Şimdi Ara

NE ZAMAN ÜRETEN ÜLKE OLACAĞIZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
7
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apaçi doğup apaçi sıçacaz nesli tükenemedi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akpliler nerede her bir şeyi üretmeye başlamıştık biz.
    Türkiyedeki üniversitelerin para harcadıkları yerlere bakın.
    "Kutuplarda oruç için araştırma" "Nuhun gemisinin nerede olduğu" "Kuranın insana faydaları"
  • http://forum.donanimhaber.com/m_78657525/f_//tm.htm#78657525

daha kendi yapımımız olan oyunlara karşı bir girişkenliğimiz yok. oyun çok hoş yabancılar tarafından da tutuluyor yavaştan. hem ülkemizi hemde istanbulu tanıtım için yapılmış bir oyun. appstore'dan 1.79 tl'den aldım google play'de ise abimin telefonuna indirdim. kimi görsemde mutlaka öneririm oyunu

sizinde indirip katkı yapmanızı bekliyorum

• hiçbir zaman çünkü müslümanız müslüman demek bir makarnaya bile geleceğinden vazgeçen insan demek bu kafayla biz suriye kadar bile dayanamayız bizi 36 etnik unsura bölerler ama adamlar savaşıp masraf etmek yerine şimdki yöntemlerini uyguluyorlar ne deseler yapıyoruz tetikçileri gibiyiz istediği yere üs kuruyorlar el kaide geliyr 500 k suriyden terörist geliyor kimsenin umrunda değil makarnam pişsin yeter diyorlar
  • Ne gün olacağız biliyor musun?

Allahın amelesinin sırf devlete yakın davrandığı için milyar dolarlık adam olamadığı,
    Okul ve dersane kavramlarının karşılaştırılmadığı,
    İnsanların yaftalanmadığı,
    Bir şirketin patent almak için kırk takla atması gerekmediği,
    Din, cinsiyet, milliyet ayrımcılığının minimuma indiği,
    Ve en önemlisi "çok çalışan" aklımızı çalışırken ve düşünürken kullandığımız zaman olabilir ancak.

Aklıma gelenleri yazdım herhangi bir sıraya koymadan.
    Daha neler neler yazılır buraya ama işte...
  • Ne zaman ki akıllı seçimler yapmaya başladık o zaman.

Ne zaman ki üzerinde meyve logosu var diye 10 tl'lik şeye 20 TL vermeyi bırakırsa,

Ne zaman ki insanlar birbirlerinin fikirlerine ve yaşayışlarına müdahele etmeyi bırakırsa.
  • Dine laf atan sorunlular tünemiş gene. Olan gençliğinize olur fazla artislik zarar getirir

• yeterince üretiyoruz, ülke nüfusunun tükettikleri havadan yağmıyor, ihracat da rekor üstüne rekorlar kırıyor.
    Yine de beğenmeyenlerin elinden kolundan tutan yok. Burun kıvırıp "bu ülkeden bişi olmaz abi yeeaaaaa" diye klavye başında organ büyüteceğinize çalışın siz üretin de ülkeye faydanız olsun.
  • Olumsuz düşünceler pompalamayı bıraktığımız zaman, kafa yapımızı değiştirdiğimiz zaman.
  • incirlik kapatılıp israil yok olduğunda hepsi olur bu ülkede onlar olmayınca devlet devlet gibi işlerine bakacak çapulcularla uğraşmayacak..
  • Hükümeti eğitim sisteminin yanlışlığı yüzünden yeriyorum evet.Ama sağlık alanında,dış ilişkilerde bu ülkeye olan daha bir çok hizmetlerinden dolayı kutlamamak elde değil.
  • Ayrıca böyle tüketmeye devam edersek sonumuz hiç iyi değil gibi....
  • türkiyede ortaokul ve lisede not almak sadece ezber üzerine olduğu için nerde okusan oku vizyonun eksik kalıyor ufkun genişlemiyor.robot gibi insanlar yetişiyor.doktoru da aynı mühendisi de
  • Biraz sabredin geliyor yeni nesil.Makina mühendisleri çok sağlam geliyor.Büyük adamlar var.Sadece bekleyin.
  • 1- Eğitim sistemi düzelmeli.
    2- Siyasal islam adı altında memleketin varını yoğunu satan vatandaşı köle eden saçma siyaset anlayışından kurtulmalıyız.
  • Kimine göre üreten, kimine göre tüketeniz.
    Örneğimiz saman ithalat'ı (bahanesi) olsun;
    Biri yukarda samandan bahsetmiş, kafayı çalıştırıp köylünün samanını ekin döneminde toplayıp stoklayanları.
    Saman ithalat'ı diye birşey yok, arz-talep ilişkisine bakılarak rayiç fiyatının çok çok çok üstüne çıkan samanı elden çıkarıyorlar..
    Köylü tabi piyasada saman bulamayınca olmayan bir ithalat'dan bahsedip tüccarların gözünü korkutuyor..
    Hatta saman işiyle uğraşan birisi vardı forumda, onu hatırladım şimdi..

Gıdaya gelelim; Tonlarca sebze-meyve ihracatı yapılıyor bu ülkede, hatta dış ülkeler bahaneyle gümrükden ürünleri sokmuyorlardı bi ara..
    İş teknolojiye gelince, yavaş yavaş ilerliyen bir ülkeyiz. Son dönemdeki yatırımlara bakınız.
    Tabi doğru orantılı vergileride unutmayalım..

• Turkiyede muhalefet bir ise yaramiyor ki. Sirf hukumet bi sey yapmamis olmasi icin nukleer santrale karsi cikiyorlar.

Not: hukumeti tutmuyorum

• birbirimizi yemeyi bıraktıgımız an üretmeye başlayacağız
  • Ne zaman "Basbakanimiz yapiyorsa bildigi vardir." demeyi biraktigimiz zaman.

• Idef silah fuarina giden yokmu? Kac tane yerli silah ve araclar vardi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.