Şimdi Ara

NEDEN ARACIMIZ VAR ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: djoz

Arada lazım oluyor..

Taksiler hijyenik değil.. Hem istanbulun göbeğinde taksi bulamadığım yerler ve zamanlar oluyor..

Her bahaneyi duydum da bunu da ilk defa duyuyorum Arabayı dezenfekte ediyor musunuz
  • keyif ve mecburiyetin karışımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Binmek için.

Adam kahin beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Arada lazım oluyor..

Taksiler hijyenik değil.. Hem istanbulun göbeğinde taksi bulamadığım yerler ve zamanlar oluyor..

Her bahaneyi duydum da bunu da ilk defa duyuyorum Arabayı dezenfekte ediyor musunuz

Eh.. Zaman zaman kapı kollarına kadar siliyorum ıslak mendille..

İçine de pek yabancı almayız..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece pazar günleri gezmek için kullanıyorum yani gezerken rahat etmek için yakıt falan düşünmüyorum arabamı alalı 2 yıl oldu almış alalı hiç ne kadar yaktığı hesaplamadım .öyle oluyoki 3 hafta binmediğim oluyor satsam mı diyorum ama en olmadık zamanda lazım olur.camdan bakınca iyiki var diyorum allah olmayanlara da versin diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impala25 -- 14 Mart 2013; 23:56:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Arada lazım oluyor..

Eh.. Zaman zaman kapı kollarına kadar siliyorum ıslak mendille..

İçine de pek yabancı almayız..

Bundan alın hocam,köküne kadar kurutur

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: Nobody knows

GÖNÜLDEN JETTA'CI VE İ30 FANIYIM

Cezası yetmemiş bunun,bir doz daha versinler.
    Araba ihtiyaçtır,markete gidersin,işini görürsün,acil bir şeyin çıkar,ailenle tatile geziye gidersin.
    Ama araba amaç değildir,bizde amaç olarak görenler var,onlar bağırıyor zaten genelde.

uza konumdan artis
  • sabahın köründe sogukta otomüs dolmus beklememek için
    dolmusta otobüste kokan insanlara katlanmak zorunda kalmamak için
    eve alışveriş yaparken taşıma derdi sıkıntısına düşmemek için
    içerken radyo ve sıcak ve bir ortam için
    eşe dosta gitmek dolaşmak gezmek için

kim ne derse desin eskiden lükstü artık ihtiyaç. Allah herkese nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

sabahın köründe sogukta otomüs dolmus beklememek için
    dolmusta otobüste kokan insanlara katlanmak zorunda kalmamak için
    eve alışveriş yaparken taşıma derdi sıkıntısına düşmemek için
    içerken radyo ve sıcak ve bir ortam için
    eşe dosta gitmek dolaşmak gezmek için

kim ne derse desin eskiden lükstü artık ihtiyaç. Allah herkese nasip etsin

Otomüs

• quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Binmek için.

Toplu taşımada uçuyormusun ?
  • 5 aydır ehliyetim yok kapının önünde arabam duruyor ama kullanamıyorum. Size de olursa neden olduğunu anlarsınız.

Evim kartalda okulum maslakta. Her gün en aşağı 6 kez toplu taşıma kullanıyorum. Önce tren sonra metrobüs sonra otobüs. Dönüşte metro, metrobüs, tren.

Arada yürümeleri de sayarsak bu yol toplam 3-4 saat arası sürüyor.

Bahar geldi sabah erken saatler soğuk, gün içerisi çok sıcak, akşam yine soğuk montu elde taşımak dert.

Kışta yağmur, kar, soğuk ayrı bir dert.

Toplu taşımada ter kokusu, kalabalık, insanlarla akraba olmak ayrı bir dert.

Şöyle bir hesap yapayım ne kadar elzem olduğunu siz anlayın. ev-okul 35 km. arabayla bir gidiş gelişim köprü, otopark ve yakıtla beraber 20-25 lira arası tutuyor.

Toplu taşıma ile ortalama 6 liraya ulaşabiliyorum ama imkan olsun bir kere kullanmam toplu taşımayı.

Umarım anlatabilmişimdir.

• hergun disardaym toplu tasimada ozellikle metrobus tam tecavuz alanina donmus oyle seyler geliyoki basima daha bugun zincirlikuyuda millet kapi onunu isgal etmis yol acarmisiniz diye seslendm binmiyolarda bide diyolar rica etmek cok mu zor sanki baska sey demisim gibi aksam da adam yaninda kizi daha kapiya giderken eli belimde hafif iteklio tuttum cevirdim elini geri ittim eline koluna hakim ol dedim pardon diyo bi kac gun once en onden bos araca binicekken omzumdan cekildm az daha dusuyodum dondum baktim kizmis yumrugu skmstm az daha patliyodum kiz olmasa
    biraz uzun oldu ama istanbul ortaminda otobuslere metrobuse binmek iskence ve sinir harbi kisilik haklarina saldiri ve tecavuz olayi
    tek rahat ulasim gemide ama oda yarim saatte bir kalkiyo ve saatleri sinirli gece yok bide o kdr agirki gittigi yere yarim saatte variyo

• o kdr sey yazdimki ne yazcagimi unuttum :) arabam henuz yok ama alcam cunku geceleri lazim bana ve taksilerle ugrasilmaz ozellikle gececi taksicilere guvenmiyorum

• Hayat şartları ve insan standartları nabarsın oh diye fazla keyif alan toplum ah diye kalkar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobody knows
    f30 3.16 i

Hayırlı olsun değişmişin cettayı.
    bu kimin?komşunuzun mu
  • özgürlük ve keyif
  • öğrenciyim
  • 2 Tane var biri gezmek biri iş için gezende benim tabi
  • Ötv nin mtv nin yakıt fiyatlarının fazla oluşunun suçlusu otomobiller değil insanlar kızmakta şikayet etmekte haklı siz hiç gece yarısı bir hastanız olduğunda )mesela kalp krizi gibi) yana yana komşulardan oradan buradan araç aradınız mı?
    Sorunuzun cevabı içinde

• İhtiyaç...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.