Şimdi Ara

Neden bazen koridorda karşıdakiyle eşit zamanlarda bulunmuşken, rakipten levelim düşük olabiliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyelim karşıdaki t süre koridorda bulunmuş, x minyon kesmiş, ben de aşağı yukarı aynı sürede bulunmuşum koridorda ve minyon sayılarımız yakın. Bazen bakıyorum, ben 8 levelim karşısı 10 level. Yani bunun sebebi nedir? Bunun bug olduğunu bile düşünüyorum çok saçma bir şey bu siege minyonlarıyla da açıklanamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 14 Ağustos 2019; 19:5:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük minyon fazlaysa olabilir.Bu sorun benim de kafamı yedi bitirdi hep ben kill minyon assist ne varsa her şey de adam dan üstünüm ara da 1 level fark oluyor karşı da olsa adamlar 3 level fark atıyolar çözemedim bir türlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı uyanıklar koridoru ittirip orman kamplarına çöküyor..
    arıca minyon sayısına bakmak yeterli değil, minyon alınca değil minyon ölünce ex alıyorsun... midde ormancı yanından geçerken minyonların ölmesi (ilk levellerde) sizi geri düşürür en basit örneği..
    az da olsa totem kırmak ex almanızı sağlar..
    ama şu an ki pacth'te sürekli ölmediğiniz zaman 3 lwl fark yemek çok zor en fazla 1 lwl..

genelde işini bilen oyuncu üstünlük kurunca koridor dondurur ve sizi yaklaştırmaz.. 2-3 minyon dalgası birikince koridor iter ve ormancısı ile size dive atarlar ölürseniz ciddi anlamda geri düşersiniz..
  • Bu nasıl bir başlık konu anlatımı kendinizi ifade etmeyi mi bilmiyorsunuz

• Archer the Archer A kullanıcısına yanıt
    Hee bilmiyorum. 40-50 kelimede ifade edilebilecek bir şeyi oraya sığacak kadar biçimde nasıl yazacaksın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ormancın kurnazlık yapıyordur.Kuş keserken duvara dayanıp xp çalarım genelde mid lane mal gibi oynuyorsa.Ya da xp alanından çıkıyorsundur.Xp görünürlüğünü aç ayarlardan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.