24 yasindayim hic sevgilim olmadi pesimden kosan seven biride olmadi psikolojik sorunlarim vardi atlattim sayilir ama bu yuzden sevgi acligi da cekiyorum bu yuzden mi sevgilim olmuyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Neden olmuyor
-
-
Toplumda kabul görmüş bir model var o modelden çok farklı olunca yalnız kalıyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elbise degisir gibi sevgili degisenlerden degilsen hiç sevgilin olmamasi normal
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birisi çıksın önüme bağlanayım, o beni sevsin ben onu vs gibi olaylar kalmadı artık. Kendi arkadaş çevremden yola çıkarak söylüyorum ki 1 istisna hariç sonu içkili bitti. O 1 kişiyi de ben kaybettim.
-
Takma desem de takacaksın biliyorum.Yalnız bu sevgi açlığıyla kızlara yaklaşır ve karşına kötü biri çıkarsa üzülürsün.Sabırlı ol ve maddi gücün varsa evlenecek kız ara.Bazı şeyler nasiptir.Belki böylesi hayırlıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 27 Haziran 2020; 22:55:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olur be kardeşim kendine güven biraz. karşındaki de insan unutma. senden üstün bir yanı yok yani. kadınlara muhtaç olduğunu hissettirirsen hiç bir kadın yüzüne bakmaz. cool ol rahat ol
-
eski videolardan görüyorum bütün kızlar sempatik sevecen filan şimdiki kızlara bakıyorum çoğu garip ego ve ilgi manyağı geldiğim devre tüküreyim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
olmaz çünkü 1 tanesi düzgün değil, hepsi her gün yatağa farklı kız atan erkekle birlikte olmak için çırpınıyor. Gösterişli, iqsü düşük, fitness yapan erkekleri tercih ediyorlar.
Olmaması daha iyi. çünkü hepsi aptal. bir işe yaramazlar. ego dolu bilgisiz varlıklar. hiç vaktini harcama.
2-3 tane zeki iş kadını tanıdım onlar bile, para güç gösteriş sahibi kodoman kaba heriflerle evli.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Elbise degisir gibi sevgili degisenlerden degilsen hiç sevgilin olmamasi normal
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X