Şimdi Ara

Neden adam gibi Strateji oyunu yok C&C,Empire Earth ve Cossack War gibi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar nezamandir canim Cossack War gibi yada Red alert gibi oyun cekiyor.Gidip civilization beyond eart Grey Goo aldim yok arkadas onlarin verdigi tadi vermiyor.OK cok ayrintili dusunulmus diplomasi falan var ama savasa girdiginde ne tank var ne asker.kart oyunu gibi birsey.Biraz yuzeysel dusunuyorum yada önyargili zannedebilirsiniz belki oynarsam uzun sure severim ama cok ince ayarlarda olsun guzel savas efektleride olsun.

• Yeni neslin pek fazla tercih etmemesi ya da konsollar yüzünden olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size kesinlikle katılıyorum... Civ V olmasa oynayacak oyun hiç yok. (Bana göre)
  • warhammer 40000
  • Eski ama benim için efsana LOTR BFME
  • AdszBiri kullanıcısına yanıt
    Selam,Civ 5 bilmem ama gittim bide civ serisinin beyond earth örjinalini aldim online da oynarim diye ama yok.dil anlamminda sikintim yok anliyorum ama iyice abuklastirmislar.Tank tüfek olsun yaa sarmiyo beni yoksa
  • beratad B kullanıcısına yanıt
    ah be beratad :)oda canavarli falan bana üs kurmali isgal etmeli tank ve ucakli birseyler lazim ama sanirim yok.Empire Earth ne güzeldi bide onun 3 ü cikti tam hayal kirikligi sinirlenip kirmistim ozamanlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mert_20 M kullanıcısına yanıt
    Beyond Earth'ü bende sevemedim. Yavaş gelişerek süvarilerden piyadelere geçip tanklarla gerçek ülkelere savaşmayı, astronot elbiseli, lazer silahlı adamlarla, zehirli gazların içindeki uzaylılara ateş etmeye tercih ederim. O yüzden hala Civ V. Umarım Civ VI tarihsel olur.
  • Steam'de kampanya var Civ V 23 Mart'a kadar tüm DLC'lerle 19 TL.
  • AdszBiri kullanıcısına yanıt
    peki cok basitce bir soru bu civ 5 de savasa girecegi zaman tam askerleri tanklari gösteriyormu yoksa kart oyunu gibi göstermeden etmeden mi gelisiyor savas
  • Beyond Earthı bir Dayze takas etmek isteyen varsa tekliflere açığım arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.