Şimdi Ara

NEDEN ARACIMIZ VAR ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gülü seven dikenine katlanır. İhtiyaç, zevk, rahatlık için araba şart.
  • dosta güven, düşmana gözdağı
  • iş gereği olmasa bu kadar araba sevdalısıyım bır dakka kullanmam.
    hafta sonu gezı ıcın harıç...
  • Acil durumlarda kullanmak var için bizde.

Yazları köyümüze gitmek için.

Gittiğimiz yerde rahat rahat gezebilmek için.

Şikayet ediyoruz diye kullanmayalım mı yani hocam? Onca şikayet ettiğimiz şey var, nasıl bırakalım hepsini ?
  • Tamam pahalı, yürütmenin maliyeti yüksek, vergi oranı kabul edilir değil ama ihtiyac ve kardeşim.
    Yanlış suna katılıyorum herseyden inanılmaz söyleniyoruz ve ölümüne eleştiriyoruz bu doğru.
    3 kalamıyorsak 5, 7 kazaniyorsak 10 istiyoruz. Nedense mutlu olamıyoruz, paranoyak miyiz neyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 - Özgürlüğüme düşkünüm...
    2 - Araba lazım olduğunda birinden bir şey istemekten ve kiralık bir şeyi kullanmaktan nefret ettiğim için...
    3 - Ailemle birlikte bir yere giderken misafirlik akraba ziyareti vs. rahat olabilmek için...
    4 - Acil bir işim olduğunda halledebilmem için...

Falan da çoğu bahane ya ben arabasız yapamam dediğim gibi özgürlük yemin ederim, o kontak dönünce istediğim her yere gidebileceğim hissine hastayım
  • Şikayetimiz göz göre göre kazıklanmaktan başka bir şey değil.

Lüks yaşayamayacak mıyız?

Belediye otobüslerinde insanca seyahat edilse dakika arabaya binersem terbiyesizim.

Herifin kafa derisi kokmuş artık o halde toplu taşımaya biniyor. Kalabalığı zaten hiç karıştırmıyorum bile.

Arabayla rahat ediyoruz, trafik dahi olsa yine de rahat oluyor fakat göz göre göre kazıklanmak da hiç hoş olmuyor.

Zaten herifler zorunlu olduğumuzu bildiği için bu kadar kazığı sokuyorlar bize orası da ayrı bir mevzu.
  • Araç sahibi olmanın lüks olduğu tek ülke türkiye olabilir
  • Konuyu açanın gusül abdesti alması lazım. Biz alıyoruz veya almıyoruz bu pahalı oldugunu değiştirir mı. Keyif icin alıyorum kendi adıma. Vergisi yakıtı cok zor degil ama niye pahalı kullanalım kafaya bak

• şöyle bi hesap yaptım.

yıllık
    800 TL vergi
    1600TL bakım masrafı(ortalama 40 bin km 4x 400)
    1200TL kasko sigorta
    400 de diğer masrafları koyduğumda muayenesi felan

yıllık 4 bin tl

aylık 330 TL gibi bi rakama denk geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobody knows

GÖNÜLDEN JETTA'CI VE İ30 FANIYIM

Cezası yetmemiş bunun,bir doz daha versinler.
    Araba ihtiyaçtır,markete gidersin,işini görürsün,acil bir şeyin çıkar,ailenle tatile geziye gidersin.
    Ama araba amaç değildir,bizde amaç olarak görenler var,onlar bağırıyor zaten genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 14 Mart 2013; 22:58:38 >
  • Özgürlük...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracım yok ama her gün 130ş 500t ye binmek bile araç alma nedenidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: need8$(mousegg

Nobody knows

• %80 Zevk %20 ihtiyac

• Hükümetin gözünde bir gelir kaynağı.
    Benim gözümde.. gerek satın alırken.. gerek masraflarını karşılarken.. ödenen paraları.. öyle yada böyle kazananların.. özel ulaşım aracı.
    (Haksız yollarla para kazananlarda arac kullanabiliyor bu bir gerçek)
    Hele ki.. belli bir tahsile.. belli bir statüye.. belli bir kademeye.. erişenlerin yegane ihtiyacı.. bunlar binmeyecekte kim binecek soruyorum ?
    Ben isterim ki.. herkesin otomobili olsun. o ayrı konu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 14 Mart 2013; 23:20:03 >
  • valla hiç yalan söyleyip kulp bulmaya çalışmıyorum. hastasıyım arabaların. bayılıyıroum yahu. özetle keyif ama aslında ruh hastalığı
  • Binmek için.

• Arada lazım oluyor..

Taksiler hijyenik değil.. Hem istanbulun göbeğinde taksi bulamadığım yerler ve zamanlar oluyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oto mobil olabilmek
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.