Şimdi Ara

Ne yapmalıyım sizce sınıf degistirsemmmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 4e gidiyorum bu sene son sinifim temel liseyr kaydoldum hersey iyi hos ama soyle bi durum var

Simdi müdur hocalar falan siniflar sinava gore belirlenmedi diyo öyle gibide zaten a sınıfında bile düz liseden var iste bende d sinifindayim bizim siniftada oyle düzdende var en iyi anadoludan falanda var.Zaten sinava gore olsaydi benim b sinifinda olmam gerekiyodu.

Ama yinede bi düzen var gibi sinavda mesela 40 olan adam onlarin subede 10. Oluyosa bizde 6. Oluyo ornek verdim

Ayrica sinif cok kucuk ve sinjfa gire kalabaligiz acaba baska sinifa gecsem mi müdurle konussam direk gecebilirim sinif ortamina falanda alistim ama ne biliyim icimde bisi var acaba degistirsemmi diye acaba bizim sinif kotu mu diye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nickbulamadimlo N kullanıcısına yanıt
    Sınıfının kötü olmasıyla senin neden değiştirmem gerektiğini anlamadım ama sınava göre belirlenmemiştir. Hem öğretmenler sınıf düzeytine değil kişi düzeyine bakarlar . Sen hangi sınıfta oılursan ol yeterki düzenli çalış her yerde derece yaparsın. Kalabalık olması durumuna gelince o muhtemel birşey zaten. Yardımcı oolabildiysem ne mutlu bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Sizce Bana Hangi Meslek Uyar?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.