Şimdi Ara

Neden BAND20 ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
2
Favori
5.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanılan anten gücüyle alakalı. samsung ve lg telefonlar genelde düsük sar degerine sahiptirler bu nedenle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnd -- 8 Ocak 2020; 11:50:53 >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    mi 9 se mi 9 lite gibi modellere cift imei atildiginda band 20 gidiyor ondan sordum😄 telefon bir nevi cöp oluyor 4.5G anlamında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazılımdan kaynaklı gidiyordur ozaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen benim telefonuma çöp mü diyorsun

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    islemci mi yazilimmi bilmiyorum ben kendim imei atiyorum bant 20 gidiyor yeni nesil cift imei atilan tellerde snapdragon 855 ornegin mi 9 gibi tellerdede 1. sim yuvasi devre disi kaliyor imei atildiginda bir koruma var

yok canim 🤣🤣🤣 ayip ediyosun kralsin bitanesin

• band20 yi çok aramıyorum aslında band20'deki 4G yavaş söylenene göre, o zaman 3G de idare eder onun yerine

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3042DE2E5

Peki mesela oneplus 5t ve xiaomi mi9t nin 4 tık çektiği yerde galaxy a50 neden tek tık çekiyor? Bu ne ile ilgilidir hepsi garantili cihazlar
    Samsungun exynos işlemcisi ile alakalı, bu yüzden samsungun sadece snapdragon işlemcili modelini alıyorum

band 20 olmayinca baglanamadigi icin sinyal gidiyor ama surekli😄

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    100 MBps geçmiyor hiz

Neden BAND20 ?

• Yolculuk yapıyorum band 1

Neden BAND20 ?

Neden BAND20 ?

• benim huawei telefona en iyi bandı nasıl atabiliriz rootsuz?

• rexpos R kullanıcısına yanıt
    bant atamazsin bant telefonun islemcideki beyninde yuklu olarak gelir

• İşlemci beynini geç, destekleyeceği farklı bantlar için uygun amfi ve filtre yongaları gerekli. Her yonga çoklu frekanstan çıkış ya da işlem yapamayabiliyor.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Çünkü ilk öncelik kapsamadır ve 4G kapsaması ülkemizde en iyi olan bant en düşük frekanslı 20. banttır. Şehir merkezinde de olsa baz istasyonunun kör noktasında kalıp 20. bant olmadan 4G sinyali alınamayacak pek çok yer var.
    Ben mesela telefonumu 4G'ye kilitledim. 20. bant sayesinde Trakya'da bir çok yerde telefon neredeyse çekmiyorum diyecek olsa da verimli bir iletişim sağlayabiliyorum mesela. Turkcell kurulum yaptığı her baz istasyonunda 20. bandı aktifleştiriyor kapsama meselesini öncelikle çözmek için. 3. bant ondan sonra ve 7. bant da daha sonra geliyor öncelik olarka. Yani sıfırdan 4G kurulan tüm istasyonlarında 20. bant var diyebiliriz. Bazı istasyonlarda ise halihazırdaki donanım ile 3G frekansını kısıp 1. banttan 4G veriyor. Bazı yerlerde sanırım L900 ile de veriyor ama kendim görmedim.

Arkadaşın bölgesinde muhtemelen bir baz istasyonu kaldırılmış ya da bir şey için devre dışı alınmış ve uzak bir yerden 20. bant sinyali alabiliyor sadece.

• Hocam bu konunuzu yeni gördüm. Öncelikle bizim yurtta kalan benden hariç 3 turkcelli arkadaşımın da yaşadığımız sıkıntılarla ilgili şikayette bulunduğunu söyleyeyim.(birisi platinum)
    Bende sizin gibi 15. Katta kalıyorum fakat ss lerden de görebileceğiniz gibi band 20 değil band 7 den alıyorum hizmeti.
    Neden BAND20 ?
    Neden BAND20 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhadam28 -- 9 Ocak 2020; 1:34:40 >

• onca band arasında neden ben he neden ben anltsn brz .s .s
  • ruhadam28 R kullanıcısına yanıt
    Band 7 de hız olarak fark yok demek ki şu an.

• Band 3 gören arka cephede hız 47mbit, band 20 gören ben 3mbit. Farklı baz istasyonları.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    circassianman kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel cevaplanmış sorunuz. @circassianman @sis651
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.