Şimdi Ara

Neden Aşı Tarihleri Çok Çelişkili?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünya Sağlık Örgütü aşı çalışmalarının iyimser tahminle en erken 1 yıl içerisinde tamamlanabileceğini belirtti.

Buna rağmen Abd Almanya Belçika İsrail başta olmak üzere bircok ülke merkezli laboratuvarlar aşı için 2 ay 3 ay Kasım Eylül gibi tarihler veriyor ve ardından birden ortadan kayboluyorlar.

Yalnızca Dünya Sağlık Örgütü aşı çalışmalarını adım adım paylaşırken diğer laboratuvarlar tarih verdikten sonra hangi süreçte olduklarına dair hiçbir bilgi paylaşmıyorlar.

Sebebi basit: BORSA...

Bu dolandırıcı ve insanların acziyetinden faydalanmaya çalışan kan emici laboratuvarların sahibi olan şirketler ve ülkeler piyasaya aşının bulunacağına dair haber pompalayıp borsadaki ve dövizdeki hareketliliği kullanarak birikimlerini katlamaya çalışıyorlar.

Örneğin 2 ay sonra virüse karşı aşının bulunacağının haberi duyurulduğunda zaten hisseleri yarı fiyatına düşmüş futbol takımlarının hisseleri ufak bir değer kazanma eğilimine giriyor. Bu sırada hisseleri ucuza satın almiş laboratuvarların da sahibi olan şirketler artış gösteren bu hisseleri anlık olarak satarak gelir sağlamış oluyor.

Virüsü fırsat bilerek akla karayı ayırmayı deneyin. Para tatlıdır ifşa olacaklarını bilseler bile bu şirketler asparagas haber sürmeye devam edecek. O haberleri dikkat edin ve kimin kim olduğunu farkedin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Borsayla falan alakası yok. 2-3 aylık zaman dilimleri deneysel çalışmaların başlaması için verilenler. Yıl bazında verilenler ise aşının tamamen hazır ve etkili olarak ortaya çıkması için belirtilen süreler. Normalde çok daha uzun sürüyor bu işlemler.

Ayrıca piyasalar bu derece çökmüşken kimsenin borsadan getiri sağlayabileceğini de zannetmiyorum. Kaybettiklerini kazanmaları bile zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan Galip Bey

Borsayla falan alakası yok. 2-3 aylık zaman dilimleri deneysel çalışmaların başlaması için verilenler. Yıl bazında verilenler ise aşının tamamen hazır ve etkili olarak ortaya çıkması için belirtilen süreler. Normalde çok daha uzun sürüyor bu işlemler.

Ayrıca piyasalar bu derece çökmüşken kimsenin borsadan getiri sağlayabileceğini de zannetmiyorum. Kaybettiklerini kazanmaları bile zor.
    Neden aşamaları paylaşmadıklarını cevaplamıyor bu. Bir haber atıp çekiliyorlar 20 laboratuvardan sadece çin ve WHO nun 2 laboratuvarı aşamaları adım adım paylaşıyor diğerlerinden hiçbir haber yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: firatkrky

Neden aşamaları paylaşmadıklarını cevaplamıyor bu. Bir haber atıp çekiliyorlar 20 laboratuvardan sadece çin ve WHO nun 2 laboratuvarı aşamaları adım adım paylaşıyor diğerlerinden hiçbir haber yok.

Alıntıları Göster
    Özel laboratuvarların her yaptığını duyurmak gibi bir zorunluluğu mu var? Eğer ki işe yarar bir gelişme olursa duyurmakta bir saniye dahi tereddüt etmezler. Çünkü bu her açıdan kendilerine de yarayacaktır. İki günde aşı/ilaç üretmek diye bir olay yok. Dolayısıyla ikinci bir adımın açıklanması aylar alabilir, bu doğaldır.

• Aşı zaten ellerinde zamanı geldiğinde piyasaya sürecekler. Bunların amaçları başka.

Corona aşısı adı altında insanların vücuduna kim bilir neler enjekte edecekler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • atıyorum buldu içince iyileşiyorsun

ama 12 parmak oluyorsun 4 ay sonra

aşıyı bulsada yan etkilerini test etmeden sürmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_34

Aşı zaten ellerinde zamanı geldiğinde piyasaya sürecekler. Bunların amaçları başka.

Corona aşısı adı altında insanların vücuduna kim bilir neler enjekte edecekler.
    Neden Aşı Tarihleri Çok Çelişkili?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır, Madem karantinayla bitirebiliyordun Çin Efendi, Virüsün çıktığı yeri izole edip, dünyaya yaymasaydın ya!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.