Şimdi Ara

NEDEN AMD............(AMD İŞLEMCİ DÜŞÜNENLER BURAYA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
10.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMD'LERE DUYULAN BU BÜYÜK İLGİNİN SEBEBİ NEDİR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbata -- 31 Aralık 2005 20:41:48 >

• amd kullanmak ayrıcalıktır.
    1-düşük güç tüketim.
    2-performans
    3-o/c vs....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gececi

amd kullanmak ayrıcalıktır.
    1-düşük güç tüketim.
    2-performans
    3-o/c vs....
    Hem ucuz hem daha hızlı daha ne istersin
  • quote:

1-düşük güç tüketim.
    2-performans
    3-o/c vs....
    amdye ilgi varmı ben bilmiyorum bunu ama işlemciyi ucuza satıyo olmaları büyük artı..
  • quote:

1-düşük güç tüketim.
    2-performans
    3-o/c vs....
    AMD BENCE YILLARDIR ŞU KELİMELERİ DUYMAKTAN BIKTIĞIM İÇİN BANA DAHA GÜZEL GELİYOR
    PENTİYUM&CİFORS
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

AMD BENCE YILLARDIR ŞU KELİMELERİ DUYMAKTAN BIKTIĞIM İÇİN BANA DAHA GÜZEL GELİYOR
    PENTİYUM&CİFORS

Alıntıları Göster
    forever amd & ati
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweruser0

forever amd & ati

Alıntıları Göster
    amd işlemcilerin o/c olayı gusel
  • quote:

forever amd & ati

Alıntıları Göster
    İnteli soğutacam diye 100ytl ek ''cpu soğutucu''ya vereceğin parayla amd sistemine takviye yaparsın...
    AMD 3200+ idle'de 30-31 derecede ve fan dönmüyo sayılır.(600 rpm)
    Hem baksana şu anda forumda biri amd işlemcim aşırı soğuk diye topic açmış
  • quote:

forever amd & ati

Alıntıları Göster
    çünkü amd
  • quote:

Orijinalden alıntı: huawéi

İnteli soğutacam diye 100ytl ek ''cpu soğutucu''ya vereceğin parayla amd sistemine takviye yaparsın...
    AMD 3200+ idle'de 30-31 derecede ve fan dönmüyo sayılır.(600 rpm)
    Hem baksana şu anda forumda biri amd işlemcim aşırı soğuk diye topic açmış

Alıntıları Göster
    Bence tek sebebi ucuz olmaları... Aynı performans, aynı güç ve dolasıyla aynı iş daha ucuz. İşte fark budur...

• quote:

Orijinalden alıntı: set

Bence tek sebebi ucuz olmaları... Aynı performans, aynı güç ve dolasıyla aynı iş daha ucuz. İşte fark budur...

Alıntıları Göster
    fiyat+performans
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Alıntıları Göster
    yeni sistem alacak arkadaşlarımıza faydalı bir topic olacak umarım.bu topici açmaktaki asil amacım buydu.mesaj atan ve atacak arkadaşlara teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbata

yeni sistem alacak arkadaşlarımıza faydalı bir topic olacak umarım.bu topici açmaktaki asil amacım buydu.mesaj atan ve atacak arkadaşlara teşekkürler.

Alıntıları Göster
    AMD DE UĞRAŞMAYI ÇOK SEVİYORUM ARABAM GİBİ NE DİYİM ANLATILMAZ GERÇEKTEN VERDİĞİ DUYDU ÇOK GÜZEL
    AMD UPGRADE YAPMA DAHA KOLAY SORUNSUZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbata

Alıntıları Göster
    çünkü açık sarı :)

daha ucuz olması sebep olabilir. bi wafer dan daha çok işlemci çıkarıyo amd intele nazaran zira cachei yüzde elli küçük. daha az ısınıyo yanında gelen stock soğutma çok daha basit haliyle. o sebepten intelden daha ucuz olabiliyolar diye düşünüyorum. ama kutuları güzel :P intel o kadar paraya daha güzel kutular verse daha hoş olur biriktirilmiyo salak ince karton kutular. athlon sempron kutularından heykel yaptık burda :)

bide nforce gibi bi artısı
    mimarı olarakta kendiside çok başarılı vs vs gider böle
    şimdilik intelden çok daha iyiler ilerde neler olur allah bilir.

şöle bi ekte yapayım.

nforce4 lü 939 pin soketli bi anakarta paranızın durumuna göre çeşit çeşit işlemci takabiliyosunuz böle bi avantajda var. athlon, athlonx2, athlon fx, opteron, gelirse inşallah 939 sempronlar.
    bu kadar farklı işlemcileri intelde değiştirmek isteseniz anakartıda yanında kapak oluyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcAN the teKMe -- 31 Aralık 2005 15:16:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ömerözkan

AMD DE UĞRAŞMAYI ÇOK SEVİYORUM ARABAM GİBİ NE DİYİM ANLATILMAZ GERÇEKTEN VERDİĞİ DUYDU ÇOK GÜZEL
    AMD UPGRADE YAPMA DAHA KOLAY SORUNSUZ

Alıntıları Göster
    performans ve fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikherşeyime -- 31 Aralık 2005 15:22:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikherşeyime

performans ve fiyat

Alıntıları Göster
    amd ve ati..bilgisaayr dünyasınn yeni vazgeçilmezleri

pentium ve nividia yazık oldu..bence ii bir şeyler düşünseler ii olacak yoksa batar bunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGEagLE

pentium ve nividia yazık oldu..bence ii bir şeyler düşünseler ii olacak yoksa batar bunlar..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KinGEagLE

batmak mı??? şaka yapıyon herhalde
    herkez sizin gibi düşünmüyor ki hem pentium batsa centrio hayatta batmaz!İlk izlenim çok önemlidir!
    nvidia ya neden yazık olmuş onu da anlamadım piyasanın çoğu onun elinde
    Bana NVIDIA vs. ATI YE DUR DİYELİM!!! topiği açtırmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Farabî

quote:

Orjinalden alıntı: KinGEagLE

batmak mı??? şaka yapıyon herhalde
    herkez sizin gibi düşünmüyor ki hem pentium batsa centrio hayatta batmaz!İlk izlenim çok önemlidir!
    nvidia ya neden yazık olmuş onu da anlamadım piyasanın çoğu onun elinde
    Bana NVIDIA vs. ATI YE DUR DİYELİM!!! topiği açtırmayın

Alıntıları Göster
    ben iki işlemciyide kullandım.sonuc olarakta söyle düsünüyorum.paran varsa intel al tak kullan.ben o kadar para veremem diyosan amd al intelle aynı işi hemen hemen görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nikherşeyime

performans ve fiyat

Alıntıları Göster
    Amd işlemciler stabil çalışıyorlar mı? Bilgisayarı tv seyretmek\kayıt yapmak ve internete girmek için kullanıyorum. Bu işler için sempron yeterli olur mu? Yanlış bilmiyorsam masaüstü işlemlerde intel işlemcilerin daha stabil (takılmadan filan...) çalıştığını söylüyorlarda, tecrübeli arkadaşlar ne der, bu konuda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lèon

ben iki işlemciyide kullandım.sonuc olarakta söyle düsünüyorum.paran varsa intel al tak kullan.ben o kadar para veremem diyosan amd al intelle aynı işi hemen hemen görüyor.

Alıntıları Göster
    fiyat performans intel fiyat performansta amd yi geçsin o zaman intel alırım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.