arkadaşlar 3 tane kredi kartım var 2 si bana ayıt biri ailem ile kullandığım ek kart herhangi bir geçikme olmaksızın ödemelerini yapıyorum 950 tl net maasım yol yemek primve ekstra gelirlerim derken 1500 tl yi buluyor daha önceden 5000 bin tl kredi cekmiştim tam 1 yıl oluyor garanti bankasının şu meşur 5 bin tl lik kredisinden onun da odemelerini gününde yapıyorum yani anlıcagınız bir allaha can borcum var şindi sorum ekstra herhangi bir kredi çekmek istemiorum cep telefonuma gelen garanti tam destek kredisinden 2500 tl gibi bir kredi daha alabilceğim belirtiliyor bundan yararlanmak istiyorum ancak başvuru yaptığımda olumsuz sonuç alıyorum internet ve telefon acaba neden alamıyorum kredi başka bankalara başvuru yaptığımda yeni bir kredi basvurusu yine olumsuz sonuç alıyorum kredi çekmemdeki sebebte daha kartlarıma odeme yapıorum ancak daha onceden birikmiş harcamlarım oldugu için hepsini temize cekip tek bir yere ödeme yapmak istemem
Ayrıca son 4 aydır garanti bankasından maaş almaktayım geçen yıl subat ayından şirketim işim değiştirdi sgk da tm haklarımla birlikte giriş çıkış oldu 5000 bin tlyi bu olaydan once almıstım bundan 4 ay öncede çalıştığım şirketi başka bir firma satın aldı ve eski şirketimden ayrılıp buraya geçtim ancak halen daha bana bilgi olarak gelen destek kredisinden yararlanmıs değilim.Bu bankaların acaba bana bir kastımı var para kazanmakmı istemiyorlar yada bunca insan bu kredilerini nasıl alıyorda ben alamıyorum. bu arada bekarım elimde para tutmayı pek bilmem onume geleni yerim sadece kendime ait bir arabam var
Konu hakkında yardımcı olabilcek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
bankaların kredi prensiplerine göre riskli durumdasınız telefon ve internet üzerinden başvuru yapmayınız yaptığınız her başvuru merkez bankasına kayıt ediliyor
Türkiye'de her kişinin bir kredibilitesi vardır. Kazancınızın 10 katıdır bu. ( belgelenebilen )
Tüm krediler ve kredi kartları hatta avans hesaplar bile buna dahil edilerek hesaplanır. O yüzden vermiyorlardır.
hocam peki bu riskli durumdan kastınız nedir acaba yada bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? ayrıca ben zaten aktif olarak ödedğim bi kredim var sadece bunun üzerine 2 binlira gibi bir rakam daha alıp kredi kartlarımı sıfıra cekip tek bir yere ödeme yapmak istiyorum.Geliri benden daha az olupta bu tarz işlem yapan arkadaslarım var ama neden ben yapamıyorum?
merkezi kayıt kurulusunda gozukuyor dıye bılıyorum her sey...bir de artık kredi dagıtamıyor eskısı gıbı bankalar.hem devlet bunu tesvık etmıyor hem de bankalar sıkılastırdı.
bazı bankalar daha önce kredi çekip düzenli ödeme yapılsa dahi ikinci bir krediyi vermek istemezler garanti bankasına gidip yüzyüze görüşürseniz şansınız dahada artar
ilginç bide o kadar reklam yapıyorlar
Denizbank kredi cepteye basvurabilirsin genelde herkese veriyolar gelir belgesi bile istemiyorlar
arkadaşlar sonuç olarak gelirimin sadece 3 katı kadar borcum var ödediğim kredi ve ayrıca garanti bankasından bana edilen teklif zaten bu ek kredi olayı zaten kredimin yarısı kadar tanımlı bir ek kredim varmıs bankayla konusmamda bunu belirtiyolar ancak iş tamam deyip almak istediğimde sistem onay vermiyor denmesi ve ben buna gıcık olmus durumdayım madem vermicek neden bana bunu mail veya mesaj yoluyla alabilirsiniz diye devamlı bilgi veriliyor halen anlamıs değilim
şu an devam eden kredi ödemeniz olduğundan dolayı kredi verilmemektedir bence.
quote:
Orijinalden alıntı: gekren
şu an devam eden kredi ödemeniz olduğundan dolayı kredi verilmemektedir bence.
ondan degil.
Ne kadar cok bankaya basvurursaniz ve bir o kadar olumsuz yanit alirsaniz kredi notunuz düsük gözükür ve hic bir banka kredi vermek istemez.
Iste bu yüzden kredi alamiyorsunuz
size faydali bir yöntem söyleyeyim krediniz bitince krediyi cektiginiz bankaya tekrar basvurun pozitif yanit alacaksinizdir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme