Şimdi Ara

NEDEN AMD............(AMD İŞLEMCİ DÜŞÜNENLER BURAYA) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
10.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    intel almış basını gitmiş
    işe yarar bi intel islemci nerden daksan 200 ytl nin ustunde...
    bn su an amd sempron 2800 kullanıyorum ve elimdeki kasayı yaklasık 600 milyona topladım...
    aldıgım amd işlemcimden de gayet memnunum...
    ben amd derim..
    eger bu işte profesyonel degilseniz oncelik fiyattadır...
    ben bole dusunuyorum...
  • P4 2800 vardı memnundum... intel ciydim...
    AMD 3700 aldım memnunum AMD ye de saygı duydum....

şimdi amd yide intelide seviyorum... fakat bundan sonraki işlemcin ne olacak deseler muhtemelen AMD

çünkü intel çok pahalı bence
  • fanatizme gerek yok kim neyi iyi yaparsa onu almak lazim amd iyiyi ucuza yapar bu aralar amd alinir intel yapsa ayni seyi intel alinir ne amd ne intel bize prim vermez bizim urunu aldin al sana 20 dolar demez yani hehehe

FOREVER INTEL INTEL OLENE KADAR OLDUKTEN SONRADA INTEL KAHROLSUN AMD PIYASAYI KIRANLAR KAHROLSUN NIAHAHAHAHHAHAAHA
  • ben hep intel kullanıyodum p2 p3 p4 celeronun bisürü modelini kullandım en son celeron 1.7 vardı bende :) kuzen soket a sempron 2600+ aldı ondaki oyun perf. görünce gidip sempron64 2800+ aldım yaw bundan önce resmen işkence çekiyomuşum bence mükemmel bi işlemci 2850mhz (defult 1600mhz) oc yaptım sempron spi sıralamasında 3. sıradayım(orda 2700 mhz) yakında askere gidicem 6 aylığına gelince yine amd artık ne çıktıysa bu sefer athlon serisinden toplıycam
  • Bende AMD var 2500 biraz overclock ettim fıstık gibi çalışıyo yaında ati radeon 9550 ge var. Belki biraz eski geldi size sistem ama tıkır tıkır çalışıyo. AMD ve ATI den şaşmam artık ya.
    mükemmel bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DuKefirster

Bende intelciydim ama anakartım yandı ve yeni sistemimi amd sipariş ettim..
    umarım pişman olmam

kesinlikle pişman olmayacaksın
  • DOSTUM SEN NEDEN BAHSEDİYORSUN ZATEN AMD'NİN KUSURLARINDAN BİR ÇABUK ISINMASI.İNTELİN İYİ YÖNÜ İSE ISI SORUNU OLMAMASI ŞU AN İNTEL KULLANIYORUM CPU ISIM 25 DERECE OK
    quote:

Orjinalden alıntı: AZAZİL

İnteli soğutacam diye 100ytl ek ''cpu soğutucu''ya vereceğin parayla amd sistemine takviye yaparsın...
    AMD 3200+ idle'de 30-31 derecede ve fan dönmüyo sayılır.(600 rpm)
    Hem baksana şu anda forumda biri amd işlemcim aşırı soğuk diye topic açmış
  • adam en doğru şeyden bahsetmiş.. prescott 3000 kullandım, inteli hala severim ama prescottın yüzünü şeytan görsün...bidahamı aslaaa....kışın bile 40 altına inmezdi öküz işlemci... şimdi 3200 venice kullanıyorum 25 dereceyi geç kardeşim arada bi çalışırken falan demi yani :)) AMD ısınma olayını çoktaaan aşmış uyu sen daha ibo :))

quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim171

DOSTUM SEN NEDEN BAHSEDİYORSUN ZATEN AMD'NİN KUSURLARINDAN BİR ÇABUK ISINMASI.İNTELİN İYİ YÖNÜ İSE ISI SORUNU OLMAMASI ŞU AN İNTEL KULLANIYORUM CPU ISIM 25 DERECE OK
    quote:

Orjinalden alıntı: AZAZİL

İnteli soğutacam diye 100ytl ek ''cpu soğutucu''ya vereceğin parayla amd sistemine takviye yaparsın...
    AMD 3200+ idle'de 30-31 derecede ve fan dönmüyo sayılır.(600 rpm)
    Hem baksana şu anda forumda biri amd işlemcim aşırı soğuk diye topic açmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 9 Ocak 2006 11:06:16 >

• DOSTUM 1.Sİ__BEN ŞU AN CPU INTEL XEON 3.8 GHz, 2 MB Cache, 800 MHz, S.604, 64 Bit KULLANIYORUM 2.Sİ_BU YÜZDEN YAZ VEYA KIŞ ISIYI HİÇ AKLIMA GETİRMİYORUM
    3.SÜ_BEBİN BİR ADIM VAR İBRAHİM(KOCAMAN ADAM OLMUŞUN AMA İNSANLARA LAKAP,KISALTMA VB TAKMAYI ÖĞRENEMİŞSİN.
    4.SÜ_İNTEL KULANMAK AYRICALIKTIR!!!!
  • halil21

Özellikle yeni yada post sayısı az olanların mesaj sayılarını artırıp daha fazla rütbe almak için kullandıkları en mükkemel taktik amd vs intel topikleri açıp ve bu topiklerde zerre kadar bilgilendirme olmadan sadece basit,sıradan ve hiç bir anlam taşımayan smileyler kullanmaktadır.Bu smileyler arasında en fazla kullanılan ve kötü emellere maruz bırakılan smileyler ( +1 , olur )

Bu arada benim bir postum daha artı

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonS_oF_Liberty -- 9 Ocak 2006 11:19:48 >
  • 1-memleketin 100yerinde 150 ibrahim ismi görsen ibo dersin, bunu sende yaparsın.. bu bir aşağılama değil, samimiyet göstergesidir.. ismin sahibi hoşlanmak zorunda değildir ayrı.. sevmiyosanda bidaha kimse sana oşekilde seslenmez arkadaşım
    2-Dünya üzerinde intel bitek senin kullandığın Xeonları yapmıyo, İntelin piyasaya henüz girmeye başlayan yeninesil işlemcilerini baz alamassın birgenelleme yaparken..Amd64 bit 1senedir var neredeyse..
    3-Intel kullanmanın ne ayrıcalığı var bi anlatta öğrenelim bizde... evet sobaya para vermiyosun bu doğru

quote:

DOSTUM 1.Sİ__BEN ŞU AN CPU INTEL XEON 3.8 GHz, 2 MB Cache, 800 MHz, S.604, 64 Bit KULLANIYORUM 2.Sİ_BU YÜZDEN YAZ VEYA KIŞ ISIYI HİÇ AKLIMA GETİRMİYORUM
    3.SÜ_BEBİN BİR ADIM VAR İBRAHİM(KOCAMAN ADAM OLMUŞUN AMA İNSANLARA LAKAP,KISALTMA VB TAKMAYI ÖĞRENEMİŞSİN.

• AMD ezilenlerin işlemcisidir..
    INTEL komprodor burjuvazinin.

Detayların pek de önemi yok aslında cevap net:
    Fiyat/Performans'ta AMD'nin üstüne yok. Bu kadar...
  • bende bir cevap yazayım...
    Bundan yaklaşık 6-9 ay önce p4 3.0 prescoot kullanıyordum memnumusun diye soracak olsan evet memnundum..Sadece sıcaklık beni kötü etkiliyordu 70 dereceyi gördüğüm zaman oldu...Sonra dedimki kendime acaba bunu nasıl soğuturum bir tane bakır soğutucu aldım sonra kasaya 16 tane fan yerleştirdim sonra arkadaşlar bana fan uxexes demeye başlandı sonra da tüm intelle ilgili olan herşeyi sattım... Çalışma odam fan odasına dönmüştü alimunyum soba boruları ,borular yani anlıyacağın intel beni resmen psikolojimi bozdu...Ses desen bir ucak motoru nasıl çalışır bilirsiniz aynı o şekil geceleri komsu inip geliyordu apartmana motormu taktın diye :) Yani anlıyacağınız intel bana iyi gelmedi doktor başka ilaç yazdı Oda AMD oldu ve gerçekten sağlığıma kavuştum...
  • arkadaşım hatta sana amd'de nvidia'yı öneririm mesela ben 2sene önce athlon2500+ aldım 128 geforce Fx5200 aldım 256 ram ile çatır çatır kullanıyordum makineyi hem de overclock'suz bir şekilde.bu sistemle half life oynarken mp3 dinleyebiliyordum.sunu da söyliyeyim odam dardı o yüzden makineyi sandığın üzerine koymak zorunda kalıyordum kasanın arkası nerdeyse duvara yapışık bir şekilde duruyordu 2yıl boyunca hiç ısınma problemi yaşamadım.kaldı ki aldığım internet kafede de athlon 2000+ kullanıyorlardı zaten o zamanlar çok anlamıyordum amd mi intel mi diye onların tavsiyesiyle aldım.amd derim
    ama duyduğuma göre intel de atağa kalkacakmış yeni bir yapılandırmaya gidiyorlarmış
    dün teknoloji televizyonunda dinledim de Türkiye temsilcisi çok iyi şeyler söyledi.sen karar ver.ama ben de bayramdan sonra athlon64 3500+ alacağım
    yalnız amd'ye şu noktada kızıyorum;
    ben 2500+ aldıktan kısa bir süre sonr kalktı 2500+ ve ne zamandır 64 bit satılıyor ve millet (ben de dahil)64 bit diye onu alıyoruz hala ses yok
    madem 64 bit 1-2 sene öncesinden satılmaya başlanıyor ama şu ana kadar bir halta yaramıyor o zaman bu pazarlama stratejisidir bence.ama yine de şu an amd derim ama intele de hayır demem

• fiyat / performans ve oc bunlar hepsi bir arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: mika_hakinen

Sadece oyunlarda değil, program performansları ilede önde..
    amd 64+ 3000 ile pc açılış hızı program hızları olarak test ettim..
    Intel p4 3.0 prescott'a göre çok daha hızlı çalışıyor..
    Inteller çok fazla ısınıyor evde soba niyetinede kullanılabilir.. Amd'lerde bu tür problemler yok..
    Ama bence en önemlisi mavi ekranların amd'lerde çok az çıkması.. Kilitlenme olmuyor..

Bende AMD yi severim çünkü ilk PC işlemcim AMD 80386DX40 dır. Şu anda desktop işlemcileri açık ara önde özellikle çift çekirdekte çok sağlam gözüküyor, güç tüketimi dolayısıyla ısınmanın az olması ile... Genel orta seviyeleri uygun fiyatlı, sorunsuz ve stabil. (Özellikle sistemimin stabilitesinden çok memnunum nazar değmesin)... Ama arada derede intelin eski yoluna sapıyor zırt vırt soket değiştirip eskileri öldürüyor diye ve ASIL OLARAK sırf Ferrariye sponsor diye arada bir tilt olmuyor değilim!!!.. Neyse bizimkisi daha iyi tabiki Sun ikisinede takar geçirir;) Yerim ya intel AMD bi yana... McLaren-Mercedes Forzaaaaaaaaaaaa
    Hakkinen can takkinen to schumiken...

• AMD sistem topluyorsanız, parçaları dikkatli seçerek iyi bir sistem oluşturabilirsiniz.
    Bir yere fazla para harcayıp bir yeri gözden görmezlik yaparsanız en iyi işlemcisinden bile memnun kalmazsınız.

Tam orta gelirliye hitap eden işlemciler üretiyorlar.
  • amd ile intel arasında önbellek farkı kalmadı sanırım

64 bitte x2 serisi 1024 hatta 2048 kb ön bellek var buda intel d2 serisine eşit
  • quote:

Orjinalden alıntı: KinGEagLE

amd ve ati..bilgisaayr dünyasınn yeni vazgeçilmezleri

pentium ve nividia yazık oldu..bence ii bir şeyler düşünseler ii olacak yoksa batar bunlar..

+1
    amd alınca bilgisayar başında zaman ne kadar çabuk zaman geçiyor.
    ayrıca ucuz sistem akıllı potansiyel, en önemlisi o/c ...
    millet artık amd ye geçiyor,
    benim aklım geçde olsa yerine geldi,eee...zararın neresinden dönülse kardır.birde şu 4400+yı alsam mı diyorum.
    sistemini güzelleştirmenin yolu amd den geçer.
    bana amd ile pentium fanatiklerinin sayısını verseler yaaaa...
    işte o zaman anlaşılacak gerçek
    ısı olarayına gelince intel çekemediğinden çamur atıcak yaaa m.ö. olayı atıyorlar işte.
    ben o/c. yapıp doom 3 ten çıktığımda üstelikte winamp açık,msn açık,skype açık, icq açık en fazla 42 derecenasıl ama...
    bu amd yi nasıl ısındırıcam yolunu bilen varsa söylesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NGeN -- 9 Ocak 2006 17:21:13 >

• quote:

DOSTUM 1.Sİ__BEN ŞU AN CPU INTEL XEON 3.8 GHz, 2 MB Cache, 800 MHz, S.604, 64 Bit KULLANIYORUM 2.Sİ_BU YÜZDEN YAZ VEYA KIŞ ISIYI HİÇ AKLIMA GETİRMİYORUM

yaaa kardeş senin işlemci ne kadar?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.