Şimdi Ara

Nec 3550 mi Philips 2400 mü?Birisini alacam yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Kaç gündür forumları takip ediyorumda kararsız kaldım bu 2 marka arasında.Bir çok forumda nec tavsiye ediliyor ama sanki bilende bilmeyende nec diyor bende böyle bi imaj bıraktı mesajlar.Yani nec in adı çıkmış.Fakat çok hızlı bir biçimde yeni ürünlerin çıkmasıyla bu durumun değişmiş olabilir diye düşünüyorum.Arkadaşlar sizce hangi yazıcı?

• Ben Philips SPD 2400 kullanıyorum çok memnunum, testlerde güzel sonuçlar çıkarıyor. Philips de arızalarda tamirsiz direkt yenisiyle değişim var.
    Bir de dış görsel tasarımını güzel yapsalar çok daha iyi olurdu, görünümü eski CD-ROM ları andırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 16 Mayıs 2006; 16:57:19 >
  • Nec in 4571B Label Flash özellikli olan modelini gördüm mağazada fiyatı uygun kdv dahil 107 ytl.Ama bu label flash için Dvd lerden yoktu mağazada.Bu DVD ler kolay bulunabiliyormu bide fiyatı çokmu pahalı oluyor diğerlerine göre.bir de bu dvd lere üzerine label flash la resim çiziktirtmek çok uzun sürdüğünü sölüyorlar yarım saat gibi.bu 4571 bana cazip gözüktü sizler nediyorsunuz?Yoksa bu label flash özelliği gereksiz bir özellikmidir boşuna 30 milyon fazladan vermeye değmezmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MelihTR

Ben Philips SPD 2400 kullanıyorum çok memnunum, testlerde güzel sonuçlar çıkarıyor. Philips de arızalarda tamirsiz direkt yenisiyle değişim var.
    Bir de dış görsel tasarımını güzel yapsalar çok daha iyi olurdu, görünümü eski CD-ROM ları andırıyor

Başka söze gerek yok.....

• ya philipsler çok arıza yapıor bea...ama serwis ağı çok iyi hemen hallediyorlar...
  • NEC daha kaliteli bence nec derim ben
    Philipste medya seçme olayı vardı eskiden firmware vs düzeltiyolar gerçi
  • Ben philips kullandım.Şimdi NEC kullanmaktayım.Philips her DVD'yi yazmıyordu...NEC'te sorunum yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.