Şimdi Ara

neden bu kadar yeteneksizim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 1 yılda ileri derecede lol bağımlısı oldum günde 5-6 oyundan aşşağı oynadığım gün hatırlamıyorum nerdeyse ve izlediğim stream , öğretici videoların haddi hesabı yok ama westte dia 5 trde dia 2 ye kadar çıkabildim . Asla seri oynayamıyorum . Sadece oyun bilgimle bunları yapabildim . Özel bi oyuncu olmak için ne yapmam gerekiyor nasıl çalışmam gerekiyor hiçbir fikrim yok . Son 5-6 aydır sürekli olduğum yerde sayıyorum hiçbir gelişme gösteremiyorum sürekli aynı şeyleri yaşamaktan bıktım beyler nasıl özel bi oyuncu olabilirim ? Bana yardımcı olabilecek yorum yaparsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutbulun9 -- 5 Eylül 2015; 4:54:42 >

• max 3 oyun bu aralar ve 5-6 oyun bağımlı olduğunu göstermiyor. 15 oyun atanlar vardı bkz xd : @Lynxou
  • Westte only tryndamere ile dia2 dia1 olmuş adamları biliyorum. Trde only renekton oynayan dotadan gelme insanlar mastera kadar rahat çıkıyor, işte drop hack falan filan. Trde oynama kısacası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabballist

Westte only tryndamere ile dia2 dia1 olmuş adamları biliyorum. Trde only renekton oynayan dotadan gelme insanlar mastera kadar rahat çıkıyor, işte drop hack falan filan. Trde oynama kısacası.

Zaten trde oynamıyormuş. Yorum yazmadan okusanız keşke..

• Adam dia 2 kendini kotu goruyor. Bizim moron platlar kendi rezilliklerine ragmen millete low diyor

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Aptal mısın kardeşim trde dia2 ye kadar ciktim demis adam yazisinda. Nerden cikardin trde oynamadigini?

• Yeteneksiz olsan westte dia olamazdin bence sen kendini kucumsuyorsun yada oyun bilgin gercekten cok ust duzey

• Tamam da try hard oynadığım için öyle oluyor. 15 oyunu da @Roxio yüzünden yapıyorum. Gündüzleri girmiyor. Geceleri giriyor. Haliyle gündüzün üstüne birde geceleri de oynuyorum.

Not: Durumdan memnunum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.