Şimdi Ara

ne yaptıysam fps yi yükseltemedim yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptopu 2 yıl önce aldım ( acer aspire 5551) geçen sene lol e başladım yaza kadar pc iyiydi hiç kasmadan oynuyodum sonra ısınmaya başladı fps düştü soğutucu aldım yine aynı şekilde oynamaya devam ettm daha sonra soğutucu da fayda etmedi fan falan tıkanmış temizlettm format attım ama bi türlü eski haline gelmiyor hep düşük fps bütün ayarlarım very low da acaba yeniden 60 fps ile oynamam için ne yapmam gerekir yardım edebilirmisiniz . teşekkürler

• Yeni bir bilgisayar alman gerekir yada toplatman , toplatmak daha iyidir .
  • son günlerde benim fps'de düşüşe geçti. 40 fps civarı falan oynuyordum en yüksek ayarlarla. Şimdi 15-30 arası sürekli değişiyor.
  • yeni bir bilgisayar alıcak bütçem yok :( ( şu an pc de sadece lol yüklü başka hiçbir şey yok antivirüs bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrMarveL -- 9 Ağustos 2012; 18:54:42 >
  • profil resmin güzelmiş
  • Yalnız lol pek bir şey yemiyor benim laptop 2 sene olmadı ama i7 seninki de buna yakın bir şeyse dostum o bilsayarda problem olamaz soğutucular sadece ısınma sorunu olan laptoplarda hadi hiç olmadı sistemin performansını artırmada işe yarar da onla alakalı olduğunu sanmıyorum.
  • fanıyla alakalıdır bir şikilde fanını temizle veya fan bakımları oluyor laptoplarda bir araştır derim ekstra olarak altınada soğutucu alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: creative13

fanıyla alakalıdır bir şikilde fanını temizle veya fan bakımları oluyor laptoplarda bir araştır derim ekstra olarak altınada soğutucu alabilirsin

Buzluğa koy 2 saat beklet... çıkar ve öyle çalıştır ...fps tavana vurur.
  • Aslında patchlerde fps yi etkiliyor belli oranlarda. Bi patch geliyor sürekli 60 ta oynuyorum, sonra başka patch geliyor 30 dan yükseğe çıkmıyor. ilk oynadığım zamanlarda sürekli sabit 60 olurdu benim fps ama son 2-3 ayda genelde 30 a kadar inebiliyor. Sorunu hiçbir şekilde laptopta bulamadıysan ve her şeyi denediysen sorun patchler olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.