Şimdi Ara

NEDEN ARACIMIZ VAR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda sabahtan akşama herkes yazıyor vergisi , yakıtı , kaskosu , sigortası bir dünya masraf

Peki hala neden kullanıyoruz , ben dert etmem hiç bir günde yazmadım yakıtı kaskoyu ama yazanlar neden kullanıyorlar ki ...

Zamanında feragat etsin binsin belediye otobüsüne

SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ?

• gösteriş olsun diye var benim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

gösteriş olsun diye var benim..

• Engelliyim; otobüs, minibüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanamadığımdan dolayı mecburiyetten aracım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco917

Engelliyim; otobüs, minibüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanamadığımdan dolayı mecburiyetten aracım var.
    Bende şikayet etmedim hiçbir zaman gülü seven dikenine katlanır.

Biryere 1 saatte değilde yarım saatte gidebilmek için var.

Duraklarda beklememek için var.

Yağmurda yaşta rezil olmamak için için var.

Ve ailemle seyehat ettiğimde toplu taşımadan daha ucuz olduğundan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygun_ank -- 14 Mart 2013; 17:45:47 >
  • iş için
  • Zevk için .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Bende şikayet etmedim hiçbir zaman gülü seven dikenine katlanır.

Biryere 1 saatte değilde yarım saatte gidebilmek için var.

Duraklarda beklememek için var.

Yağmurda yaşta rezil olmamak için için var.

Ve ailemle seyehat ettiğimde toplu taşımadan daha ucuz olduğundan var.

+ 1

Dahası da var elbet; ama maalesef benim aracım yok şimdilik. Hele dolmuşlar tam rezalet
  • Ben en çokta araba alıp kapının önünde haftalarca yatıran insanlara kızıyorum. Bizim milletimizde hiç taksi kullanma huyu yok. Arabayı kapının önünde yatırıp vergisi, sigortası, muayenesine masraf edene kadar taksi kullan daha kârlı olursun.
  • Toplu ulaşımın imkansız olduğu zamanlarda kullanmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracım yok. Bence araç günümüzde lüks bir ihtiyaçtan öte zorunlu bir ihtiyaç şikayet edenler toplu taşımayı kullansın demişsiniz de siz hiç toplu taşıma kullandınız mı? Ülkemizde toplu taşıma sizce yeterli mi? Ayrıca araç kullanıyoruz diye bu soyguna göz mü yummalıyız şikayet etmeyip de. Sizlerin yazdıkların ben akaryakıt kasko sigorta muayene bedellerinin normal seviyede olduğunu düşündüğünüzü anlıyorum.
  • Herkes alıyo bizde aldık.İşin aslı gitmem gereken her yere otobüs vasıta var. Hatta yürüyerek bile çoğu yere gidiyoruz. Bir neden de o kadar parası var arabası yok demesinler diye maalesef türkiyenin örf adeti. Aslında sadece bayramlarda memlekete giderken işe yarıyor.
  • Ailem için, lüks değil ihtiyaç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Ben en çokta araba alıp kapının önünde haftalarca yatıran insanlara kızıyorum. Bizim milletimizde hiç taksi kullanma huyu yok. Arabayı kapının önünde yatırıp vergisi, sigortası, muayenesine masraf edene kadar taksi kullan daha kârlı olursun.

Aynen katılıyorum ben arabası 2 yıllık olup 5.000 km olan adam tanıyorum yuhh işte. Ama adamda haklı hastam olur bayramda memlekete gitmek gerekir o zaman sen arabanı verir misin diyo anladın sen onu. yani milletten isteyeceğime param var alırım kapımda yatar diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Ben en çokta araba alıp kapının önünde haftalarca yatıran insanlara kızıyorum. Bizim milletimizde hiç taksi kullanma huyu yok. Arabayı kapının önünde yatırıp vergisi, sigortası, muayenesine masraf edene kadar taksi kullan daha kârlı olursun.

+1

Hep, aracı çoğu zaman kapıda durupta ayda yılda bir kullananları savunmuşumdur.

Bu zaman da araba zorunlu bir ihtiyaç imkanı bulunan herkez ayda yıl da bir de kullanacak olsa

karda, kışda, acil durumlarda kullanmak için kapısında bulundurması gerektiğini düşünmüşdürüm

onun yerine taksi fikri hiç aklıma gelmemişti bak bana da mantıklı geldi

arabanın yıllık maliyetindense ihtiyaç olunduğunda taksi kullanmak

çok daha karlı gözüküyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S£rkAn -- 14 Mart 2013; 18:12:42 >

• Keyfi
  • Taksi kullanmak sadece karlı gözüküyor karlı değil Kapının önünde kullanılmasada duran bir araba rahatlığı her zaman daha iyidir. Hem herkes ,hey taksi dediğinde saniyesinde gelen taksilerin olduğu merkezi bir yerde olmayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafta sonu ailecek gezmek için, memlekete gitmek için. Ve olur ya gece yarısı birden hastalık oldu, acil bir şey oldu. Araba ihtiyaç artık.
  • Hayatı kolaylaştırmak için.
  • Nobody knows
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.