorsunuz. Özel hayatın gizliliği diye birşey var. Münkün değil böyle birşey

Isin uzmani oldugum icin bilmenizi istiyorum. Her aktiviteniz, ses kayitlari ile birlikte kaydedilmektedir. Ihtiyac duyuldugunda operator tum ses kayitlariniza ulasabiliyor. Avrupa Birliginde simdi GDPR denilen bir kisisel hayatin gizliligi babinda duzenleme geliyor. Ama EU disinda yok. O kadar datayi tutacak yeri yoktur diye dusunmeyin Operatorlerin. Var cunku ve surekli kapasite artiriliyor.

• quote:

ispatla ?

Sen ispatla ?

• quote:

quote:

ispatla ?

Sen ispatla ?

Ben ispatladım, ismini dava konusunu, suçu yazdım.

Artık senin yalan söylemediğini ispatlayarak, Bu dosyanın başka biri adına olduğunu ispatlaman lazım. Ekran görüntüsü alabilirsin e devletten.

Ama tabi dosya numarasını sallamışsan o ayrı

• quote:

quote:

quote:

ispatla ?

Sen ispatla ?

Ben ispatladım, ismini dava konusunu, suçu yazdım.

Artık senin yalan söylemediğini ispatlayarak, Bu dosyanın başka biri adına olduğunu ispatlaman lazım. Ekran görüntüsü alabilirsin e devletten.

Ama tabi dosya numarasını sallamışsan o ayrı

Bir hakim bile başka bir mahkemenin dosyasını göremez. Sen Türkiye geneli tüm mahkeme dosyalarının içeriğine erişim sağlayabildiğine göre, Adalet Bakanı olmalısın. Pardon bakanım özür dilerim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.