Şimdi Ara

Neden böyle yapıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler toplaşın, ben işin içinden çıkamadım. Erkek arkadaşım 1 hafta önce bizimle aynı okuldan bir kızla facebook'ta arkadaş olup konuşmaya başladı. 3-4 gün önce sabah saat 5e kadar içip muhabbet ettiler. Bu akşam da konsere gittiler ve 3.30ta döndüler. Kız beni biliyor.

İşin içinde seks olmadığına eminim, onunla sadece arkadaş olmak istediğini, beni çok sevdiğini ve yanlış yargılara vardığımı söylüyor ama ben bunları hazmedemiyorum. Haksız mıyım? Daha önce de bir kızla böyle olmuştu, ben kızım bundan hoşlandığını anlayınca görüşmemesini istemiştim.

Ara ara böyle bir kız arkadaşa ihtiyaç duyuyor ama arkadaş olma biçimi biz ilişkiye başlamadan önceki hallerini anımsatıyor. En azından gündüz buluşsa, teke tek aktiviteler yapmasa ne bileyim...

Çıldırmak üzereyim, belli ki onu yeterince tatmin edemiyorum ve böyle duygusal arayışlara giriyor ama ona sorsanız her şey normal, ben büyütüyorum. Ne yapayım ben?

Yaşlar: 20-21

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrı şehirlerde mi yaşıyorsunuz?
    Açıkçası bir erkek olarak böyle şeylere girişmişsem zaten karşımdaki insan sevgi, aşk olarak bitmiştir, geriye bağlılık kalmıştır demektir.
    Epey taviz vermişsin kendinden.
    Bu hoş bir durum değil, karşındakine belli ki onu vazgeçilmez belletmişsin.
    Tamamen senin suçun bu.
    Şahsen bende eski kız arkadaşıma karışmazdım, kısıtlamazdım. Sonuç olarak bir vakit sonra başkalarının kolunda buldum.
    Neyse taviz tavizi doğurur ve üzülen sen olursun diyip bitireyim ben bu mesajı.

• Aynı şehirde, aynı okuldayız.

• Birde aynı şehirdeymişsin.
    Ne yap ne et, sonunda üzülen sen olma.
    Dediklerimi iyi düşünmeni öneririm.

• Ya zaten şu an öyle bir psikolojideyim ki ayrılabilirim bile. Bu saat oldu gözümü kapayamadım düşünmekten. Kendimi aptal yerine konuluyormuş gibi hissediyorum. Ben defalarca kavga ettim bu konu hakkında, bir yerden sonra ben kıskanç oluyorum kezban oluyorum. Zaten süper bir çift olmadığımızı biliyorum ama göstere göstere başkalarıyla duygusal tatmin yapması koyuyor gerçekten. Bilmiyorum çok kötüyüm şu an.

• Acı ama, hoşgeldin aramıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41635B9FE -- 28 Mayıs 2015; 4:59:52 >
  • Kendine açık çektirmek hoşuna gidiyor mu? Bundan zevk alıyor musun? Onun bu halleri seni etkiliyor mu? O zaman acilen psikolojik destek alman lazim. Çünkü yaşadığınız durum normal değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ‏‏‎ ‎
    9 yıl önce açıldı
    Neden böyle yapmış olabilir ?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oha neden sen varken elin kızlarıyla sağa sola gidiyor.
    Bak sana şunu diyim öyle kızlar var ki erkeği sokağa çıkarmıyor benim arkadaşlarımın dakikasını kontrol edip tersleyip azarlıyorlar.
    Yani karışmak istemediğim bir konu ama böyle saçmalık olamaz seks yok şu bu felan bahane ayrılırım 1dk durmam
  • boynuzu yemissin tebrikler

• Arkadaşlar boynuz değil. Bunları yaparken diğer yandan da beni çok sevdiğini falan söylüyor. Bir keresinde "yedeklerini yapıyorsun işte" demiştim kızmıştı.

Dün akşam o konsere ders çalışıcam diye gidemedim, o da onla gitti. Gitmeseydi güzel olurdu. Hep böyle yapıp hem beni nasıl çok sevebiliyor anlamadım. Sevmek bu olmamalı ama o bunu doğal karşılıyor, ben büyütüyormuşum. Siz erkeklerde bu durum normal mi onu anlamaya çalışıyorum.

Erkeği sokağa salmayan kızlardan olmak istemiyorum, hiç sevmem. Ama güvenim sarsılıyor ya. Ne bileyim.

• Böylesinide ilk defa gördüm
  • Bir erkek olarak diyeceğim şey direkt def et bence. Çünkü devamlı öyle aktivitelere falan katılıyorsa başka hatunlarla sıkıntı var
  • Çokmu çaresizsin.farklı şehirler olsa neyse.empati yapardım gezip dolaşmasına izin verirdim sonuçta evde pinekleyemez.ama yanyanasınız ve böyle şeylere izin veriyosun.çok ilginç

• sen gidemediysen o da gidip başka bir kızla gidip hala seni seviyorum diyebiliyosa ikiniz de baya geniş insanlarmışsınız. Eleman çift taraflı oynuyo kezban diyo diyosun da öyle davranıyosun. Hala beni seviyo diye düşünüyosun arada seks yok diyosun neye dayanarak diyosun? Senin için herşey oysa bu adam öpüşür de onun harici ona benzeyen herşeyi de yapar. Sırf o yokmuş nasılsa.
  • Yine ben kezban oldu iyi mi...

Ayrılma noktasına geldim bu mu genişlik? Adamı konsere sırtına vurarak mı gönderdim sanıyorsunuz?

Neyse bu ilişkiden artık bir cacık olmaz sanırım.

• kesinlikle boynuzlamışın

• quote:

Orijinalden alıntı: sevdak

Beyler toplaşın, ben işin içinden çıkamadım. Erkek arkadaşım 1 hafta önce bizimle aynı okuldan bir kızla facebook'ta arkadaş olup konuşmaya başladı. 3-4 gün önce sabah saat 5e kadar içip muhabbet ettiler. Bu akşam da konsere gittiler ve 3.30ta döndüler. Kız beni biliyor.

İşin içinde seks olmadığına eminim, onunla sadece arkadaş olmak istediğini, beni çok sevdiğini ve yanlış yargılara vardığımı söylüyor ama ben bunları hazmedemiyorum. Haksız mıyım? Daha önce de bir kızla böyle olmuştu, ben kızım bundan hoşlandığını anlayınca görüşmemesini istemiştim.

Ara ara böyle bir kız arkadaşa ihtiyaç duyuyor ama arkadaş olma biçimi biz ilişkiye başlamadan önceki hallerini anımsatıyor. En azından gündüz buluşsa, teke tek aktiviteler yapmasa ne bileyim...

Çıldırmak üzereyim, belli ki onu yeterince tatmin edemiyorum ve böyle duygusal arayışlara giriyor ama ona sorsanız her şey normal, ben büyütüyorum. Ne yapayım ben?

Yaşlar: 20-21

çok sevdiğinden dolayı (?) ayrılamadığın erkek arkadaşının maddi durumları nasıl?

• düzgün insanlarla sevgili olmayın gidin nerde dengesiz var onunla konuşun sonra niye böyle oluyor.
  • iyi niyetli bir kız ve bununla ölesine vakit geçiren bi çocuk gibi geldi bana
  • Bence sen de katıl onlara 3 kişi daha iyi eğlenirsiniz,aşk meşk boş işler bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.