Şimdi Ara

NEDEN AMD............(AMD İŞLEMCİ DÜŞÜNENLER BURAYA) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
10.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Saydam

AMD icin acılan bu gereksiz konular sizce artık sıkmadımı arkadaşlar bunun gibi 1000 tane konu vardır neden amd vs vs vs her konudada aynı cevap yazar ucuz ve performanslı artık bunu tartışmayı bırakın nolur ya

bence amd kullanmadıgın ve verdigi pismanliktan dolayi boyle bir msj yazdın
  • Sattırıp bütün sistemi AMD Toplattıracaksınız Walla .....
  • ucuz kaliteli
  • Hani aşığa sorarsın; ii de peki niye illada Ayşe diye..?

Durup bir an için şööle bakar bi suratına..

Hani, çocuğu parka götürürsün de, dur koşma dersin de..

Çocuk, koşmıycaksak niye beni parka getirdin diye bakar durur senin suratına..

Hani, yol boş, araban gıcır, kilometre saatinin ibresinin dayanacağı yer kırılmış.. ha babam pedala basıyorsun...

Lank karşına dikiliyor bir ekip, çekiyorsun sağa, madem öle, işte böle gibilerinden sen onun, o senin bakıyorsunuz suratlarınıza..

peetium üçten sonra hep AMD ve ATİ kullandım.. ahanda beele; AMD mi niye AMD ? gibilerinden bir soru ile karşılaşınca..

GARİP VE SERT BİR ŞEKİLDE BAKACAK SAĞLAM Bİ SURAT ARIYORUM AMA BULAMIYORUM !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi science_is_4_ever -- 25 Ocak 2006 13:26:41 >

• cevap imzamda yazıyor
  • ben zorunlu intel kullanıyorum yeni çocugum oldum malum kış soguk geçiyor ısıtıcı olarak kullanıyorum bence inteli o kadar kötülemeyin bak benim işime yarıyor
  • zaten sorunun içinde cevabı var..amd olduğu için amd....forever amd...
  • işte bundan dolayı amdyi tercih ettim:D

amd turion 64-----------------------------------------------------------------Intel Pentium M

platform ilan tarihi:2003----------------------------------------------------- 2003

L1 onbellek boyutu:128kb(64kb+64kb)-------------------------------------64kb (32kb+32kb)

L2 önbellek boyutu:1024kb/512kb-------------------------------------------2048kb/1024kb

Sistem veriyolu teknolojisi: Hypertransport @ 1600 mhz (full duplex)---533mhz FSB (Half Duplex)

Dahili Bellek kontrolcüsü (MCT) : Var, 64 bit + 8 bit ECC----------------yok
    PC3200 - 1600 so-DIMM destekli

İşlemciden sisteme toplam band genisligi: sistem:6,4 gb/sn (max)-----toplam:4,3 gb/sn
    bellek:3,2 gb/sn (max)
    toplam:9,6 gb/sn (max)

Dahili kuzey koprusu: var 128 bit veriyolu @ cpu çekirdek frekansı------yok, 64bit veriyolu@133mhz

gelişmiş güç yönetimi: AMD PowerNow!--------------------------------------enchanced intel speedstep

gelişmiş virüs önleme: var-----------------------------------------------------execute intel disable bit

kablosuz bağlantı: 802.11a,b,g------------------------------------------------802.11a,b,g

3D ve multimedya komutları: 3DNow!, SSE2, SSE3------------------------SSE, SSE2

üretim tekniği: 90 nm SOI-----------------------------------------------------90 nm

paketleme: 754-pin micro-PGA-----------------------------------------------socket 478, micro-PGA

termal enerji tüketimi: 25w, 35w---------------------------------------------27w i

• MSI K8-neo2 fx,Amd Athlon 3200 939pin ve coolermaster Real Power RS-350-AMSR.bu parçaları yeni aldım ve daha henüz kulanmaya başlamadım.tavsiyeleriniz var mı acaba?
  • BEN ONU BUNU ANLAMAM.

INTEL VE WINDOWSA KARŞIYIM.

HEM AMD DAHA ÇEKİÇİ GELİYOR. HIZLIYMIŞDA .
  • SİYAH!!!....................YEŞİL!!!
    SİYAH!!!....................YEŞİL!!!
    SİYAH!!!....................YEŞİL!!!
    EN BÜYÜK!!!..............AMD!!!
    ŞAMPİYON!!!..............AMD!!!
    LA LA LA LA LA LA LA LA LAAAAA OOOOOOOO AAAAMEEEEEDEEEEEE!!!

• cyrix 486dx2 66 dan sonra p2-233e geçmiştim, onun da ömrü dolunca uygun fiyata bir celeron alayım diye yola çıktım ama baktım ki 1700mhz celeron yerine thoroughbred amd xp 2000+ alabiliyorum, bu sefer de amd deneyeyim diye onu aldım. Yaklaşık 3 ay sonra da kuzenime celeron 1700 topladım ve aynı fiyat kategorisinde olan bu iki sistemin performans farkına çok şaşırdım. Xp2,0+ celeron 1,7 nin yanında bariz olarak hızlıydı. Bundan sonra maliyet avantajı ile amd ye karşı bir sempati oluştu. Yani kısaca performansından dolayı amd tercih ediyorum şu anda.
    Ha şu da var; intel daha iyi bile olsa amd sempatimi kazanmış durumda, intel aynı fiyata toplamda %5 daha hızlı bir cpu yapsa yine amd alırım.
  • Tabii ki fiyat performans olayı!!!

İmzamdaki sisteme bakın bi 3sen öncesinin teknolojisi AMD2500 barton
    hala p4 2.66ya bin basar bence
    64bit yada HT hiç fark etmez

EDIT: Benim işlemci takoz 2.4ghz görenlerde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpress -- 17 Mayıs 2006; 17:41:05 >
  • 1-AMD intel gibi kazıkçı değil
    2-Soğuk
    3-Serin
    4-Ferah
    5-Nezih

Her neyse,AMD işlemcilerin Intel işlemcilerden daha verimli çalıştığı gerçek bir gerçek.
    Stock soğutucularla intel işlemciler 70C görürken benim AthlonXP 2500+ yaz gününde 45C'yi geçmiyor.
    Ayrıca çok da iyi OC oluyorlar,benim takoz bildiğim işlemcim bile 1833@2501Mhz Oc oldu ve 3800+değerini yakaladı.

Bu devirde Intel alanlara yuh diyorum.

AMD ve ATI.... A & A

• sunu soyleyebilirimki benim AMD kullanmamadaki en buyuk nedenim intel pentium u duymakatan bikmis oldugum. Amd cikipta bir seyler yapana kadar intel nede olsa piyasa benim diye dusuk performansa cok yuksek
    para talep ediyordu. Amd ciktiktan sonra oda iyi seyler yapmaya basladi. Fiyati dusurdu performansi arttirdi.
    yani her zaman rekabet guzel bir olay sonucta biz tuketiciler kazaniyoruz. Bu yuzden bir tuketici olarak piyasa payi dusuk ama intelle ayni bazi yer yerde daha fazla performas veren islemcilerini kullaniyor ve tavsiye ediyorum....
  • Heeeyyy

bende su Pentium 4 ht 3ghz cpu gigabyte anakart ,cpu sogutucu artich cooling ,1gb ram pc2700 kingston , msi 6800gt 256td
    arkadaslar asus anakart aldim ve islemci amd athlon 64 3500+ s939 sogutucu artich cooling ,ama cesaret ederek daha degistiremedim :) neden : ? gercekten fark ediyormu ? salakca bi soru biliyorum ama ben ingilteredeyim de biraz ucuza alldim elimdekileride saticam da,:)
  • gene ben

bu arada benim islemciyi o-c ile 3.52ghz cikartim biraz isiniyor ama kasam cok iyi full artich cooling.amd derseniz direk yarin kurucam resmi eklerim :)
  • cpu nun resmi :)

• quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

1-AMD intel gibi kazıkçı değil
    2-Soğuk
    3-Serin
    4-Ferah
    5-Nezih

Her neyse,AMD işlemcilerin Intel işlemcilerden daha verimli çalıştığı gerçek bir gerçek.
    Stock soğutucularla intel işlemciler 70C görürken benim AthlonXP 2500+ yaz gününde 45C'yi geçmiyor.
    Ayrıca çok da iyi OC oluyorlar,benim takoz bildiğim işlemcim bile 1833@2501Mhz Oc oldu ve 3800+değerini yakaladı.

Bu devirde Intel alanlara yuh diyorum.

AMD ve ATI.... A & A

+1905

• quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

bence bir gün herkes amd kullanacak.son kalan intelcilerde amd kullandıklarında daha önceden ne kadar yanlış yaptıklarını anlayacaklar....tabii şu lafı söyleyecekler:

zaranın neresinden dönsek kardır...

ne kadar da kendinden eminsin
    cık cık cık
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.