Şimdi Ara

Neden mi Xbox ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox One S'im var . Yıllık 185 TL'ye PES 2019 , PUBG, Forza Horizon 4 , Fallout 4 , gears of war , halo gibi oyunları oynayabildiğim için . 1 yıllık live goldum vardı 3 aylık da 5,90 dan gamepass aldım şuan tam 1 yıllık ultimate hesabım var . Oyun takasla uğraşmak istemeyen oyuna çok para vermek istemeyen arkadaşlar için biçilmiş kaftan. 1 oyun parasına yüzlerce oyun 1 yıllık garanti . Muazzam bir hizmet. Birde 60 küsür tlye EA oyunları var . Varsın Last of US olmasın bizimde Fallout 4 ümüz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnapDragon -- 25 Kasım 2019; 12:48:41 >

• Birazdan Playstation fanları gelir Bende Ps4 Pro vardı satmak zorunda kaldım. Konsola özel oyunları cidden efsane halen tadi damağımda ama işe başladığımda oynayacağım süre haftada en fazla 10 saat ve oynarken hikayeden ziyade kendi yönettiğim oyunları özellikle Battlefield oynamak istiyorum belki ara sıra da GTA V oynarım. Konsolu satarken hesabı da sattım şimdi Dirt Rally oynamak istiyorum Gamepass kütüphanesinde var bu benim için resmen hazine.

Kampanyadan dolayı bu üyelik neredeyse ücretsiz olacak. İki yıllık live gold alıp(her iki platformda da zorunlu ve aynı fiyat) 6 liraya Ultimateye çevirip Gamepass sahibi olacağım. EA Access Sony tarafında 180 lirayken burada 65 lira bu da cidden öne çıkan bir taraf. Xbox oyuncu sayısı daha az haliyle oyun takas ve kardeşlik zor oluyor diyorlar ama öyle şeylere girmeyi sevmiyorum riski alamam ki gerekirse eğleneceğim şeye 400 lira da veririm.
    Diğer en güzel yanı da şu; mesela bir arkadaşım geldi ve sahip olduğum oyunları beğenmediyse gamepass kütüphanesinde aklına yatan bir oyun bulabiliriz. Sonyde bunun için para vermek gerekecek. Oyuncu sayısı az ama güncel oyunlarda oynayacak sunucu mutlaka bulunur.

Kısaca eğer çok vaktim olsaydı mutlaka Ps4 Pro alırdım. İki üç günde bir sadece bir iki saat oyun oynamak için Xbox şuan daha mantıklı geliyor bana. Ps4 Prodaki grafikleri gördükten sonra da One X alacağım.
    xbox 360 S vardı bende de wf' li idi kırıktı yani, korsan oyunla multiplayer oynardım kaç kez 10 tl lik gta 5 oyunu ile online girdiğimi hatırlamıyorum bile rüya gibiydi korsan oyunla orjinal sv lerde diğer insanlarla oynardım, cod ghosts felan hep aklımda alırdım 5 tl ye sonra bi de gold üyelik alırdım gta 4, gta5, cod serisi multide akardım çok güzel günlerdi sonra sattım konsolu ama pişman oldum
  • Birazdan Playstation fanları gelir Bende Ps4 Pro vardı satmak zorunda kaldım. Konsola özel oyunları cidden efsane halen tadi damağımda ama işe başladığımda oynayacağım süre haftada en fazla 10 saat ve oynarken hikayeden ziyade kendi yönettiğim oyunları özellikle Battlefield oynamak istiyorum belki ara sıra da GTA V oynarım. Konsolu satarken hesabı da sattım şimdi Dirt Rally oynamak istiyorum Gamepass kütüphanesinde var bu benim için resmen hazine.

Kampanyadan dolayı bu üyelik neredeyse ücretsiz olacak. İki yıllık live gold alıp(her iki platformda da zorunlu ve aynı fiyat) 6 liraya Ultimateye çevirip Gamepass sahibi olacağım. EA Access Sony tarafında 180 lirayken burada 65 lira bu da cidden öne çıkan bir taraf. Xbox oyuncu sayısı daha az haliyle oyun takas ve kardeşlik zor oluyor diyorlar ama öyle şeylere girmeyi sevmiyorum riski alamam ki gerekirse eğleneceğim şeye 400 lira da veririm.
    Diğer en güzel yanı da şu; mesela bir arkadaşım geldi ve sahip olduğum oyunları beğenmediyse gamepass kütüphanesinde aklına yatan bir oyun bulabiliriz. Sonyde bunun için para vermek gerekecek. Oyuncu sayısı az ama güncel oyunlarda oynayacak sunucu mutlaka bulunur.

Kısaca eğer çok vaktim olsaydı mutlaka Ps4 Pro alırdım. İki üç günde bir sadece bir iki saat oyun oynamak için Xbox şuan daha mantıklı geliyor bana. Ps4 Prodaki grafikleri gördükten sonra da One X alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu, XBOX/PS muhabbetti de sıktı artık. İmkanları dahilinde kim ne isterse onu alı ve oynar. Bu kadar basit. Fanboyluk derecesinde aidiyetlik duygusu ile hareket etmek doğru değil.
  • Xbox kullanmadım Playstation 3 ve 4 kullandım sattım yeni oyun bilgisayarı aldım bilgisayar harici gerisi yalan bence
  • xbox 360 S vardı bende de wf' li idi kırıktı yani, korsan oyunla multiplayer oynardım kaç kez 10 tl lik gta 5 oyunu ile online girdiğimi hatırlamıyorum bile rüya gibiydi korsan oyunla orjinal sv lerde diğer insanlarla oynardım, cod ghosts felan hep aklımda alırdım 5 tl ye sonra bi de gold üyelik alırdım gta 4, gta5, cod serisi multide akardım çok güzel günlerdi sonra sattım konsolu ama pişman oldum
  • Tv 4k ise kesinlikle one x ancak tv 1080 p ise pro biraz daha iyi bir secenek . Cunku super simpling modu 1080 p goruntuyu 2k goruntuye ceviriyor buda hatri sayilir bir fark yaratiyor .
    Maddi acidan ise one x acik farkla onde cunku cok cuzzi fiyatlara son cikan oyunlari oynamak mumkun.
    Malesef ps tarafi hem fiyat hemde plus in verdigi oyunlar olarak cok kotu.

• İlk konsolum Xbox one S di. İkinci el ve ya kardeşlik muhabbetleri o kadar azdı ki dedim galiba bu cihazla hiç oyun oynayamayacağız. 1 ay sonra ps4 ile takas ettim ve 3 senedir Ps4 sahibiyim henüz oyuna para vermedim. Tr şartlarında konsol alınacaksa sırf fiyat performansı için bile ps4 alınır. İstediğin oyunu al bitir takasla ve ya sat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 mi pc mi
    3 ay önce açıldı
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    ps5 mi pc mi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1cemoo kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Iki konsolada sahibim non stop gaming yani

• Eski bir ps, ps2, X360 ve şu anın X1 S kullanıcısı olarak tercih etmemin tek nedeni fiyatıydı.
    Çift kol+kulaklık+fifa+minecraft 1.400 tlye almıştım. Aynı şartlarda playstation 4 1000 tl fark yaratıyordu neredeyse ama eşit fiyatlarda her zaman tercihim PS olur. Bir dahaki tercihim çok büyük fiyat farkı olmazsa PS olacak.

• Sony de ex oyunlar hariç numara yok yıl da fazladan 3 ex oynuyorlar hepsi bu.

• Ben 3 ünede sahibim neden birini alıp, onu el üstünde tutuyorsunuz ki? Imkanınız varsa ki internete az çok hakimsiniz var olduğunu sayıyorum. Gerçekten oyuncu iseniz hepsine sahip olursunuz. Hepsinin kendine göre artısı ve eksileri elbette var. Tek bir platforma asalak gibi fanboy olmayın rica ediyorum. Babanızın hayrına yapmıyor adamlar onları müşterisiniz siz müşteri

• XBOX one kullanıcısıyım ama ps de türkçe dil desteği daha çok diye biliyorum. yani en azından hikayesi olan oyunlarda tr altyazı desteği var diye biliyorum ve o yüzden ps4 pro almayı düşünüyorum bu aralar.
    yanlış mı biliyorum acaba?
  • alpben A kullanıcısına yanıt
    exclusive oyunların çoğunda var hocam diğer oyunlarda hemen hemen aynı destek
  • mertismet kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. xbox ile kıyaslarsak türkçe desteği daha fazla diyebiliriz yinede :)
  • Yıllardır oyun için bilgisayar kullanan biri olarak XBOX'un Forza harici hiç bir olayı olmadığına adımı basarım.

Öte yandan PS'de Until Dawn, The Last of Us, Uncharted 4, God of War... daha sayayım mı?
  • Oyun pc mi sattim. Fps mis rammis virtmis zirtmis derdim yok ya mis gibi de kullaniyrm x box one s 1400 tl sifir aldim kampanya var . Len aklimi... Keske daha onceden alsaymisim ya mis gibi gercekten . 4k oyun oynuyrm en azindan cillop gibi de goruntusu var . 3 aylik 5.90 tl verdim gears of war indirdim hemen destny 2 cok iyimis zevkle oynuyrm. Gta 5 online premium da aldim 57 tl aga hicbirsey fiyat olarak. Pubg 27 tl onuda aldim :) tadini cikaralim bari. Evden disari adim atiyorsun en az 100 tl ceptrn gidiyor bari evde otururm :) izinli gunumde oyuna batarim :)

• gorkem0707 kullanıcısına yanıt
    gta 5 üzerinden kaç yıl geçmiş bir zahmet 50 tl olsun
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Oyun oynayacak bilgisayarı olmayanlar için ideal olduğunu düşünüyorum. TVye bağlayıp uzanıp oynamak da daha farklı bir zevk.

• Fifa fut için Xbox mantıklı mı ? Online sayısı düşük mü acaba ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.