Şimdi Ara

neden ps3 ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kruezberq

Sony

Nokta.
  • ZEVKTEN!
  • sattım kurtuldum valla arkadaş. ama psndeki eski arkadaşlar için şu aralar yeni arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Nasıl yani Mehmet abi?

Ben gece gündüz PS3 oynuyorum yani neden kimse bana inanmıyor?

Bir aleti eleştirmiş olmam neden bu kadar garip geliyor ki anlam veremiyorum, para verdim diye gece gündüz forumlarda mı savunacağım tüm gün?

Sen eleştirmek için almışsın PS3'ü, arada dikkatleri fazla çekmemek için böyle olumlu yazıyorsun. Genelde ne yazdığını biliyoruz, sana eleştirme diyen yok, sadece milletin sinirlerini kaşıma diyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

quote:

Nasıl yani Mehmet abi?

Bir aleti eleştirmiş olmam neden bu kadar garip geliyor ki anlam veremiyorum, para verdim diye gece gündüz forumlarda mı savunacağım tüm gün?

Sen eleştirmek için almışsın PS3'ü, arada dikkatleri fazla çekmemek için böyle olumlu yazıyorsun. Genelde ne yazdığını biliyoruz, sana eleştirme diyen yok, sadece milletin sinirlerini kaşıma diyoruz...

Nedir bu tepki Mehmet abi anlamıyorum yani...

Forumdan kaç tane arkadaş var PSN'den ekli.

Sorun bakalım hepsine ne oynuyorum ben tüm gün?

Kimseye gıcıklık yapmak gibi bir amacım yok.

Ha 55 ile bazen tartışırız da onla olan ona özel yani.

• O yeah Man o Yeah sana puanım 9 kanka
    quote:

Orijinalden alıntı: bbaattuu

ps3 gurban olduğum yaresulallahtan gelmektedir amma lakinki öle değildir bide kimsenin hayatına kimise garışamaz he nasıl garışamaz sen şu ps3 ü gullanırsın ben bu xbox ı kullanrım şu bayan o wii yi kullanır hadi eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_2012

why ps3? ps3 den ne anlıyorsunuz

Ben E3 2005 yılındaki kz2 gösterimine kanıp aldım Bİr de ilk başda en ucuz blu ray oynatıcı olduğu için (hala da en çok kullandığım özelliği)

BEnim ps3 den anladığım konsol sisteminin beyfendisi ağır abisi. Öyle her oyun takılmaz içine.
  • Kızarak cevap yazıyoruz ama bir de bakmışız konuyu açan arkadaş sony çalışanıymış böyle bir ödüllü kampanyamsı bir şey varmış...en yaratıcı cevabı veren arkadaşa audi r8 (piano black) ve sony santa monica stüdyolarına gezi......

(şansımı deneyeyim ne olur ne olmaz..biraz dandik ama....)

Neden playstation 3?

Daha 4 çıkmadı ki....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock
    quote:

Nasıl yani Mehmet abi?

Nedir bu tepki Mehmet abi anlamıyorum yani...

Forumdan kaç tane arkadaş var PSN'den ekli.

Sorun bakalım hepsine ne oynuyorum ben tüm gün?

Kimseye gıcıklık yapmak gibi bir amacım yok.

Ha 55 ile bazen tartışırız da onla olan ona özel yani.

Tepki dediğin, kibar dille fikrimizi beyan ettik, sabahtan akşama Fifa oynadığını ima ediyorsun ama bende ekli iken pek görmüyordum seni. Neyse oynayabilirsin de, oynamayabilirsin de, onu senin paşa gönlün bilir. Donanım işinden pek çakmadığın halde, gelip burada yaptığın yanlış ve eksik yorumlarla, değişik bir hava yaratmak peşindesin. Adamlar Uncharted 2, GOW3 gibi bir oyun sunmuş, GT5 gibi bir oyun çıkartacak hala PS3 güçsüz bir konsol gibi lanse ediyorsun. Gerçi babamın malı değil, istediğini söyle ama olmadık bir hava yaratarak eline ne geçiyor anlamış değilim. Ya fan gözlüklerini çıkartacaksın, ya da biraz daha araştırıp eleştireceksin. Yanlış olarak verdiğin her bilgi forumda birileri tarafından düzeltilir yoksa...

• En son böyle mi konuştuk hatırlamıyorum yani.

En son bıraktığımızda LIVE'da güzelce sohbet ediyorduk diye hatırlıyorum.

PS3'te FIFA 10, BC2, MW2, GTA EFLC, Tekken 6 oynuyorum.

O zamanlar PS3 kullanmıyordum(vardı da kullanmıyordum), artık Xboxla ilgilenmiyorum vaktimi PS3 alıyor.

PS3'ün hiçbir zaman güçsüz olduğunu öne sürmedim.

Uncharted 2'nin her zaman oynadığım en iyi iki oyundan biri olduğunu söylemişimdir.

MGS4'ün her zaman oynadığım en iyi oyunlardan biri olduğunu söylemişimdir.

Forumda bunları belirttiğim onlarca mesajım var.

Yanlış bilgi veren(pardon bilgi veremeyen) biri arıyorsan o da 55'tir.

Forumun cahili ilan edilecek en son kişiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 20 Temmuz 2010; 0:14:59 >
  • quote:

En son böyle mi konuştuk hatırlamıyorum yani.

En son bıraktığımızda LIVE'da güzelce sohbet ediyorduk diye hatırlıyorum.

PS3'te FIFA 10, BC2, MW2, GTA EFLC, Tekken 6 oynuyorum.

O zamanlar PS3 kullanmıyordum(vardı da kullanmıyordum), artık Xboxla ilgilenmiyorum vaktimi PS3 alıyor.

PS3'ün hiçbir zaman güçsüz olduğunu öne sürmedim.

Uncharted 2'nin her zaman oynadığım en iyi iki oyundan biri olduğunu söylemişimdir.

MGS4'ün her zaman oynadığım en iyi oyunlardan biri olduğunu söylemişimdir.

Forumda bunları belirttiğim onlarca mesajım var.

Yanlış bilgi veren(pardon bilgi veremeyen) biri arıyorsan o da 55'tir.

Forumun cahili ilan edilecek en son kişiyim.

Muahahahaaa

Yahu seni forumun en cahili ilan etmedik zaten, ama en bilgilisi de sen değilsin kusura bakma. Her ne kadar PS3'de takıldığını söylesen de, cümle alem 360'ı çok sevdiğini, fanı olduğunu biliyor.

Ekleme: Bir de pardon, ben forumun jürisi falan da değilim, kimseyi bir şey ilan ettiğimiz de yok, sadece fikrimizi beyan ediyoruz. Yoksa ne haddimize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 20 Temmuz 2010; 0:18:07 >

• Tamam. Yani ne diyeyim, öyle bilsinler ben de oyunumu oynayayım.
  • Yahu kızacak, küsecek bir durum yok. Zaten avatarındaki kedi de ciğere bakıyormuş gibi duruyor. Arasıra gel seni Tekken'de falan döveyim, Fifa'da pestilini çıkarayım...
  • Hocam diye başlıyorum. Yani sana saygım sonsuz biliyorsun Mehmet hocam da, sen de başkaları gibi beni hedef göstererek başkalarının ekmeğine yağ sürmüş oluyorsun.

Yani tüm forum seni PS fanı olarak zannetiği halde ben de sana gelip cüme alem PS fanısın biliyor demiyorum. Ne gerek vardı ki böyle bir söyleme.

Düzenleme: -de hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 20 Temmuz 2010; 0:23:46 >
  • Seni hedef falan göstermiyorum, göstermem de, sadece dostane bir şekilde fikrimi söyledim. Dost acı söyler bilirsin, bana hala PS fanı diyen bir dünya insan var. Ama yazdığım hiç bir şeyi rakamsız ve kaynaksız yazmam. Vardır fikirlerimizin bir kaynağı, mantığı. İsteyen istediğini desin, millete kulak asacak değilim, ben kendimi bildikten sonra.

Bu başkaları dediğin kim, onu da merak ettim. Forumda zaten herkes birbirini az çok biliyor, kimse ben bun yazdım diye seni afaroz edecek değil. Kafana göre takılmaya, eğlenmeye devam edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 20 Temmuz 2010; 0:28:29 >
  • Belki sen karışmasan geleceklerdi.

"Bunun bölüm yasağını kim açtı"

"Yine konuyu karıştırmış"

"Yöneticiler görmüyor mu"

Belki hala yazacak yüzsüzlükde bulunabilirler.

Halbuki tek yazdığım :

quote:

Exclusiveleri daha kaliteli.

Ya korsan kullansam mı acaba? derdi yok.

Aldığın oyunun hakkını daha iyi veriyorsun.

Ben olsam bu saatten sonra PS3 alırım ve öncelikli tercihim de PS3.

Al bir kere, hiçbir şeye takılmasın güzel kafan mis gibi oyununa bak.
  • quote:

neden ps3 ?

Neden olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 20 Temmuz 2010; 1:00:18 >
  • quote:

why ps3? ps3 den ne anlıyorsunuz

Why not?
  • "This is Living..."

-sony.
  • Miex
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.