Şimdi Ara

Ne yaziym bilemedim. Yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün okulda beden dersimiz vardı. Bende çıktım ama basket oynicak havam yoktu bütün sınıf voleybol oynadık bahcede.
    Sonra okulun eski öğrencilerinden bir kız bahçeye geldi. Yanında bir kız daha vardı. Dikkatimi çekti kız sürekli beni kesiyordu.
    Biraz cool takılmaya çalıştım ama birkaç kere gözgöze geldik.Bir ders sonra gittiler sonra akşam olunca ben okula gelen kızın eski
    arkadaşlarından biriyle konuştum. Kızın numarasını doğru düzgün istemeden verdi numarasını. Şuan duruyo numara telefonda ama
    ne yaziym nasıl muhabbete başliym bilemedim.Eskiden kızlarla aram çok iyiydi ama şimdi lise sonum diye baya bi arayı açtım.
    Tecrübeli arkadaşlar bana yardım edebilir mi ? 18 yaşındayım. Adım Ali. Bu da tipim

(Resimleri yanlış yüklemişim ama olsun )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zang3t -- 13 Şubat 2014; 20:49:18 >

• Beyler UPUPUPUPUP Acil yardım
  • EM ONU
  • Smsle emebileceğimi sanmıyorum. Alternatif pls
  • whatsapp'ı varmı baktınmı
  • NobleFighter kullanıcısına yanıt
    Var baktım. Öyle duruyo. Ben telefona bakıyorum o bana bakıyo
  • Cesaretini topla whatsapptan yardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NobleFighter -- 13 Şubat 2014; 21:06:31 >
  • NobleFighter kullanıcısına yanıt
    Selam mı diym ne diym ? Hiç tanımadığın biriyle muhabbete nasıl başlarsın ? @NobleFighter
  • Ya işte kendini tanıt telefonunu nerden bulduğunu felan söylersin tanışmak istersin falan felan sana kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NobleFighter -- 13 Şubat 2014; 21:09:31 >
  • Söyle güzel bi taktik yok muydu ?
  • Zorlama olursa olur zaten.
  • Hayırlısı be gülüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.