Şimdi Ara

neden ps3 ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
4.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jamez

bırakın oyunu ya hayat dışarda.. mis gibi mangalını yapıcan yanında efes

adam haklı beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

quote:

adam haklı beyler

yazın lazım değilse ps3 ucuza alırım boşa durup eskimesin

• quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ
    Bizi ilgilendirmiyorsa gidersin pm den mesajini yazarsın. Bu forumun aylık hitini hepimiz biliyoruz. Öyle yazıp seni ilgilendirmez gibi mahalle ağzı tavırlar sergilersiniz sonra forumda adam kalmadı derseniz. Sizin gibi hem tarafsizim hem de yeri geldiginde fanligin Allah'ını yapanlar oldukça forumda doğru düzgün mesaj atan kimse kalmaz.

uslupda önemlidir hemen arkadasimsin ona siginarak yazarım hem de bel alti defalarca vururum dersen cevrendekilere yazık o zaman

Ve de grafik orgazmi yasamaya devam edin o zaman.

Hocam tatışmayı uzatmak istemiyorum, arkadaşın görüşlerine karşı fikrimizi belirttik, uygun dille mesajları hakkında da bir iki şey söyledik, gerisi onu ilgilendirir... Size de gayet uygun dille cevap verdiğim halde meseleyi uzatıyorsunuz. Ortada madem bir gerçek var, bunun aksini her yerde ima ederek cevap verilecek bir ortama yol açmayacaksın. Hatta sizinle ilk meseleyi konuşurken de siz gayet hoş bir üslup içinde iken sonradan beni eleştirdiğiniz yöntemle benim mesleğimi veya başka kişisel meselelerimi ima ederek asıl bel altından siz vurdunuz. Lütfen doğru veya yanlış bir meseleyi tartışırken bu tip özel işleri ima etmeyelim, çünkü çok rahatsızlık verici bir durum. Bunun dışında bana katılın veya karşı olun lütfen sizinle yazıştığım gibi yazışın benimle. Mesele PS3, ahlak dersi değil...

Neyse bu içerikteki mesajlarınıza bundan sonra cevap vermek istemiyorum. Özel mesaj veya buraya yazılan mesaj istediğim yere yazar, size de danışmam kusura bakmayın. Çok beğenmiyorsanız bloklayın beni görmezsiniz mesajlarımı, olmadı hakaret ettiğimi düşünüyorsanız şikayet butonunu kullanınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 20 Temmuz 2010; 18:06:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Pc ci arkadaşın bilmediği bir çok şey var bu çok açık :)

Bende yaklaşım 1 senedir ps3 var.Bu ps3 te 20-30 oyun oynamışımdır.Elimde şu an 2 oyun var.Zaten elimdeki oyun sayısı max 4 tane falan olmuştur.

Oyunu alırsın keyifle oynarsın ve satarsın yada takaslar başka oyun alırsın.Oyun almadan önce demoları oynar en çok beğendiğin oyunu alırsın ve alacağın keyif max olur.3 hafta önce xbox360 aldım.Korsa oyun oynatıyor.Elimde bir sürü oyun var 2-3 ünü oynayabildim.Yani olay çok oyunun olması değil güzel oyunları max keyif alarak oynamakmış.

Uncharted 1 ve 2 yi oynadım bitirdim.Oynadığım en iyi oyun diyebilirim.Pc de oynama şansın var mı ?

Uncharted serisi hakkında katılıyorum.Benimde oynadığım en iyi oyunlardan birdir Uc 1 ve Uc 2.Bu oyunlar için bile ps3 alınabilir...

• sony'bir işletim sistemini geliştirdiği bir oyun konsoluna ekliyor.
    oyun başınada minimum 70 lira diyor.
    millette birşey sanıyor..
    şuan ps3 kadar kaliteli bir çok pc'oyunu var ve dvd başı 2 lira.
    valla sony'yi zengin eden arkadaşlar birdaha düşünsün
    tek kollu psu 699tl..
    +1 kol 100lira (ne anlamı kalıcak tek kollu olunca )
    +2 oyun 200 lira 1000lira. siz düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: amashe

sony'bir işletim sistemini geliştirdiği bir oyun konsoluna ekliyor.
    tek kollu psu 699tl..

oha 100TL çok pahalıymış yahu... 2 oyun 200TL ise 40 oyun alsan bi Uno parası!!

PS3 almak için deli olmak lazım deli!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: okean

quote:

tek kollu psu 699tl..

oha 100TL çok pahalıymış yahu... 2 oyun 200TL ise 40 oyun alsan bi Uno parası!!

PS3 almak için deli olmak lazım deli!!

O kadarda abartılacak bir şey yok bence. Her oyunda 100 tl değil sadece yeni çıkan oyunlar İlk çıktıkları bir kaç hafta o fiyattan satılıyor.Diğer oyunlarıda uygun fiyatlara spotçulardan veya Forum un ikinci el kısmından alabilirsiniz..
    Saygılar..

• quote:

Bende yaklaşım 1 senedir ps3 var.Bu ps3 te 20-30 oyun oynamışımdır.Elimde şu an 2 oyun var.Zaten elimdeki oyun sayısı max 4 tane falan olmuştur.

Oyunu alırsın keyifle oynarsın ve satarsın yada takaslar başka oyun alırsın.Oyun almadan önce demoları oynar en çok beğendiğin oyunu alırsın ve alacağın keyif max olur.3 hafta önce xbox360 aldım.Korsa oyun oynatıyor.Elimde bir sürü oyun var 2-3 ünü oynayabildim.Yani olay çok oyunun olması değil güzel oyunları max keyif alarak oynamakmış.

Uncharted 1 ve 2 yi oynadım bitirdim.Oynadığım en iyi oyun diyebilirim.Pc de oynama şansın var mı ?

daha geçen haberlerde çıkmadı mı ps3 kırıldı diye ?

xbox360 ayrı mesela ps3 ayrı mesele

• quote:

tek kollu psu 699tl..
    1 Kol 70tl hatta daha aşağısına bulunuyor, en pahalı ve en iyi oyunlara bile 70 tl den fazla vermedim.Bu noktada abartmayın ps3 oyun parasını dvd başı 2 tl dediğin, oyun firmaları korsan var deyip biz oyun yapmıcaz size derse ben görürüm Bu noktada benim seçimim kesinlikle ps3 den yana blueray izlerim ,nete girerim, oyunumu oynarım gt5 sabırsızlıkla bekliyorum. Keyfime bakarım

• quote:

tek kollu psu 699tl..

tabi canım her oyun 100 tl ye satılıyor.ben geçenlerde haze oyunu,kıllzone 2 ve lbp yi aldım hepsi 100 tl aldım.300 tl harcadım deliyiz biz deli
  • quote:

Orijinalden alıntı: lneT

quote:

daha geçen haberlerde çıkmadı mı ps3 kırıldı diye ?

xbox360 ayrı mesela ps3 ayrı mesele

yok arkadaşım fake haber.ps3 te blu-ray varken çok zor.

• valla bu krizde ps3 sahibi olmak tam bir azaptir arkadas ve orjinal oyunlara dunyanin parasini otur saatlerce oyna giden paraya mi yanarsin yoksa gecen vakte mi ?

en guzeli benim gibi al bir tane ps 2 fat arada sirada oyna arkadaslarin gelince falan
  • bu adami dışarı alın
  • exclusiveler+bluray+tasarım+sessiz çalışma
  • Çünkü o bir fenomen. En azından Türkiyede bu böyle. PS3 Cafe diye bir kavram var bu ülkede
  • çünkü ps2 den sonra ps3 çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutku

exclusiveler+bluray+tasarım+sessiz çalışma

benim ki çalışırken katır kutur sesler geliyor
  • quote:

Ya da mangalı balkonda yapıp efes+mangal+ps3 de olabilir. Bir yandan pirzolanı yerken akabinde arkadaşının kafasına fifa da vurmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

quote:

Ya da mangalı balkonda yapıp efes+mangal+ps3 de olabilir. Bir yandan pirzolanı yerken akabinde arkadaşının kafasına fifa da vurmak.

yok abi balkonda mangal zor oluyor komşular falan... müstakil ev olacak onun için bahçeye çıkarıcaksın tv ni konsolunu.. eskiden yapardık ps2 zamanlarında.. ama şimdiki konsollarda pek çıkartılmaz bahçeye sokağa milli servet gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: cz

Konu sahibi ciddi sormamış gibi ama konuyu ciddiye alacakları düşünerek ciddi cevap vereyim. Neden Xbox 360 yerine PS3 tercih ettiğimi yazıyorum:

- PS3'ün sağlam exclusive konusundaki en azından sayı ve oyun türü avantajı.
    - Xbox 360'a da çıkan oyunların önemli bir kısmının PC'ye de gelmesi ve bu oyunları elimdeki PC'yle çok daha iyi grafikle oynama olanağı.
    - Xbox 360'ın belli exc'lerinin sonradan PC'ye çıkma olasılığının en azından hep bulunması.
    - God of War
    - PS3'ün Blu-ray desteği-medya özellikleri.
    - Sony'nin Türkiye'deki desteği (Türkiye için özel PSN&Store, Türkçe gelecek exc oyunlar[PS3'ü alırken bunlar belli değildi, sonradan iyi sürpriz oldu], Türkiye'de resmi garantili satılması gibi) (Gerçi Xbox 360 da Microsoft garantili olmasa da, MediaMarkt tarzı mağazaların garantisinde ve bunun, Sony TR'nin garantisinden daha kötü olduğundan şüpheliyim)
    - PS3'ün USB'den bağlanan cihazlar konusunda genel desteği. Mesela elimde Logitech Driving Force GT, Logitech MOMO(sattım), Logitech Cordless Rumblepad 2 falan vardı ve bunları PC yanında PS3'te de kullanabiliyorsunuz (GT esasında PS3 direksiyonu zaten). Ya da genel USB klavye - mouse desteği. Xbox 360 alsaydım, bu tür elimde hazırda bulunan donanımları kullanamayacaktım; ek harcama gerekecekti. Xbox 360'a özel direksiyona para ayır, bul, getirt vs.
    - PSN'in ücretsiz online oyun desteği. Live Gold'un ücreti fazla değil ama olsun.
    - PS3'teki dahili Wi-fi'ye karşılık, Xbox 360'ta Wi-fi için ek aparat gerekmesi (Xbox 360S'den itibaren bu dezavantaj ortadan kalktı.)

Böyle. PS3'ün her avantajını yazmadım tabii burada. Xbox 360'ın avantajlarını da yazmadım. PS3 almamda belirleyici avantajları yazdım.
    Elinde iyi bir PC bulunan ve harici-dahili PC donanımlarına yatırım yapmış bir şahıs için öncelik PS3 olmalıydı, ben de öyle yaptım.
    Elbet, Xbox 360'ın da pek çok avantajı var. Ve zaten, monitör işini de hallettikten(şöyle 24 inç, HDMI'lı bir 16:9 1080p monitör lazım. Eldeki 16:10 2232BW monitör pek uygun değil. TV'ye muthaç kalıyoruz) sonraki hedefim Xbox 360 almak. Özellikle RDR tarzı, Xbox 360'ta PS3'e göre çok daha iyi grafik sunan ve PC'ye çıkmamış oyunları oynamak için gerekli. Ve tabii Xbox exc'leri :) FW işineyse o zamanki ekonomiye göre karar veririz.

Ha bir de, elinde iyi PC varken neden yanına PS3-Xbox 360:

- Üstte bahsettiğim PS3 exc'leri.
    - PC'deki, stratejileri saymazsak, oyun kıtlığı (RDR gibi baba yapıtları zaten geçtim, Dante's Inferno gibi hastası olduğum türde ve sevdiğim mekanlara-konuya sahip bir oyunun PC'ye gelmemesi artık kabul edilemezdi.)
    - PC'de oyun oynama çabasının ruh sağlığını bozması. Yok şunun ROP'u %5 üstün SP'si %3 geri; şu sahnede işlemciden mi yavaşladı ekran kartından mı, hangi bileşene para yatırayım(PC'de, konsoldan çok daha iyi grafik almaya devam etmenize karşın, upgrade hastalığından kurtulamıyorsunuz); Vista'da şu daha mı iyiydi; bu oyun şu ekran kartı sürücüsünde hızlı, ama diğer oyun o sürücüde daha yavaş; oyundan attı, acaba ekran kartı üreticisi mi sürücü çıkarır oyun üreticisi yama mı çıkarır vb.
    Maalesef bu saçmalıklardan kurtulup, kendine profiller belirleyerek oyun oynamak da zor. Çünkü onca çeşitliliğin arasında bir noktada ille sorun çıkıyor ve tüm huzurunuz gidiyor. Kendinizi gene ROP'un bilmem nesinin, doku adresleme biriminin doku filtreleme birimine göre önemini... Yok hadi abartmayayım, ekran kartını işlemciyi yenilemeyi falan tartışırken buluyorsunuz ve iş oyun oynamanın ötesi bir boyuta taşınıyor. Mesele sorunları çözememek de değil, çözeyim derken oyun zevkinin kalmaması.

Konsolda diskinizi takıp oyununuzu oynuyorsunuz. Herkesin donanımı eşit, her şey tek bir cihaza ve onun kontrolcüsüne göre tasarlanmış, sonsuz huzur var. Oyunlardaki olası sorunlar da PC'deki komedi yanında hava civa ve zaten otomatik kurulan yamalarla çözülüyorlar.

Keşke herkes bu kadar objektif olabilse.Konsol almayı düşünen arkadaşlar için çok yararlı bir yazı olmuş

Özellikle PC oyunculuğunun ne kadar zahmetli ve masraflı olduğunu gayet güzel anlatmışsın.Maddi durum iyiyse oyun için PC+PS3 değil,360+PS3 çok daha iyi bir seçim bence

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.