Şimdi Ara

Neden diğer insanlar gibi değilim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asosyalim,erkek arkadaşim yok,okulda hep kitap okuyorum,eve gelince de yatana kadar oyun oynuyorum haftasonları da bisiklet sürüyorum. burda bi sorun yok ama yaşitlarıma bakınca hepsinden farklı oldugumu goruyorum ve onlarında beni kendilerinden farklı bulduklarını hissedebiliyorum.kimse benim gibi değil ama herkes birbiriyle aynı şuan çevremdekilerin.espriler yapıyolar,sosyal medyadaki kadınların fizikleri hakkında konuşuyolar,okuldaki erkekleri puanlıyorlar,makyaj malzemeleri hakkında konuşuyorlarvs. ama ben bu konular konuşulurken sadece dinliyorum çünkü hiç biri hakkında hiç bir fikrim olmuyor genelde. benim zekamda mi bi sorun var ? neden kimseye ayak uyduramıyorum ?

• niye benim karakterimin yaşadığı evrenden bir karakteri nick olarak aldın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendin gibi birini bulacaksın, tabi senin gibi olan insanlar da genelde kendisi yanaşmadığı için insanlara senin yanaşman gerekecek.
    Aynı sorun bende de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin gibi birini tanıyan arkadaşın varsa onun aracılığıyla onla arkadaş ol ama genelde senin tipinde kişiler kütüphanelerde bulunuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende öyleyim. 1 tane arkadaşım var sadece. Onunla'da haftada 2 3 kez görüşüyoruz maksimum. Şuan, işsizim zaten o yüzden evde geçiyor günlerim. Bende ayak uyduramiyorum kimseye ve insanların hakkımda çok ileri geri konuştuğuna şahit oluyorum. Girişken biri olmadığım, dolaylı yoldan da olsa yüzüme vuruluyor. Senin yapacağın, kafa dengi birini bulmak. Yani senin gibi biri olmalı. Çok sosyal bir insanla arkadas olman zor. Belki sosyal zeka seviyemiz düşüktür bilemiyorum. Ama bu durumdan çok rahatsızsan eğer, yardım almayı dusunebilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaş olabiliriz bende senin gibiyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.