Şimdi Ara

Neden Biçimlendiremiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, mp3 aldım arkadaştan, sonra kulaklığı taktım dinledim, akabinden güzel şarkılar olmayınca sileyim dedim. bilgisayara taktım donanımı gösterdi ama çift tıklayınca donuyordu bilgisayar, ve sonra' da dedim ki sunu biçimlendireyim, biçimlendireyim ama sağ tıklayınca ' da bilgisayar donuyor. sonra format cd sini taktım ve ordan sabit disklere girdim [format atarken bölümü sil , bölünmemiş alanı böl gibi extralar' ın olduğu yer' de ] ve orda ' da bu mp3 ' ü gördüm. ordan bu mp3 ' e format attım, bari biçimlendireyim ama birde baktım ki ulaşılamadığını söyledi. neyse dedim bilgisayarı açayım' da ordan biçimlendireyim açtım bilgisayarı şekil aşağıda ki resimler ' de. Teşekkür ederim lütfen yardım edin.

Neden Biçimlendiremiyorum ?

• Himm. Belki mp3 un ayarlarindan olabilir. Ayarlarina bir bakar misin? Orda disk olarak kullan gibi bir secenek varsa onu sec. Ondan sonra takip girmeyi dene.
  • bence mp3 ünde sorun olabilir birde başka bir bilgisayarda dene bakalım yine aynısnı yapacakmı eğer yaparsa git değiştir...
  • bende xp cd si ile mp3 player e format atıldığını ilk sende duydum
    onun gibi cihazların kendi programları vardır pc için o şekilde yaparsan mp3 ü bozma ihtimalin yüksek
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeki1981

bende xp cd si ile mp3 player e format atıldığını ilk sende duydum
    onun gibi cihazların kendi programları vardır pc için o şekilde yaparsan mp3 ü bozma ihtimalin yüksek

banada garip geldi ama fikrime yattı bide deneyeyim dedim nede olsa bilgisayarın bi donanımı oluyor sonuçta akabinden girdim ve gördüm sonrasında bi format attım sonuç böle :D

pişmanmıyım değilim çünkü ondan öncede açmıodu
    e o zaman sorun nedir ?
    ama içindeki şarkılar çalıodu işin garip kısmı orası arkadaşlar :D
  • win+r cmd yaz enterla " format d: /fs:fat32 " yaz enterla
    playerın flash diski bozulmamışsa işe yaraması lazım arkadaşın da başına gelmişti virüsten kaynaklanıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi med_cezir91 -- 21 Haziran 2009; 2:16:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir91

win+r cmd yaz enterla " format d: /fs:fat32 " yaz enterla
    playerın flash diski bozulmamışsa işe yaraması lazım arkadaşın da başına gelmişti virüsten kaynaklanıyordu

cahilliğimden soruyorum ....

format d: yazmşsın, ben D' ye format atmak istemiyorum ki.
    Ben F ' ye atmak istiyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman d yerine f sürücüsünü göster. kendısınden ornek verdıgı ıcın öle yazmıstır arkadasımız
  • evet dostum hangi sürücüyü istiyorsan onun harfini yazıcaksın oraya
  • Mp3 player marka modeli ile birlikte biçimlendirme sorunu diye yzaıp google'a bi' danış bence...Sony mp3 playerlarda biçimlendirme ile alakalı birtakım problemler vardı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.