Şimdi Ara

NEDEN KİMYA MÜHENDİSLİĞİNİ KİMSE TAVSIYE ETMIYOOOOR ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Mümtaz ediyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kim
  • İs yok neyini tavsiye etsinler Boun bile alıyor onbir binle

• quote:

Orijinalden alıntı: gabrina

İs yok neyini tavsiye etsinler Boun bile alıyor onbir binle

Suan mezun fazlası olabılır ama ileride değşme imkanı yok mu ? Sonucta temel bi mühendislik ve biçok alanda çalışabilir düşünülünce ? ygsden diyetisyenlık yazmakla hacettepede kımya muh yazma arasındayım ve yardıma cok ıhtıyacım var

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yatcazkalkcaz Y kullanıcısına yanıt
    Bak bişey dicem eğer hırslı degilsen yazma kimya muhendisligi değişebilir bilemeyiz burası türkiye her sey mümkün kafan rahat etsin istiyorsan diyetisyenlik yaz ben mühendislik yazicam bu arada muhendislige düşmanım sanma diyetisyenlik daha mantıklı geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gabrina -- 9 Temmuz 2014; 0:29:29 >
  • googleda araştırsana
  • quote:

Bak bişey dicem eğer hırslı degilsen yazma kimya muhendisligi değişebilir bilemeyiz burası türkiye her sey mümkün kafan rahat etsin istiyorsan diyetisyenlik yaz ben mühendislik yazicam bu arada muhendislige düşmanım sanma diyetisyenlik daha mantıklı geldi

Hacettepede diyetisyenlık degıl kımya muhendisliği gelıyor diyetisyenlık yazarsam ondokuz mayıs olur buyuk ıhtımalle.Diyetısyenlıkte de suan atamalar iyi ama 4-5 seneye ne olur bilinmez bir de sonucta gideceğim yer hacettepe diyetisyenlık olmayacak samsun farkeder mı bılmıyorum ama dediğim gibi çok karısığım
  • yatcazkalkcaz Y kullanıcısına yanıt
    Düzelttim mesajı sonra pardon. Bu senin geleceğin pek söylenenleri takma belki cok başarılı bir kimya mühendisi olursun diyetisyenlik nerde okudugun fark etmez bence ama mühendislik secersen önündeki okulları ve rakiplerini düşün karar senin

• quote:

Düzelttim mesajı sonra pardon. Bu senin geleceğin pek söylenenleri takma belki cok başarılı bir kimya mühendisi olursun diyetisyenlik nerde okudugun fark etmez bence ama mühendislik secersen önündeki okulları ve rakiplerini düşün karar senin

Karar benım ve tüm sorun kararsız olmam Teşekkür ederim düşüncelerini paylastıgın için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.