Şimdi Ara

NE yapicam bu Vistayı W7'ye geçersem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki senedir orj. Vista kullanıyorum ve W7 ye geçmemim tek yolu yeni Windows 7 almakmiş. Upgrade falan yok

Eger orjinal W7 alırsam elindeki Vista 64x premium u nasil degerlendirebilirim ?

Evde iki külüstür bilgisayar var xp cdleri kayıp. Vista yı Xp ile bir yerde değiştirebilirmiyim? Yada böyle kullanilmis Windows'un 2. el piyasası varmi?

Son care cd yi parçalayip kaçak W7 kullanmak protesto olsun diye

• Upgrade var. Benim Windows Vista x64 Home Premium'um vardi, Windows 7 Home Premium Upgrade surumu ile uzerine kurdum. Zaten Windows 7 Upgrade surumleri, sisteminde Windows Vista veya Windows XP yoksa sifirdan kurulamiyor.
  • Kafam karisti şimdi. Windows 7 Home Premium Upgrade google aratinca aşagidaki rakamlar çıktı.

http://store.microsoft.com/microsoft/Windows-7-Home-Premium-Upgrade/product/B0F9E641

* Full version ($199.99)
    * Upgrade version ($119.99)

Bunu download edebiliyormusuz alirsak. Türkiyede bu satişi yapan bi yer varmi cd'si ile beraber?

Birde bu fiyat Hepsiburada MICROSOFT WINDOWS 7 HOME PREMIUM TR DVD GFC-00222 fiyatı ile niye uyuşmuyor. 138$ + kdv = 160 $ Bu fiyat niye niye microsoft Full versionundan 40 dolar daha düşük ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piratex -- 9 Kasım 2009; 20:38:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: piratex

iki senedir orj. Vista kullanıyorum ve W7 ye geçmemim tek yolu yeni Windows 7 almakmiş. Upgrade falan yok

Eger orjinal W7 alırsam elindeki Vista 64x premium u nasil degerlendirebilirim ?

Evde iki külüstür bilgisayar var xp cdleri kayıp. Vista yı Xp ile bir yerde değiştirebilirmiyim? Yada böyle kullanilmis Windows'un 2. el piyasası varmi?

mis gibi x64 ün var neden win 7 ye geçmek istiyosunki?

• quote:

Orijinalden alıntı: sft67

Vista karşılaştırılamaz bile Windows 7'le. Durduğu kabahat hemen geçmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

quote:

Vista karşılaştırılamaz bile Windows 7'le. Durduğu kabahat hemen geçmek lazım.

hemen win 7 geçmekle eline ne geçecek o işletim sisteminde ?
  • Sevmedim Vistayı kısa sürede hantallaştı. W7 daha desktop severmis. Satis pazarlamasi degilse

Tekrar konuya dönersek bir önceki mesajıma ek olarak upgrade 120 dolar Yenisi hepsiburada 160 dolar. Microsoft ta çok bonkörmüş hani. lütfedip 40 dolar kıyak geçmiş. Eger benim hala gözden kaçirdigim birşey yoksa ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piratex -- 9 Kasım 2009; 21:02:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sevmedim Vistayı kısa sürede hantallaştı. W7 daha desktop severmis. Satis pazarlamasi degilse

Tekrar konuya dönersek bir önceki mesajıma ek olarak upgrade 120 dolar Yenisi hepsiburada 160 dolar. Microsoft ta çok bonkörmüş hani. lütfedip 40 dolar kıyak geçmiş. Eger benim hala gözden kaçirdigim birşey yoksa ??

işletim sistemini ne amaçla kullanıyosun bilemiyorum ama bi sistem işletim sistemi kendiliğinden hantallaşmaz hantallaşıyosa birsürü program yükleyip kaldırmandan kaynaklanır.yada çok yüklenmenden.Eğer görünüşe çok değer veriyosan biraz sanalda kullan yada bootng de kullan Win 7 yi baktın çok sevdin geçersin fiyatı düşünce.

• quote:

Sevmedim Vistayı kısa sürede hantallaştı. W7 daha desktop severmis. Satis pazarlamasi degilse

W7 daha desktop severmis BU TARZ LAFLARA KANMAYALIM ARKADAŞLAR yok böle bişi

• quote:

iki senedir orj. Vista kullanıyorum ve W7 ye geçmemim tek yolu yeni Windows 7 almakmiş. Upgrade falan yok

oem lisanssa sadece o bilgisayarda kullanılması gerekir. kutu lisanslama modeliyle alınmışsa ondan kaldırıp farklı bilgisayara kurabilirsin. aynı şey kutu windows 7 home prem ürününde de geçerli

• quote:

W7 daha desktop severmis BU TARZ LAFLARA KANMAYALIM ARKADAŞLAR yok böle bişi

Hocam senin ne alıp veremediğin var Windows'la?
    Windows 7 çok stabil ve kullanışlı bir işletim sistemi, kullandınız da neyini beğenmediniz ben anlamadım? İyi diyorsak kullanıyoruz da söylüyoruz. Yoksa babamın firması değil kıyak geçeyim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bisquit

oem lisanssa sadece o bilgisayarda kullanılması gerekir. kutu lisanslama modeliyle alınmışsa ondan kaldırıp farklı bilgisayara kurabilirsin. aynı şey kutu windows 7 home prem ürününde de geçerli

Ok anladim saol. Gavur eziyeti buymus demekki bilgisayarıda değiştirmek lazim

upgrade konusu saçma ama. bu nasil upgrade ise 120$.

Benim bilg. aldigim firmada yeni window7 prem. 120$ a yeni bilgisayara yüklüyor. (119 $ farkla VISTA Home Premium ( Tr / Eng. ) ( 32 / 64 bit )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piratex -- 10 Kasım 2009; 0:24:04 >
  • Abiler zengin etmeyin şu Amerikalıları, bu işin sonu yok. Yarın bir gün Win 8 çıkacak yine masraf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcebeci

Abiler zengin etmeyin şu Amerikalıları, bu işin sonu yok. Yarın bir gün Win 8 çıkacak yine masraf.

Tamam, zengin etmeyelim. Var mi alternatifin? Ne yapalim? Eger Windows'a ihtiyac duyan uygulamalar kullaniyorsan ne yapacaksin?
  • Upgrade seçeneğin 119$ olmasının sebebi diğer ülkelerde full sürümünün 199$ olmasıdır.Fakat Türkiyede win7 diğer ülkelerden daha ucuz satılıyor ve fiyat 119$ olarak belirlendi.Sırf microsoft türkiyede win7 yi ucuz satılıyor diye ne diğer ülkelerde uygulanan öğrenci indirimi ne de upgrade şimdilik yapılmayacaktır diye düşünüyorum.

Bende orj. vista kullanıyorum.Dediğiniz gibi tekrar 200 ytl verirsek vistayı çöpe atmış olacağız.Bu sebeble windwos 7 almayacağım.
    En azından 29$ satılan öğrenci sürümünü TR de uygulanmalı .Fakat bu konuda attığım mail e gelen cevap şimdilik böyle bir uygulamanın olmayacağı yönündeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 10 Kasım 2009; 4:27:32 >
  • MS DOS 2.0 95$
    Win 3.1 110$ almıştım .
    sona enayilik edip 98 SE ye 105$ verdim .
    office 2000 375$ verdikten sona aklım başıma geldi.
    Biraz geç oldu ama
  • Windows Vista'dan memnun olanlar zaten Windows 7 icin kasmasin. Yeni bir Service Pack ile Windows 7 ile arasindaki bircok farklilik giderilir muhtemelen (gorsel ve bazi islevsel ozellikler disinda). Ama Windows XP kullaniyorsaniz bence durmayin.
  • Chalenger
    Win7 de Sistem performansı gözle görülür bir şekilde vistaya göre artıyor.
    Hard diskte kapladığı alan aynı programlarla bende vistada 50 gbt iken win 7 ile 32 gbt.
    Vista ile açılış süresi masa üstüne kadar en az % 50 hızlandı.
    Sen Lisanslı kullanıcısın .Haklısın. Ucunda sonuçta en az 100$ var.+- sana ait.
    Bide gene genel kullanıcı kitlesi var durmasınlar win7 ye geçerken zamanda para.
    Win 7 ms'un en az sorunsuz sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliboğa -- 10 Kasım 2009; 15:55:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliboğa

Chalenger
    Win7 de Sistem performansı gözle görülür bir şekilde vistaya göre artıyor.
    Hard diskte kapladığı alan aynı programlarla bende vistada 50 gbt iken win 7 ile 32 gbt.
    Vista ile açılış süresi masa üstüne kadar en az % 50 hızlandı.
    Sen Lisanslı kullanıcısın .Haklısın. Ucunda sonuçta en az 100$ var.+- sana ait.
    Bide gene genel kullanıcı kitlesi var durmasınlar win7 ye geçerken zamanda para.
    Win 7 ms'un en az sorunsuz sistemi

Ben $49 odedim. Evet, su anda $129.

Benim tavsiyem "gecmeyi dusunenlere" yonelikti. Yerinden memnun olanlara lafim yok.

• Hepsiburadada olan findos7 ler önceden sipariş verildiği ve elde edildiği için zaten ucuz gelmiş olan stoklar bitince normal fiyata alırsınız :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.