Şimdi Ara

NEDEN AMD............(AMD İŞLEMCİ DÜŞÜNENLER BURAYA) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
10.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekstra 83 dolari intel yerine ekran karti, ram vs gibi parcalara harcayan kisiler bilgisayarlarindan daha iyi performans aliyorlar.
  • AMD... Çünkü daha düşük fiyata daha fazla performans
  • quote:

Orjinalden alıntı: viper

ekstra 83 dolari intel yerine ekran karti, ram vs gibi parcalara harcayan kisiler bilgisayarlarindan daha iyi performans aliyorlar.

Ya tabiki biraz daha iyi hale getirebilirsin 83 dolarla ama arkadaş yazısında intelcinin b.k gibi para saçacak parası olan kişiler olduğundan bahsetmiş. Benim anlatmak istediğim muadil işlemciler arasında öyle dağlar kadar fark yok.
  • bence AMD ...

hep aynı isimi duymaktan sıkılan insan farklı şeyler arar...

gün gelir amd den bıkarlar bu sefer de

ASS

çıkar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak08

fiyat performans intel fiyat performansta amd yi geçsin o zaman intel alırım

benim mantığım ve olması gereken mantık bence budur intel amd den çaldığı teknolojiyle ayakta durma çabası veriyor neden intel tartışmasına girelim 1 yıldır kullanıyorum 754 pini nasipse 939 da kullanıcam
  • Athlon 3500+ iyi bir seçim olur Amd piyat/performans'dan dolatı tutuluyor. Ama son zamanlarda ucuz fiyat artısını kaybetmeye başladı (çift çekirdekli işlemcilerde intelle arasında uçurum var)
  • EVET DOSTUM SIKILDIKÇA MARKA DEĞİŞTİRİYORUZBİR SÜRE SONRA ABS DİYE BİR MARKA ÇIKAR BU SEFER O UCUZ OLUR ONA GEÇİLİRVEYA DA UNTİL
    quote:

Orjinalden alıntı: fazlikazak

bence AMD ...

hep aynı isimi duymaktan sıkılan insan farklı şeyler arar...

gün gelir amd den bıkarlar bu sefer de

ASS

çıkar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwish-Nemo -- 18 Ocak 2006 18:29:35 >

• AMD nie Alınır AMD olduğu için....
  • http://www.tomshardware.com.tr/cpu/charts/index.html adresini bi ziyaret edip sonra da internette işlemci fiyat listelerine bakmak bu intel-amd tartışmasına iyi yanıtar verir sanırım.
  • Aga ama oradaki fiyatlar türkiye için değil galibayazılarını okuyorum fiyat vrince ABD için diye not düşüyolar
  • bnde amd diorum hep intel kullandım ama artık amd ye geçme zamanı bende hız ekonomi performans ı aynı çerçeve içinde görmek istiyorum buyüzdende amd diorum inşallah yakında sağlam bi makine kurucam
  • ucuz
    kaliteli
    yüksek o/c potansiyeli

yetmez mi???
  • Fiyat/performans oranının yanı sıra AMD'yi tepki sonucu alnlar da yok değil insanlar artık INTEL&NVIDIA ikilisini duymaktan usanmış AMD&ATI ikilisine bu sebepten dolayı yönelenlerde var arkadaşlar ama en büyük etken fiyat/performans oranı ve oyunlardaki performansı bence
  • Ya kardeşim daral geldi artık amd-intelden ha. AMD ninde intelinde tanıtıldığı sitesi var gir oku hangisi ne iş yapar sana hangisi uygunsa seçersin.
  • Arkadaşa aynen katılıyorum kapatalım artık bu konuyu biz burda kendimizi yoruyoz onlar parayı götürüyoooo!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan2004

Bilgisayari oyun icin alicaksaniz Amd , am programlama uzerine kullanicaksaniz lafi bile olmaz PENTIUM

+1 oyun için istiosan amd lelere bak
  • Ya geç bunları o/c miş bir işlemci al ondan sonra hızlandıracam diye uğraş nerde kaldı bunun orjinal performansı sizce o/c işlemcinin ömrünü nasıl etkiliyor???Bir ömür testi yap bakalım.
    quote:

Orjinalden alıntı: Solitude

ucuz
    kaliteli
    yüksek o/c potansiyeli

yetmez mi???
  • özellikle oyunlarda amd'nin intel'in işlemcilerine göre daha iyi performans verdiği testlerle kanıtlandı. en büyük artısı ise fiyat-performans avantajının intel'e göre çok daha iyi olması.intel tekelini piyasadan kaldırdılar tekrardan böylece fiyatlar düştü bu bile yeter sebep amd için
  • AMD daha ucuzdu. 64 bit teknolojisini de yanında bedavaya veriyordu. Aynı zamanda oda sıcaklığında ısınmadan çalışıyordu. Yani bu kadar avantajı varken neden İntele kazıklanacaktım ki! Sonuçta hem ekonomi hem performans = AMD = Memnuniyet

İntel=Kazık
  • ilerki zamanlarda windows'un çıkaracağı sistemi
    diğer işlemciler çalıştırmıyacakmış.sadece amd çalıştırcakmış.
    şahsen benimkide amd
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.