Bildirim
Neden 230 FSB yi geçemiyorum...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
o kullandıgın sistem zaten 300+320w çeker. adam akıllı psu al. elindeki kart o\c için biçilmiş Kaftan. -
ekran kartını diyorsan o artık yok silcem imza dan onun yerine fx 5200 var sizce psu dan mı? -
230*2=460mhz yapar eğer remlerin frekansını düşürmediysen geçememen normal remleri 166mhz ye düşür 166+30=196 yaklaşık 200mhz yani stabil oalrak kullanman gerekir. -
tşk arkadaşım hallettim sorunu sayılır her şey için tşk... -
quote:
Orjinalden alıntı: pc ci
tşk arkadaşım hallettim sorunu sayılır her şey için tşk...
arkadaşım nası hallettiğini yazarsan bizde öğrenmiş oluruz remlerden mi kaynaklanıyormuş peki -
ram lerin timinglerini düşür.230fsb yapıyorsun ama ram ler 460 mhz de çalışıyorlarmı? bunları ayarlaman gerekir. -
XeNoMoRpH ark ın dedigi gibi yaptım sorun gitti saolsun 3.7 çalışıyor şuan stok fanla fazla kasmadım... -
hayırlı olsun kardeş daha iyisi olur inşallah yardımcı olabildiğime sevindim -
benim ramler 266 , ramleri 1:1 yapmadığım zaman overclock yapıyorum bazen 333 den daha yukarda stabil çalı$ıyorlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X