< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnapDragon -- 25 Kasım 2019; 12:48:41 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnapDragon -- 25 Kasım 2019; 12:48:41 > |
Xbox kullanmadım Playstation 3 ve 4 kullandım sattım yeni oyun bilgisayarı aldım bilgisayar harici gerisi yalan bence
![]() |
Birazdan Playstation fanları gelir
![]() Kampanyadan dolayı bu üyelik neredeyse ücretsiz olacak. İki yıllık live gold alıp(her iki platformda da zorunlu ve aynı fiyat) 6 liraya Ultimateye çevirip Gamepass sahibi olacağım. EA Access Sony tarafında 180 lirayken burada 65 lira bu da cidden öne çıkan bir taraf. Xbox oyuncu sayısı daha az haliyle oyun takas ve kardeşlik zor oluyor diyorlar ama öyle şeylere girmeyi sevmiyorum riski alamam ki gerekirse eğleneceğim şeye 400 lira da veririm. Diğer en güzel yanı da şu; mesela bir arkadaşım geldi ve sahip olduğum oyunları beğenmediyse gamepass kütüphanesinde aklına yatan bir oyun bulabiliriz. Sonyde bunun için para vermek gerekecek. Oyuncu sayısı az ama güncel oyunlarda oynayacak sunucu mutlaka bulunur. Kısaca eğer çok vaktim olsaydı mutlaka Ps4 Pro alırdım. İki üç günde bir sadece bir iki saat oyun oynamak için Xbox şuan daha mantıklı geliyor bana. Ps4 Prodaki grafikleri gördükten sonra da One X alacağım. |
Bu, XBOX/PS muhabbetti de sıktı artık. İmkanları dahilinde kim ne isterse onu alı ve oynar. Bu kadar basit. Fanboyluk derecesinde aidiyetlik duygusu ile hareket etmek doğru değil.
|
Sony de ex oyunlar hariç numara yok yıl da fazladan 3 ex oynuyorlar hepsi bu.
|
xbox 360 S vardı bende de wf' li idi kırıktı yani, korsan oyunla multiplayer oynardım kaç kez 10 tl lik gta 5 oyunu ile online girdiğimi hatırlamıyorum bile rüya gibiydi korsan oyunla orjinal sv lerde diğer insanlarla oynardım, cod ghosts felan hep aklımda alırdım 5 tl ye sonra bi de gold üyelik alırdım gta 4, gta5, cod serisi multide akardım çok güzel günlerdi sonra sattım konsolu ama pişman oldum
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |