Şimdi Ara

NE ZAMAN ÜRETEN ÜLKE OLACAĞIZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
7
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen üretsen ne olacak sanki, adam gidip yine 2500 lirayı iPhone 'a, 80000 lirayı Golf'e verecek. Türkiye de çok var bu tiplerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İl teber -- 28 Temmuz 2013; 16:45:38 >
  • Ben, temel engelin Kürt sorunu olduğunu düşünüyorum. Tabi başka şeyler vardır ama bana göre temel sorun bu. Ülke, bütün enerji ve mesaisini bu iş için harcıyor. Bu iş bittiğinde bazı şeyleri yapmak daha kolay olacak.
  • nato'dan çıktığımız zaman
  • İslamiyet bilime son derece önem vermektedir.Tam aksi yönde düşünmemeliyiz.

bir yerden okumak yerine bir yerden duyduğumuza inanmak daha kolayımıza geliyor.Atalet hastalığımız var.

Bu konuda Devlet kendine düşeni yapmalı.Kendine düşeni ama,gerisi halka kalmış.Bu eğitim sistemi insanları itekleyerek,zorla,insanların kendi iradesini kullanmasına izin vermeden sağlık sektörüne yöneltmektedir.
    Diğer bilimler cazip hale getirilmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musabmurat -- 28 Temmuz 2013; 16:53:22 >
  • adamlar normal okulu imam hatip yapıyor. mevcut hükemet özelikle.

bizim burda yapıldı yeni en lüks semtlerden birine koca imam hatip okulun icindede yine cami var.

bu ülke kısaca sadece cami hocası yetiştirir.bizimde daha çok cami hocasına ihtiyacımız oldugu için.

egitime bilgiye daha çok demokrasiye.din ve devlet işlerinin kesinlikle birbirinden ayrılmasına.

devletin dini olmamasına daha kucaklayıcı insani ön planda tutan.insan hayatının degerli oldugu bir devlet olması gerekir.

KISACA savaşlar hep müslüman ülkelerinde olacak hep kaybedenlerde onlar olacak dünya aşırı dincileri sevmiyor.kim se dine karşı degil ama farklı bir şekilde yaşamak lazım.ülkemizde dahil herşey

aşırılıga kacıyor. kücücük cocuklar 3-4-5 yaş kuran kurslarına veriliyor.

ne olacak sizece ilerde bu insanlardan ülkesi için ne yapabilir insan cıkacak.

• Bilimin de bir ibadet olduğu unutulmuş gibi,Hocalar sadece camide yetişmez bu unutulmamalı.Ülkesi vatanı icin calısan her müslümanın bilim ögrenmesi sevaptır,insanları yüceltir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musabmurat -- 28 Temmuz 2013; 16:58:28 >
  • söylenecek çok şey varda herkes kendini yorumunu yapsın kendince benim yorumlarım bunlar yukarıda okusunlar
  • Ar-ge diye bir şey var, çok duyuyoruz "araştırma-geliştirme" ama büyük firmalar bile ar-ge'ye fazla önem vermediği için bırak savaşı, buzdolapları bile kurtulmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistır mamus

Beynin, güzel bi kadın vücudundan daha fazla prim yaptığı zaman dostum :)

• devlet böyle günü kurtarma çabasında olduğu sürece hiçbir zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gayet su son zamanlarda uretim iyi, sorun su ki insanlar kendi malini almaktansa yabanci mal aliyor yani paralar yahudiye gidiyor,ee adamlar yillarca manipule etti dunyayi ,sermaye onlarda. Bizim hukumet de ozellestirdigi seyleri de onlara satiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aaa öyle şey mi olur! Imam hatip liseleri açalım din elden gidiyor imam hoca olun ki bu şeytanlara uymayın

• Tüketmeyi bıraktığımız gün. Tembel bir millet değiliz ama sadece para için çalışıyoruz malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

İslam'ın etkisi minumuma indiğinde, başımıza gelmiş en büyük beladır

Bunu diyen adamların dünyaya bir inek kadar faydası yok. İnekler en azından süt veriyor

• Türkiye'de ar-ge son yıllarda eskiye göre gayet gelişti, ama sen kendi ürettiğin şeyi almayıp yine dışarıya dönersen üreticinin de ömrü çok uzun sürmeyecektir, ama tüketici yönünden düşünürsekte üretilenin kalite olarak bekleneni karşılaması gerek.
  • İkibinyirmiüç te mübarek!

• Memlekette nüfus çok fazla 35-40 milyon olmamız gerekirken 70+ milyonuz. İnsanlar olması gereken yerde değil. Torpil adam kayırma vs. almış başını gitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablosqy

Bilgisayar başından kalktığımız zaman .

Hayır. Keyif için değil diğer işler için kullandığımız zaman.
  • öyle bi konuşulmuş ki sanki Türkiye toplu iğne bile üretemeyen ülke gibi lanse edilmiş.Gelip burada 3 kuruşluk internet bilgisiyle ahkam kesmek kolay.
    Size kalsa Türkiye batıyor Türkiye çöküyor Türkiye hiçbir halta yaramaz.Kendi ülkesini bu denli kötüleyen başka bir millet var mı acaba ? Yoksa siz Türk değil misiniz ?
  • Faizli düzen tüketmeyi üretmenin önüne alır ve topluluk daima yokluk içerisinde olur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.