Şimdi Ara

NEDEN AMD............(AMD İŞLEMCİ DÜŞÜNENLER BURAYA) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
10.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: JönTürk

amd işlemciler piyasada kalmadı mı ya
    3000+,3200+ ikiside yok.

talep çok olursa piysada bulunmaz tabiiki
  • gına geldi artık yeter yahu....

açmayın şunları
  • İntel' den üstün olduğu için yüksek performans + kalite + ucuz + ferrari
  • İLk başta tabiiki ekonomiklik..fiyat performans oranı intele göre çok daha iyi.üst seviye işlemcilerinde bu fark azalıyor tabi.
    Birde sanırım güçlü ile zayıfın savaşında zayıfın yanında olma psikolojiside var.Aynı şey ati de de var.NVİdia satın alır fazla sivrilirse ati.
    Oyunda amd,geri kaln tüm işlemlerde şiddetle İNTEL..
  • faydalı bir topik olmuş.1000 den fazla kullanıcı okumuş.
  • test gayet basit bas makinenin düğmesine saat tut..............AMD kaç saniyede açıyor..................İntel açsam mı...açmasam mı diye düşünüyor...intel düşünürken AMD de işi bitirmiş bile........her ne kadar bu iş fener/ cim bom işine dönmüşse de AMD iyidir bence...ama kışın intel evi ısıtıyor hele prescott olursa daha iyi olur kestane bilem pişer dimi 70 derece he..he......
  • muhaha çok iyi yazmışsın.. bende prescotta nefanlar denedim.. coolermasterlar sipariş verildi ankaralardan.. ordan burdan bisürü fan denedim
    soğumadı lanet işlemci... Pentiumdan soğudum onun yüzünden..

quote:

Orjinalden alıntı: Uxexes

bende bir cevap yazayım...
    Bundan yaklaşık 6-9 ay önce p4 3.0 prescoot kullanıyordum memnumusun diye soracak olsan evet memnundum..Sadece sıcaklık beni kötü etkiliyordu 70 dereceyi gördüğüm zaman oldu...Sonra dedimki kendime acaba bunu nasıl soğuturum bir tane bakır soğutucu aldım sonra kasaya 16 tane fan yerleştirdim sonra arkadaşlar bana fan uxexes demeye başlandı sonra da tüm intelle ilgili olan herşeyi sattım... Çalışma odam fan odasına dönmüştü alimunyum soba boruları ,borular yani anlıyacağın intel beni resmen psikolojimi bozdu...Ses desen bir ucak motoru nasıl çalışır bilirsiniz aynı o şekil geceleri komsu inip geliyordu apartmana motormu taktın diye :) Yani anlıyacağınız intel bana iyi gelmedi doktor başka ilaç yazdı Oda AMD oldu ve gerçekten sağlığıma kavuştum...

• İNTEL AMD
    HAKİKİKOÇ VARAN
    ATLASJET THY
    CRT PLAZMA
    GS FB
    HACIMURAT BMW
    16X CD ROM 16X DVD COMBO
    32RAM 1024 DUAL

VS VS VS VS VS VS DİYE GİDİYOR CANIM SIKILDI YA

BABA BABA BABA ÇOK YAŞA BABA AMD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OpsMuDeDiN -- 9 Ocak 2006 23:33:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Uxexes

bende bir cevap yazayım...
    Bundan yaklaşık 6-9 ay önce p4 3.0 prescoot kullanıyordum memnumusun diye soracak olsan evet memnundum..Sadece sıcaklık beni kötü etkiliyordu 70 dereceyi gördüğüm zaman oldu...Sonra dedimki kendime acaba bunu nasıl soğuturum bir tane bakır soğutucu aldım sonra kasaya 16 tane fan yerleştirdim sonra arkadaşlar bana fan uxexes demeye başlandı sonra da tüm intelle ilgili olan herşeyi sattım... Çalışma odam fan odasına dönmüştü alimunyum soba boruları ,borular yani anlıyacağın intel beni resmen psikolojimi bozdu...Ses desen bir ucak motoru nasıl çalışır bilirsiniz aynı o şekil geceleri komsu inip geliyordu apartmana motormu taktın diye :) Yani anlıyacağınız intel bana iyi gelmedi doktor başka ilaç yazdı Oda AMD oldu ve gerçekten sağlığıma kavuştum...

zaten avatarını (fan) bile değiştirememişsin o dönemden kalan alışkanlıktan dolayı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Flash Only -- 9 Ocak 2006 23:48:35 >

• amd onceden berı var fakat ıntel gıbı saglam vee teknolujık deyıldı hızlı deyıldı kalıtelı deyıldı ama ne olduysa oldu sermayesı bıryerden desteklendı adamlar yle bır ıslemcı yaptıkı ıntelı solda sıfır bıraktı ıntel fıramsı bır ara satır yapamadı yavv teknolojık olarak kalıte olarak ve hız olarak ıkıye katladı vee en buyuk almamızı saglayan sey ıse yarı fıyatına almamız adam ıntel p 4 2,5ghz yee 250 dolar verırken bız amd 2500+ xpye 100 dolara alıyorduk adam boyle reklamını yaptı bir tasla ıkı kus vurdu ben amd kullanıyorum kullanmaya devam etcem cevremdekılere amd satıyorum topluyorum adamlar grafık uzerıne calısıyorlar işlemcı tık demıyor yaaa eyer 64 bıt gecersem yıne amd alırım suanda athlon xp 2500+ var ılk cıktıgında aldım hala kullanıyorum boru gıbı masallah

• AMD Agustos 1999, yani slotA dan itibaren islemci olarak hep basariliydi. Bir sene sonra socketA ya gectiginde bu basari daha da artti. Ayni mhz veya ayni fiyatta Intel`den ustundu, desteklenmesi ise yine bunu farkeden kullanici sayisinin hizla artmasi ile oldu. AMD chipsetlerin iyilesmesi ve 5 sene degismeyen socketA efsanesi (bilgisayar tarihinde ilk ve son) AMD nin taraftar toplamasindaki en onemli etkenlerden biri oldu. Diger bir etken P4 lerin ilk ciktiginda cok basarisiz olmasi ve zirt-pirt platform degistirmesiydi.

Su an Intel`in son kalesi PentiumM ve bana kalirsa Intel`in son 5-6 senedir urettigi en basarili islemci serisi. Ancak AMD bu alanda da bos durmuyor ve cok hizli ilerliyor. Yeni A64 lerin ne kadar az isindigina ve enerji harcadigina dikkat edin. 2 cekirdekli 64bit mobil islemcileri urettiklerinde PentiumM ile ciddi rekabete girebilecekler.

quote:

Orjinalden alıntı: cem650

amd onceden berı var fakat ıntel gıbı saglam vee teknolujık deyıldı hızlı deyıldı kalıtelı deyıldı ama ne olduysa oldu sermayesı bıryerden desteklendı adamlar yle bır ıslemcı yaptıkı ıntelı solda sıfır bıraktı ıntel fıramsı bır ara satır yapamadı yavv teknolojık olarak kalıte olarak ve hız olarak ıkıye katladı...

• YANLIŞIM VARSA DÜZELTİN AMA ARKADAŞLAR.ÜST KONU OLSA İYİ OLMAZ MI?BU KADAR KULLANICININ İLGİSİNİ ÇEKTİĞİNE GÖRE ÜST KONU OLMAYI HAK ETMİŞTİR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barbata

YANLIŞIM VARSA DÜZELTİN AMA ARKADAŞLAR.ÜST KONU OLSA İYİ OLMAZ MI?BU KADAR KULLANICININ İLGİSİNİ ÇEKTİĞİNE GÖRE ÜST KONU OLMAYI HAK ETMİŞTİR.

moderatör isterse olur tabiiiama bencede olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barbata

YANLIŞIM VARSA DÜZELTİN AMA ARKADAŞLAR.ÜST KONU OLSA İYİ OLMAZ MI?BU KADAR KULLANICININ İLGİSİNİ ÇEKTİĞİNE GÖRE ÜST KONU OLMAYI HAK ETMİŞTİR.
    +1 destekliyorum.
  • k5 serisinden beri amd upgrade ederim hep.
  • yakında bir dernek kuralım amd sevenler derneği
  • yaws ilk işlemcim celeron400 dü,
    Allah korusun bi daha intel almak mı???

asla

masaüstünde 1800@2700mhz e kadar çıktığım 64bit venice im,
    laptop da sorunsz ve gayet enerji tasarruflu turion 64bit 1,8 işlemcim varken,
    intel e mi döncem,
    hadi be
  • quote:

Orjinalden alıntı: NGeN

yakında bir dernek kuralım amd sevenler derneği
    iyi olur vallaha.
    yav bide bu yeni çıkan amdler hakkında bilgisi olan var mı?
  • Ekstra bir soğutucuya gerek kalmadan ve hiç bir tutarsızlığa yol açmadan tam olarak %40 o/c yapılabiliyorda da ondan AMD.. belki çok daha fazlasını yapanlar da vardır ama ben %40 ile kullanıyorum günlük olağan hızım 2520mhz:):)
  • amd 3500+ almayı düşünüyorum ve bu ay kesnlikle pc alınacak.işlemci konusunda ne dersiniz arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.