Şimdi Ara

NEC 3520a bios ve Xp Driver sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Sistemimde NEC ND 3520a DVD WR ile ASUS 52*32*52 writer im var. Daemon Tools un da sanal driveri var. Ancak windows xp kurduktan 1-2 hafta bazen daha kısa yada uzun zamanda (ama eninde sonunda) mutlaka _OEC ! ! DWD_RW OD-3521AW şekline dönüşüyor. Olması gereken NEC ND 3520a ancak bu durum ilk olarak bios ta bu şekilde tanınıyor sonra da xp de bu hal alıyor sürücü. Rollback drive da yapamıyorum cünkü nasıl driver yedegi alınır bilmiyorum. bayaa araştırdım ancak bu sorunla ilgili hiçbirşey bulamadım.koca internette inanın yok böyle bi sorun.şimdi bu sorunun kaynagı ne olabilir? en son firmware i de yaptım. oda çözüm olmadı. Xp Sp2 directx9.0c kurulu.Anakartımın son biosu da ve son sürücüleri de kurulu. yani yapılabilecek herşeyi denedim.sanal sürücü programlarını kaldırdım.sistemde tek master sata hdd ile tek nec i calıstırdım gene aynı şekilde gördü. ne yapmalıyım arkadaslar bir fikri olan varmı? sistemim aşagıdaki gibi. ve Screenshot ı da ekliyorum lütfen bir bakın.

ScreenShot :http://www.picfury.com/o/nec-1.html

sistemim :
    asus a8n sli deluxe
    amd 64 939 3000+
    2x512 cl2.5 twinmos dual ddr 400
    sata(200 seagate, 160 samsung, 120 seagate)
    leadtek 6600gt tdh
    philips 109p4 brilliance
    thermal take silent purepower 480watt
    nec 3520a dvd writer, asus cd writer
    aopen h600b28
    logitech mx310

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m00m -- 15 Nisan 2006; 19:11:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realtek driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.