Şimdi Ara

NEDEN AMD............(AMD İŞLEMCİ DÜŞÜNENLER BURAYA) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
10.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben intel kullanıyorum ama bilgisayarı değiştirdiğimde kesinlikle amd alcam
    başka söze gerek yok.
  • TOPİC GÜZEL GİDİYOR.FAYDALI OLACAK ANLAŞILAN.DİĞER TOPİCLER GİBİ BATMADI.
  • çok dogru soylemıssın arkadasım.
    quote:

Orjinalden alıntı: UcAN the teKMe

çünkü açık sarı :)

daha ucuz olması sebep olabilir. bi wafer dan daha çok işlemci çıkarıyo amd intele nazaran zira cachei yüzde elli küçük. daha az ısınıyo yanında gelen stock soğutma çok daha basit haliyle. o sebepten intelden daha ucuz olabiliyolar diye düşünüyorum. ama kutuları güzel :P intel o kadar paraya daha güzel kutular verse daha hoş olur biriktirilmiyo salak ince karton kutular. athlon sempron kutularından heykel yaptık burda :)

bide nforce gibi bi artısı
    mimarı olarakta kendiside çok başarılı vs vs gider böle
    şimdilik intelden çok daha iyiler ilerde neler olur allah bilir.

şöle bi ekte yapayım.

nforce4 lü 939 pin soketli bi anakarta paranızın durumuna göre çeşit çeşit işlemci takabiliyosunuz böle bi avantajda var. athlon, athlonx2, athlon fx, opteron, gelirse inşallah 939 sempronlar.
    bu kadar farklı işlemcileri intelde değiştirmek isteseniz anakartıda yanında kapak oluyo :)

• aa şaşırdım bak şimdi
  • Amd İntel
  • İlk amd işlemcim duron 600 dü l2 önbellek64 kb olmasına rağmen çok çok memnundun yani zamanının koşullarında benim tüm isteklerimi karşıladı hiç oc yapmadım aldığım fiyata sattım ama şimdiki sistemim resmen sinir hastası eder adamı çok aşırı ısınıyor sıradan bir venice bile 1 M superpide beni geçiyor daha ne olsun Bundan sonra AAAMMMDDD
  • bence BMC pardon AMD
  • Fiyat & performans ortaklığı. Başka ne olabilirki. Ancak yeni çıkan AMD işlemciler performans konusunu 64 bit ile daha ilerilere götürdüler diye düşünüyorum. O yüzden yeni bir pc toplayacağım ve işlemcisi de mutlaka AMD olacak...
  • bende uzun yılllar intel kullandım.fakat amd ye bende geçiyorum artık.performansı önemli.
  • ben intel kullanıyorum amdye geçmeyi düşünüyorum
    tercih edenlerin asıl iki nedeni olduğunu düşünüyorum
    1 - ucuz olması
    2 - oyunlarda daha hızlı olduğunun söylenmesi tabi kesin öyledir de bunu denemediğim için bilmiyorum
    türkiyede bilgisayar kullnımı %60tan fazla oyun bölümüne kayıyor bence
    zaten iş için kullanılan bilgisayar pahalı olmaz ki medya veya oyundur türkiyede bilgisayarın kalitesini belirleyen
    kafeler ilkokul ortaokul öğrencileriyle taşıyor çoğu kişi bilgisayarı kullanmak için değil oynamak için alıyor
    kim merak ediyo ki nası çalıştığı sen oyunun keyfine bak filmini izle amd , intel de parayı götürsün
  • bende yeni amd ciyim overclok olayı cok fena ssardı beni
  • athlon xp thorobred ile başlayıp athlon 64 venice ile zirveye çıkan bir AMD egemenliği sözkonusu. Yalnız son kullanıcı pek bilinçli olmadığından Intel daha çok satıyor malesef.

ne demişler: AMD rulez , pentium nal toplarez
  • AMD icin acılan bu gereksiz konular sizce artık sıkmadımı arkadaşlar bunun gibi 1000 tane konu vardır neden amd vs vs vs her konudada aynı cevap yazar ucuz ve performanslı artık bunu tartışmayı bırakın nolur ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saydam

AMD icin acılan bu gereksiz konular sizce artık sıkmadımı arkadaşlar bunun gibi 1000 tane konu vardır neden amd vs vs vs her konudada aynı cevap yazar ucuz ve performanslı artık bunu tartışmayı bırakın nolur ya

bence intele çalışıyolar millet amd dedikçe amd den soğusunlar almasınlar isteyenlerin işidir
  • Bi kere Intel bize biraz dayatılan bi marka. AMD fiyat performans oranı yüksek. Ayrıca rekabet olması lazım ki fiyatlar düşsün.Intel'in Windows gibi tekel olmasını düşünsenize.
  • içimden geldi de ondan
  • 1. FİYAT

2.PERFORMANS DAHA İYİ

3.ISI SORUNU YOOOK

4.OYUNLARDA DAHA FAZLA PERFORMANS VERİYOR

5.İSTERSEN 1 SENE AÇIK TUT STABİLİTESİ DEĞİŞMEZ

6.DÜŞÜK GÜÇ TÜKETİMİ

7.AMD OLMASI
  • Arkadaslar, ben de AMD' ye gecmek istiyorum, bu forumun acılması cok hosuma gitti

amd konusunda acemiyim de,AMD 'de sadece ATI ekran kartları mı çalısıyor,yoksa NVİDİA da destekleniyor mu ??

AMD ATHLON 64 3500 almayı düsnüyorum ne dersiniz???

Ha bu arada S. Cell Chaos teoriyi bitirdim sonunda( 15 gündür acamıyorum,acınca 3 günda bitrdim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzo105 -- 1 Ocak 2006 13:08:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzo105

Arkadaslar, ben de AMD' ye gecmek istiyorum, bu forumun acılması cok hosuma gitti

amd konusunda acemiyim de,AMD 'de sadece ATI ekran kartları mı çalısıyor,yoksa NVİDİA da destekleniyor mu ??

AMD ATHLON 64 3500 almayı düsnüyorum ne dersiniz???

Ha bu arada S. Cell Chaos teoriyi bitirdim sonunda( 15 gündür acamıyorum,acınca 3 günda bitrdim)

amd sadece ati kartları destekliyor diye birşey yok.nvidia kartlarıda kullanabilirsin.
  • Özellikle yeni yada post sayısı az olanların mesaj sayılarını artırıp daha fazla rütbe almak için kullandıkları en mükkemel taktik amd vs intel topikleri açıp ve bu topiklerde zerre kadar bilgilendirme olmadan sadece basit,sıradan ve hiç bir anlam taşımayan smileyler kullanmaktadır.Bu smileyler arasında en fazla kullanılan ve kötü emellere maruz bırakılan smileyler ( +1 , olur )

Bu arada benim bir postum daha artı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.