Şimdi Ara

NEDEN AMD............(AMD İŞLEMCİ DÜŞÜNENLER BURAYA) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
10.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzo105

Arkadaslar, ben de AMD' ye gecmek istiyorum, bu forumun acılması cok hosuma gitti

amd konusunda acemiyim de,AMD 'de sadece ATI ekran kartları mı çalısıyor,yoksa NVİDİA da destekleniyor mu ??

AMD ATHLON 64 3500 almayı düsnüyorum ne dersiniz???

Ha bu arada S. Cell Chaos teoriyi bitirdim sonunda( 15 gündür acamıyorum,acınca 3 günda bitrdim)

Arkadaş merak etme ben daha önce nvidia ile de denedim sanırım çalışıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: muzo105

Arkadaslar, ben de AMD' ye gecmek istiyorum, bu forumun acılması cok hosuma gitti

amd konusunda acemiyim de,AMD 'de sadece ATI ekran kartları mı çalısıyor,yoksa NVİDİA da destekleniyor mu ??

AMD ATHLON 64 3500 almayı düsnüyorum ne dersiniz???

faydalı olduysa ne mutlu bizlere.
  • HAYIRLI OLSUN BE KARDEŞİM.
  • daha düşük fiyata daha performanslı bir amd almak varken neden intele bi tomar para verelim ki
  • 150 USD Ye 64 bit işlemci alıyosun daha ne olsun
  • amd 'ye olan düşkünlüğüm k6-2 300 ile başlamıştı....

http://forum.donanimhaber.com/m_4079013/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zer Gıfari -- 2 Ocak 2006 9:44:46 >
  • şu cifors deyincede benim aklıma hep yercekimi kuvveti ve cs gelior.NEden bilmiom.Ama kulagada dile cok yatkın kelime
    quote:

Orjinalden alıntı: albts

AMD BENCE YILLARDIR ŞU KELİMELERİ DUYMAKTAN BIKTIĞIM İÇİN BANA DAHA GÜZEL GELİYOR
    PENTİYUM&CİFORS
  • tamamen duygusal
  • fiyat/performans kesinlikle ama bence daha dogrusu benım sebebim farklı olmak herkesin gittigi yere gitmmemek herkesin ictigini icmemek koyun olmamak daha dogrusu intel kulannan arkadaslar alınmasın bugun bence amdden daha ıyı durumda ıntelin islemcileri ama yinede klasik toplum uyelerinden biri olmak istemiyoruz bence
    'abi sendeki p4 kac'
    yok abi bende p4 yok
    ' seleron yaramaz be abi'
    ya kardesim celeronda degil AMD
    'ya heç bilgisayardan anlamıyon sende verilirmi oyle dandik seylere para'
    muhabbetlerinden bilmis ve kendine guvenen bi gulumsemeyle ayrılmak
  • Slm. Ben eski bir AMD kullanıcısıyım fantiğim de diyebilirm AMD K5 den tutunda K6 - K6_2 den duron ve ATHLON XP ye kadar uzanan bir çok AMD islemcisi kullandım. K5 dısında hepsinden memnun kaldım keza K5 zamanın inteline nazarn hiç yavas değildi ancak ÇOK ısınıyordu haddinden fazla zaten bu yakıstırmayıda(AMD fazla ısınır) ilk orda aldı... K6_2 350 im vardı İntel P2 350 hızında yada biraz daha ağır çalısıyordu ama her zaman daha ucuzdu intelden.Fakat AMD ATHLON serisine kadar çok büyük hata yapıp duruyordu o da intelin platformuna bağlı kalmak tı çünkü her türlü islemciyi onun platformuna uyarlamak zorundaydı (x86 dan bahsetmiyorum) ve olan oldu ve AMD radikal bir karar alarak kendi platformunu tasarlamaya basladı ve EV6 platformunu duyurdu ve kıyamet koptu intel og ünden bu güne ortalama %15 pazar kaybetti dikkatinizi çekerim belkide dünya üsütünde yürüyen en uzun pc platformu bu olmustur bakınız ilk ATHLONDAN son Socket A Semprona kadar.. İntel o arada yanılmıyorsam 3 platform (Socket) değistirdi...Geleim Komuya..

AMD Hem Ucuz Hem Performanslı Hemde SEMPATİKDİR çünkü bu islemciyi alanları çok büyük kısmı işi bilen insanlardır(Lütfen intelciler alınmasın) elindeki paranın kıymetini iyi bilir ve 1 kurusunu bile savurmak istemez ( En azından ben böyle yapıyorum )... Unutmadan AMD aynı zamanda ezilen taraftır o da SEMPATİK'liğini arttırı çünkü intel pazarıı kapmıs götürmüstür...Aynı insanları genelde güçsüzleri haklı görmesi gibi...

• quote:

Orjinalden alıntı: alattin_nuri
    AMD Hem Ucuz Hem Performanslı Hemde SEMPATİKDİR çünkü bu islemciyi alanları çok büyük kısmı işi bilen insanlardır(Lütfen intelciler alınmasın) elindeki paranın kıymetini iyi bilir ve 1 kurusunu bile savurmak istemez ( En azından ben böyle yapıyorum )... Unutmadan AMD aynı zamanda ezilen taraftır o da SEMPATİK'liğini arttırı çünkü intel pazarıı kapmıs götürmüstür...Aynı insanları genelde güçsüzleri haklı görmesi gibi...

yazının bu kısmını çok beğendim

• bıkmadınız ya inteldi amd di bu ne ya
  • amd işlemciler piyasada kalmadı mı ya
    3000+,3200+ ikiside yok.
  • gigatekte her ikiside var görünüyor.
  • öyle bir laf ettinki gariban amd zengin intel alır gibi ne alakası var
    . önemli olan performanssa amd de fazlasıyla var. senin lafın kartallla mercedesi kıyaslar gibi bende diyorumki mercedesmi bmw mi biri biraz daha meşhur . eskiler mercedes der bende bmw diyorum

quote:

Orjinalden alıntı: CubaLibre

ben iki işlemciyide kullandım.sonuc olarakta söyle düsünüyorum.paran varsa intel al tak kullan.ben o kadar para veremem diyosan amd al intelle aynı işi hemen hemen görüyor.
  • quote:

feriox bıkmadınız ya inteldi amd di bu ne ya

ömür biter bu kavga bitmez
  • valla pentium için olsa neysede nvidia için aynı şeyleri düşünemiyorum rekabet olmasa herhalde millete geç....rer dandik kartları fahiş fiyatlara.rekabet olacak ki yeni teknolojiler gelişsin ve fiyatlar uygunlaşsın...
    quote:

Orjinalden alıntı: KinGEagLE

amd ve ati..bilgisaayr dünyasınn yeni vazgeçilmezleri

pentium ve nividia yazık oldu..bence ii bir şeyler düşünseler ii olacak yoksa batar bunlar..
  • amd nin cache inin az olduğunu kim söylemişti

opteron alsanıza 3500+ alacağınıza
    opteron 148 - 2,2ghz 1Mb cache 1,4V 280$
    opteron 144 - 1,8ghz 1mb cache 1,4v 180$

venice'e neden para verirsiniz anlamadım...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.