Şimdi Ara

Neden hep zengin konusu aciliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda herkes zenginim gel bak konularini aciyor.İsrarla onlari eziyorum.
    Kendilerini b@k saniyorlar.
    Elektronik aletle ve kiyafetle zenginlik gosteriminaslinda yapilabilir ama gidipte 1adet burbery tomy abercrmb olcaksa hic olmasin mantigi degilmi?eger paran varsa gardrobunda bulunur.
    Ayakkabi konusuna gelelim.
    Kimi 1adet prada alir hava atar.
    Forumda ayakkabi koleksiyonu yapan kac kisi var aranizda?100cift gibisinden?
    Gel gelelim elektronik'e.
    Ps3 herkezde var, iphone 10/1de var.
    Yok efendim televiZyonmus v.b
    Zaten bunlar ihtiyacimiz olan urunlerndegilmi neden abarttiniz?
    Baska bir konu var.
    Ev konusu , samimi soruyorum arsaniz, malvarliginiz, gerekirse hisse, yatirim amacli konut filan varmi?
    Ozaman zenginim diye konular aacmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uludagkarinna -- 10 Mart 2012; 0:11:31 >

• Millet gorgusuzya bosver hocam dünyada ne olacağı hiç belli olmaz yarın öbürgun kuru ekmege muhtaç olmayacaklarının garantisini kim verebilir
  • çünki türkiye gittikçe fakirleşiyor , zenginler daha zengin fakirler daha fakir oluyorlar

@ ekleme

Yaşım 21 hala ortaokulda nike ayakkabın olmadığı için beni ezdiklerini hatırlarım , alcak durumumuz vardı ama bizim aile pinti olduğu için ve benim ayaklar o yaşlarda sürekli büyüdüğü için almıyolardı ,ilk nike ayakkabıma 17 yaşında sahip oldum ve inanın o ayakkabı hala durur onu öyle iyi kullanmıştım ...

şimdiki insanlar o kadar nankör o kadar paragözki bu durum çocuklarıda etkiliyo ve sonunda çocuklarda birbirine hava atma meraklısı olup cıkıyolar bağzen dış görünüşe o kadar çok önem veriyoruzki , iç görünüşümüzü insanlığımızı unutuyoruz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 10 Mart 2012; 0:21:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.