Şimdi Ara

Neden Basketbol Oynayan Zencilerin Saçları Yok Hiç Düşündünüzmü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basketçi zencilerde saç yokken capoeira yapan zencilerin saçları uzun oluyor. Yani Basketçi zencilerde kellik oranı %90 nın üzerindeyken capoeria yapan zencilerde bunun aksine %90 nı toka takıncaya kadar uzatıyorlar. Daha dogrusu uzatabiliyorlar. Yorumlara göre cevap vercem bu konuya

EDİT: Basketci zenciler uzun oluyorlar kan oksijen taşıyor ve en uç en yukarı kafa gözenekler iyi oksijen alamıyor kellik çıkıyor.

Capoeiracı zenciler ise bol bol amuda kalktıgından ve geneldede fazla uzun olmadıklarından saçlarının dipleri çok iyi beslenıyor hem oksijen hemde diğer faktorlerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert_Jeksin -- 15 Mayıs 2012; 1:29:40 >

• Bence zencilere saç yakışmıyor.
  • Uzatsalar uzatirlar ve saclari inan senden benden daha gur.. yav renodaki zenci basketcilerden biliyorum adam sacini ayakkabi fircasi ile tariyordu o bicimde sac var dusun :D
  • Aerodinamik için mi.
  • Cevaplıyorum konuyu etidledim bakın
  • amerıkanın tarzı o.basketbolda artık genc turklerde sacları sıfıra vuruyor.onlara benzemek amaclı.bu sadece bır tarz.yoksa daha ıyı oynanıyor daha ıyı hava akımı saglıyor demek çok saçma.şundan dolayı birde.zenciler beyazlara göre daha çok terlıyor ve saçlar daha gur oldugu ıcın bakılması çok zor oluyor.benim takım arkadaşımın saçlarını kestirme sebebi buydu.çok uzadığı zaman kutuk gıbı oluyor saç ve yıkanması bile çok zor oluyor
  • ne olursa olsun bence siyahilere kellik çok yakışıyor, farklı bir karizması oluyor adamların.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz_vga

amerıkanın tarzı o.basketbolda artık genc turklerde sacları sıfıra vuruyor.onlara benzemek amaclı.bu sadece bır tarz.yoksa daha ıyı oynanıyor daha ıyı hava akımı saglıyor demek çok saçma.şundan dolayı birde.zenciler beyazlara göre daha çok terlıyor ve saçlar daha gur oldugu ıcın bakılması çok zor oluyor.benim takım arkadaşımın saçlarını kestirme sebebi buydu.çok uzadığı zaman kutuk gıbı oluyor saç ve yıkanması bile çok zor oluyor

peki neden capoeira yapanlar uzatıyor çok güzel şekilde
  •  Neden Basketbol Oynayan Zencilerin Saçları Yok Hiç Düşündünüzmü?

ona bakarsan detroit pistons pivotu ben wallace'ın saçları bildim bileli böyle. bu adam hangi sınıfa dahil oluyo o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.