Şimdi Ara

neden amerikaya gitmek istiyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avrupa varken neden amerikaya gidilir ki?
    amerikan insanı egolu ve aptal.

• Kaciyla 1 gunden fazla konustun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiyeden daha uzak oldugu icindir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru avrupaya neden gitmek istiyorsunuz olsaydı insana verilen değer derdim ama amerika olunca bilemedim şimdi

• _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    bir sürü avrupalı ve amerikaylıyla konustum su ana kadar forumlar saolsun. amerikalıların aklı yok fikri var ve hepsi çok kaba. avrupalılar ise yok sıcakkanlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prowind -- 22 Kasım 2016; 22:4:30 >
  • Bence avustralya veya kanada daha mantıklı
  • Populer kulture sahip amerikalilardan uzak durucan. Ama diger yandan amerika gayet ozgur bir ulke hala. Toprak alani cok genis oldugu icin ucuzundan bir arazi alip cevirebilirsin telle. İcine bir ev kondurursun ahsap. Araba hobin mi var alirsin 2000-3000 bin dolara bir araba oymarsin. Yok elektronikle mi ilgilisin alirsin alet edevat ugrasirsin. Silahini alir atis talimi yaparsin. Yakit zaten ucuz gezersin en basitinden.

Burda araba alsan dokulmeyeni dunya para. İstanbul tekirdag yapsan minimum 60-70 lira benzinle. Motor alicam desen findik motorlular 10 bin liradan basliyor.

Eger bir sehirde yasayacak olsaydim avrupayi secerdim net. Ama Amerikadaki banliyo yasamini avrupada kolay bulamazsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikaya gitmek istiyorum
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amerikaya avrupaya gitmek mesele değilde amerikayı-avrupayı buraya getirmek isterdim işte o zaman bizim ülkemizde onlardan farksız olurdu insana verilen değer olarak doğaya verilen değer çok iyi olurdu millet olarak seviye atlardık bizim ülkede geri kalmış hoşgürü-vicdan yoksunu mahallelere ve semtlere koyacan avrupalıları biraz öğretsinler
  • 2 sininde farkı yoktur ikiside memleketin gibi değildir.
  • Mustang 25 bin dolar bu yüzden.

• kızlar teklif ediyormuş
  • avrupalıların sıcak kanlı olduğunu nerden cıkardın ? bütün avrupayı dolaştım belki, italyanlar biraz bizim gibi, onun harici çoğu toplumu beğenmedim.
  • Çünkü Avrupa ulus devletlerden oluşuyor. Amerika'da yeteri kadar çeşitliliğin olduğu bir şehire giderseniz (New York, Boston, Philadelphia mesela) kimse sizin nereli olduğunuzu umursamaz kolay kolay, rahatça topluma adapte olabilirsiniz. Tabii ki iç kesimlerdeki küçük, çoğunluğun beyaz olduğu şehirlerden bahsetmiyorum, gerçek büyük şehirlerden bahsediyorum. Avrupa'da 50 sene yaşayın, çocuğunuz orada doğsun büyüsün, yine de oraya ait olarak görmezler sizi. Öteki olarak kalırsınız her zaman. Ayrıca o 'egolu ve aptal' dediğin insanlar dünyadaki her türlü buluşta ve bilim dalında lokomotiflik yapıyor, sizin bu forumda yazarak ne yaptığınız ise merak konusu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 22 Kasım 2016; 23:01:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

bir sürü avrupalı ve amerikaylıyla konustum su ana kadar forumlar saolsun. amerikalıların aklı yok fikri var ve hepsi çok kaba. avrupalılar ise yok sıcakkanlı.

Avrupada Türkleri sevmiyorlar.
  • 10 yıllık vizem var ama daha gitmeye hevesim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Lahmacun Küreği

Mustang 25 bin dolar bu yüzden.

En mantıklı cevap Avrupa arabaları Amerikan arabalarının yerini tutmaz.

• Çünkü orada 1 ay bok temizleyerek yaklaşık 1000 dolar +kira maaş aldım ve yaşam bir ameleye bile daha kolay.

• Ordaki kariyer bizdeki mühendisten daha iyi yaşadığı için olabilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Kaciyla 1 gunden fazla konustun?

Bu yaz Amerikalılarla hasır nesir oldum geneli geri zekalı egoist

• Para kazanmak için kardeş burda 1x enerji harcıyorsun 0.5x maaş alıyorsun orda 1x enerjiyle 2x maaş alıyorsun aklını da kullanır çalışkan biriysen çok daha önün açık.Okul bittikten sonra ev arkadaşımla gitmeyi düşünüyoruz.Yaşayacağın sosyal problemler tamamen senin ne kadar açık fikirli olduğunla alakalı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.