Şimdi Ara

İnternete girerken bile cpu %100'e vuruyor fan sürekli çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Packard bell,celeron işlemcili 11.6 netbook kullanıyorum.son zamanlarda çok kasmaya başladı.tarayıcı farketmeksizin internete bile zor giriyorum.önceden böyle değildi.çok rahat kullanıyordum.sorun ne olabilir?mesela şu an sadece bu forum açık.fan deli gibi çalışıyor.işlemci %80 lerde.görev yöneticisinden bakıyorum bilmediğim saçma birşey mi çalışıyor diye.ama cpu yu deli gibi sömüren chroe gözüküyor.

• Chrome'da yüklü olan eklentilere bakabilir miyim lütfen.

Ayrıca İnternet Explorer 11 kullanın, hem çok stabil hemde çok rahat. Ben bile Chrome'dan başka kullanmazdım ama şimdi çoğu zaman internet Explorer kullanıyorum.

Ve Google chrome un kendi içinde olan görev yöneticisinde neler açık onada bakabilir miyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Chrome'da yüklü olan eklentilere bakabilir miyim lütfen.

Ayrıca İnternet Explorer 11 kullanın, hem çok stabil hemde çok rahat. Ben bile Chrome'dan başka kullanmazdım ama şimdi çoğu zaman internet Explorer kullanıyorum.

Ve Google chrome un kendi içinde olan görev yöneticisinde neler açık onada bakabilir miyim.

Görüldüğü gibi sadece chrome cpu nun %50 sini kullanıyor,ve bu en iyi hali.idm yi dün ekledim.eklemedende böyleydi.
     İnternete girerken bile cpu %100'e vuruyor fan sürekli çalışıyor İnternete girerken bile cpu %100'e vuruyor fan sürekli çalışıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alinti: Atif Zafrak

Ayrica Internet Explorer 11 kullanin, hem çok stabil hemde çok rahat. Ben bile Chrome'dan baska kullanmazdim ama simdi çogu zaman internet Explorer kullaniyorum.

Ve Google chrome un kendi içinde olan görev yöneticisinde neler açik onada bakabilir miyim.

Görüldü?ü gibi sadece chrome cpu nun %50 sini kullanyyor.uzantylarda hiçbir?ey yok.
     İnternete girerken bile cpu %100'e vuruyor fan sürekli çalışıyor

• Aslında her şey normal

Google Chrome versiyon güncellendikçe biraz daha cpu harcamaya başlıyor. O sizde ki CPU değerleri bende de mevcut, ama internet Explorer harikulade .
  • quote:

Aslında her şey normal

Google Chrome versiyon güncellendikçe biraz daha cpu harcamaya başlıyor. O sizde ki CPU değerleri bende de mevcut, ama internet Explorer harikulade .

Az önce explorer 11 i yükledim.ama hala eski explorer logosu var,ve eski explorer çıkıyor.yüklenen explorer neden görünmüyor?
  • Sebebini bilmiyorum, her ikisini de kaldırıp internet Explorer 11 i tekrar kurmayı deneyin. Yada güncelleştirmeleri denetleyin orada da görünecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Packard bell,celeron işlemcili 11.6 netbook kullanıyorum.son zamanlarda çok kasmaya başladı.tarayıcı farketmeksizin internete bile zor giriyorum.önceden böyle değildi.çok rahat kullanıyordum.sorun ne olabilir?mesela şu an sadece bu forum açık.fan deli gibi çalışıyor.işlemci %80 lerde.görev yöneticisinden bakıyorum bilmediğim saçma birşey mi çalışıyor diye.ama cpu yu deli gibi sömüren chroe gözüküyor.
    quote:

Orijinalden alinti: gümüs_süvari

Packard bell,celeron islemcili 11.6 netbook kullaniyorum.son zamanlarda çok kasmaya basladi.tarayici farketmeksizin internete bile zor giriyorum.önceden böyle degildi.çok rahat kullaniyordum.sorun ne olabilir?mesela su an sadece bu forum açik.fan deli gibi çalisiyor.islemci %80 lerde.görev yöneticisinden bakiyorum bilmedigim saçma birsey mi çalisiyor diye.ama cpu yu deli gibi sömüren chroe gözüküyor.

1)Combofix indiriniz.

2)Bilgisayary yeniden ba?latyp bilgisayar açylyrken "F8" e basarak güvenli modda açynyz.

3)YAPILI?I : Combofix programyny açyyoruz. Kendi yüklemeler yapyyor. Sonra size bir ekran gelecek I accept deyip geçin ve bekleyin Preparing to Run diyecek ve sonra stage 1 den 50 ye kadar kendi tamamlayacak ve en son birtane yazylaryn oldu?u metin belgesi açylacak. Onu kapatyp sistemi yeniden ba?latyn. Tüm i?lem bu kadardyr .

4)NOT : COMBOFYX çaly?yrken arkaplanda hiçbir?ey yapmayynyz !!

Kolay gelsin

bjk__murat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.