TURK ERKEKLERI ICIN KONUSUYORUM.CUNKU %90 ABAZADIR(ABAZA ERKEK ÇOK SAZANDIR) VE HER ERKEK BU ORANIN İÇİNDE YER ALMIŞTIR.KALAN %10 DA İSE DOYMUŞ YAĞ ORANI YÜKSEK OLDUĞU İÇİN BU KONUMA SOYUNMAZLAR.BAZI ZEKI KADINLAR ERKEKLERIN ABAZALIKLARI YUZUNDEN ONLARIN PARALARINI YEMEKTE BUDA ONLARIN SALAK OLMALARINI GÖSTERİYOR.
ÖRNEK-HER GUN HABERLERDE TC,TACİZ,KIZ KACIRMA OLAYLARI BUNU ZATEN İSPATLIYOR...
şşşşş biraz sakin ol . feministsin anladıkda kimseyi aşşağılamaya hakkın yok.
senin erkeklerle ilgili takıntın var anlaşılan
GERÇEKLER ACIDIR VE GERCEKLERI KABULLENEMEYEN İNSANLAR ACİZ İNSANLARDIR...
bi yerden bi darbe yemişsin ve hala kendine gelememişsin anlaşılan
tunasilah TERBIYEYI BENMI ÖGRETİYİM SANA YOKSA FORUM YÖNETİCİLERİMİ?
vaaay tuna bim bu arkasına destek almış baksana tehtit ediyor... dove sen neden bu kadar akıllısın???? ben akılsızım da senin neden bu kadar akıllı olduğuna akıl erdiremiyorum... lütfen cvp yazarmısın yoksa meraktan çatlayacağım.... euheuheuheuhe
Duygu Asena bir gün Parkta gezerken, Camurlarin icinde oynayan bir Cocuk görmüs. Merak icinde kalan Duygu Asena hemen Cocuga dogru yönelmis ve sormus. D.Asena : Evladim sen orda ne yapiyorsun ? Cocuk : Abla Feminist bir kadin yapiyorum ! D.Asena : Yok ya, nasil yapiyorsun ? Cocuk : Abla biraz Su, biraz Camur, biraz da Bok katiyorum, Feminist bir kadin oluyor ! D.Asena Cocuga okkali bir tokat atip cekip gitmis. Bir kac Gün sonra, D.Asena yine parkta gezinirken, bakmiski Cocuk yine oralarda Camurlarla oynuyor,hemen yanina gidip sormus tekrardan D.Asena : Evladim sen orda ne yapiyorsun ? Cocuk : Abla Feministbir kadin yapiyorum ! D.Asena : Yok ya, nasil yapiyorsun ? Cocuk : Abla biraz Su, biraz Camur, biraz da Bok katiyorum, Fenminist bir kadin oluyor ! Tabii D.Asena Cocuga hemen bir Tokat daha atiyor ve sinirli bir halde cekip gidiyor. Bir hayli Zaman sonra, D.Asena ayni Parkta gezinirken, bakmis ki Cocuk yine ayni yerde, yine Camurlarin icinde. Merakini yenemeyen D.Asena Hemen cocugun yanina gidip tekrardan sormus. D.Asena : Evladim ne yapiyorsun orda ? Cocuk : Abla kadin yapiyorum D.Asena : Yok yaaaa, nasil oluyor bu Is ? Cocuk : Abla biraz Su, biraz da Camur koyuyom, kadin oluyor ! Sasiran Asena : Hani lan bunun Boku diye sorumus Cocuk : Yok Abla demis, Bok kattinmi Feminist oluyor demis....
valla ya hatun gelir gelmez forum yöneticilerinden destek alır gibi konuşuyo
ömrün fazla olmaz bak bu topikte +1 yaran var heralde
zuahahaa [bgdnc2]
dove suxx[rockbnd][rntg]
dove hatun diil.polemik yaratmaya çalışan kılık değiştirmiş şahsiyet.gaza gelmeyin hiç bi hatun bööle konuşmas.ben bile:P
boş ŞeyLer peşinde koşupda arkadaşLarı rencide etmeyeLim
Feminist = ERKEKLERİN YÜZÜNE BAKAMAYACAK KADAR ÇİRKİN OLUP SONRADA ERKEKLERE LAF ATAN KIZ,KADIN,BAYAN,HANIMEFENDİ MİLLETİ
EDİT : Kendi fikrim NOTERden tastikli calmayın Haa