Şimdi Ara

neden ps3 ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
4.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amashe

sony'bir işletim sistemini geliştirdiği bir oyun konsoluna ekliyor.
    oyun başınada minimum 70 lira diyor.
    millette birşey sanıyor..
    şuan ps3 kadar kaliteli bir çok pc'oyunu var ve dvd başı 2 lira.
    valla sony'yi zengin eden arkadaşlar birdaha düşünsün
    tek kollu psu 699tl..
    +1 kol 100lira (ne anlamı kalıcak tek kollu olunca )
    +2 oyun 200 lira 1000lira. siz düşünün

Ben 1 kolu 75 liraya aldım. 2 oyunuda 120 liraya aldım diyelim kampanyadan. Ps3'de 600-650 falan olsun. Nerede 1.000 TL ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calyente -- 21 Temmuz 2010; 11:18:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Peki o gamepadla dövüş futbol platform oyunları nasıl (kötülemek değil belki ps3 yanına çekerim 360 ama dövüş oyunlarını merak ediyorum özellikle)

Dövüş oyunları analogla oynayabilenler için iyi ama,yön tuşları iyi değil.Futbol oyunları da aynı şekilde.Zaten 360 gamepad inin tek başarısız olduğu yer,yön tuşları.Ama oyunların %95'inde sadece silah vb.değiştirmek için kullanıldığından,benim için büyük sorun değil açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel
    Dövüş oyunları analogla oynayabilenler için iyi ama,yön tuşları iyi değil.Futbol oyunları da aynı şekilde.Zaten 360 gamepad inin tek başarısız olduğu yer,yön tuşları.Ama oyunların %95'inde sadece silah vb.değiştirmek için kullanıldığından,benim için büyük sorun değil açıkçası.

Analogla Tekken oynanmıyor, Soulcalibur da, tecrübeyle sabittir. Ayrıca 60 TL'ye çözümü var:http://www.hepsiburada.com/Liste/saitek-ps2700-rumble-pad-pp32-/ProductDetails.aspx?productId=oyunnov408860&categoryId=1200698

Analogla yön tuşlarının yeri değişebiliyor. Bir tane sipariş ettim deneyeceğim, gelince ps3 bölümünde donanım incelemesi yaparım bir ilk olur herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okean -- 21 Temmuz 2010; 11:50:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

Orijinalden alıntı: yımah

quote:

quote:

tek kollu psu 699tl..

xbox olsa haklısın.kopya oynuyor büyük çoğunluk onlinedan mahrumlar.artı kol işlerine yararda.bende örneğin tek kol var ve 2.kolun ihtiyacını hiç hissetmedim.arkadaşlarla online oynuyorum zaten
    oyun fiyatları çok abartılıyor.zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor bu forumda.mutluyuz biz 100 lira vermeye.ayrıca 100 lirada oyunda maksimum fiyat birkaç hafta geçince ucuzluyor.platinum çıkınca iyice ucuzluyor.para vermek istemeyen/parası olmayan fwli xbox yada pcde oynasın hergün para muhabbetleri okumak sıkmaya başladı artık

Benzerini bir konuda söylemiştim , sana mı sorucaz demişlerdi.

gereksiz bir cevap işte.muhattap olmamak lazım aslında

Evet, katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Keşke herkes bu kadar objektif olabilse.Konsol almayı düşünen arkadaşlar için çok yararlı bir yazı olmuş

Özellikle PC oyunculuğunun ne kadar zahmetli ve masraflı olduğunu gayet güzel anlatmışsın.Maddi durum iyiyse oyun için PC+PS3 değil,360+PS3 çok daha iyi bir seçim bence

Teşekkürler.
    Aslında sadece 360+PS3 ile oyun işini görmek istiyorum ama, iyi sistem de isteyen bazı kaliteli PC exc'leri ve PC'deki oyunların grafik kalitesi, sistemi elimde tutmaya zorluyor.
    Pek çok oyun konsol tabanlı çıktığı için, PC'de her ne kadar ciddi grafiksel farklar olsa da, devrimsel yenilikler göremiyoruz. Dolayısıyla, Q9550 + HD 5850 ikilisiyle oldukça uzun süre gideceğimi tahmin ediyorum.
    Devrimsel yenilik olarak görülebilecek, Dx11 seviyesinde tessellation çıktı; ancak mevcut oyunlardaki(Metro 2033 örneğin) kullanımı nesnelerin-şahısların hatlarını yumuşatmaktan ibaret(DIRT2'de su efektlerinde de kullanıldı gerçi ama dikkat çekmiyor) ve oyuna odaklanmışken bu dikkat çekmiyor. Unigine Heaven tarzı benchmark'lardaki gibi devrimsel biçimde kullanılırsa, bu sefer de GeForce GTX 480 gibi tessellation konusundaki en başarılı kartı bile zorlayabiliyor. Dolayısıyla, zamanı var. PhysX desek, nVidia'nın tekelinde ve son Mafia 2 vakasından sonra sistem ihtiyaçlarıyla iyice abuklaşmış, zaten oyunlara temel etkide bulunmayan bir şey(Red Faction Guerrilla'da Havok'un kullanımını gördükten sonra hele). Uğraşmaya hiç niyetim yok. GTX 480+GTX 285 nedir? Bu tür abuklukların muhabbetinin yapıldığı bir platformda bulunmak bile can sıkıyor; konsol bölümü çok daha samimi.

Neyse, laf kalabalığı olmasın. Tabii hele Starcraft 2, Diablo 3, Company of Heroes, Heroes of Might and Magic gibi şaheserlerin olduğu bir ortamda, PC'den tamamen kopmak mümkün olmayacaktır. Ama bu kadarla sınırlı kalsın. Hatta, hele Xbox 360 da alınca, grafik avantajını boşverip multiplatformları PC'de değil konsolda oynamaya karar vereceğim galiba.(Display settings'e girince onlarca gudik ayar yerine sadece brightness görünce insan kendini cennette hissediyor) Sırf konsol bölümündeki topluluk için değer buna. Konsol bölümündeki fanatikler dahi, ekran kartının bilmem ne çipinin bir şeyinin fanatikliğini yapabilen tiplerden sonra çok samimi geliyor. Fanatikliğini yapabilecekleri fazla şeyleri yok çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 21 Temmuz 2010; 15:44:17 >

• @cz

Hocam bir zamanlar benim düşündüklerimi sonrada yaptıklarımı aynen yazmışsın 360'ı aldıktan sonra multiplatform oyunlarıda konsolda oynamaya başladım. PC'ye arada sırada oyun yüklüyorum (strateji..vs). Ben E6750+HD 4850 ile uzun süredir gidiyorsam sen Q9550+HD 5850 ile çok çok daha uzun süre gidersin zaten

Ha birde Mafia 2 için GTX 480+GTX 285 nedir yahu Alıcaz oyunumuzu takıcaz konsola, yayılıcaz koltuğa, çerezimizi içeceğimizi alıcaz yanımıza, elimizede gamepadi aldıkmı tamamdır Zaten ekranın dibinden oynamadığın sürece AA-AF...vs pek göze batmıyor. Sende bir 360 alırsan ileride bu rahatlığın ardından multiplatform için 360 tercih ediceksin. Aha şuraya yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 21 Temmuz 2010; 14:58:08 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tek kollu psu 699tl..

xbox olsa haklısın.kopya oynuyor büyük çoğunluk onlinedan mahrumlar.artı kol işlerine yararda.bende örneğin tek kol var ve 2.kolun ihtiyacını hiç hissetmedim.arkadaşlarla online oynuyorum zaten
    oyun fiyatları çok abartılıyor.zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor bu forumda.mutluyuz biz 100 lira vermeye.ayrıca 100 lirada oyunda maksimum fiyat birkaç hafta geçince ucuzluyor.platinum çıkınca iyice ucuzluyor.para vermek istemeyen/parası olmayan fwli xbox yada pcde oynasın hergün para muhabbetleri okumak sıkmaya başladı artık

Benzerini bir konuda söylemiştim , sana mı sorucaz demişlerdi.

gereksiz bir cevap işte.muhattap olmamak lazım aslında

Evet, katılıyorum.

Çoluk çocuk mesajları, bilinçli kullanıcıların lafı değil. "Oyunları çıkış tarihinden önce hemde bedava oynuyorum zuhhaaaa" lafından başka birşey bilmezler

• quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Takındığım tavır falan yok ki.

Eskiden korsan kullanıyordum Xbox'ta PS3'e bakmıyordum.

Şimdi ikisini de orjinal kullanıyorum, ve Playstation daha makul geliyor.

Bunun yanında da savunduğum şeyler bellidir.

Xbox 360 mutliplatform oyunlarda daha iyi grafik verir.

360 gamepadi daha iyidir.

Xbox LIVE PSN'den daha iyidir.

-----

Ortada dönmelik bir durum yok malesef. Yani almışım ikisini de oynuyorum, nesi batıyor ki bu kadar?

Yahu Uncharted 2, GoW3, GT5 varken kim bakar senin multiplatformlara. Önce bunlar gibi bir oyun görelim 360'ta sonra tartışırız hangi konsolun iyi olduğunu...

Hocam tartışmaya katılmamak için kendimi zor tuttum ama çiftini etkilemeye çalışan güvevrcin gibi şişirdiniz de şişirdiniz

Var mı diyorsunuz xbox da öyle oyunlar. Evet hepsi var geow 1-2-3(çıkmamış oyunu saydığınız için) var. Halo 3-odst-reach. fable 2-3, mass effect,alan wake 1-2 daha sayalım mı? Pc ye çıktı ama cimi si fln da yok ps de var mı? YOK nokta. Bu kadar basit.

SÜrekli aynı şeyleri sayarak anlamıyorum elimize ne geçiyor. Tabii ben mert le tartışıyordum sana noluyor dersen de özel tartışmalarınızı PM ile sürdürseniz daha iyi olmaz mı?

Ama sürekli bak ben böyle biliorm hadi bilgi yarışması ya da içinizden gizli gizli bsenin baban benim babamı moduna girip bir kanıtlama modu olmasa bu forum da daha okunabilir olabilir

ve Sürekli dedeğiniz gibi eski kişiler kalmadı diyorsunuz. Evet kalmadı ama kalanlar da hala yenilere yol gösterecek olgunluğa gelemedi ne yazık ki. Zaten yeni gelenlelerin çoğu hangi konsolu yein aldıysa gs-fb rekabetinden daha çok savunuyor konsulunu.

Hele şu tartışmaları yapan insanların her türlü konsol olmasına rağmen içlerinden gizli gizli fan olması insanı üzüyor. Mert e fansın diyorsun hem de birçok mesajında "dost acı söyler gibi değil" adamı resmen herkesin ortasında yererek söylüyorsun. Sonra da arkadaşlığına sığınıyorsun. Aldığınız eğitim ve uyguladığınız mesleğe bence yakışmıyor.

Sonuç itibariyle konsol firmaları anlaşmışlar kendi aralarında ara ara veriyorlar gazı. Bazı konularda biri iyi bazılarında biri iyi. Bu değişmeyecek. hiçbir zaman ultimate bir kazanan olmayacak

Herkes dağılsın oyun oynamaktan biraz zevk alsın, grafiklere bakarak kendinizden geçmek oyun oynaamak değil.

bende bir ara Xbox almayı kafaya takmıştım taa ki pc bozulana dek külüstür pc yi koydum tozlu bir kenara aldım i5 işlemcili 5650 ekran kartlı sağlam ram li bir notebook yardıra yardıra multiplatform oynuyorum kafamda rahat xbox un pc den pek bir farkı yok bana göre ama Ps3 ün pc den çok farkı var Exc oyunları ile kastetmek istediğim şu xbox bana tam anlamı ile bir konsol havası veremedi pc tabanlı bir cihaz gibi kendisine has oyunları yok gibi bir şey Halo nun üstüne yatmış birde GeOW demişler muhteşem ikili misali gidiyorlar ama başka cacık yok PC işte :)

• quote:

ben dernekte değilim ama dh ps bölümünün benim ps3 almamda etkisi büyüktür.burda dönen muhabbete katılmak için alınır bence

Bahsettiğin şey bambaşka bir olay zaten :))

Bir Ekşi Sözlük yazarının entry'sini kelimesine kelimesine aktarıyorum:

"dikkatimi en çok buranın konsol bölümü çekiyor. bildiğin 4chan'in /b/ si.

herkes herşeye bok atıyor, 2 kelime araştırma yapmadan gelen cevaplar mı dersiniz, dün gece shopto'dan oyun aldım bugün gelmedi diyenler mi dersiniz her türlü çeşit var. milyonlarca dolarlık yapımları 2 kelimede yerle bir ettiğini sananlar mı dersiniz, 320x240 videodan oyun grafiklerini eleştirenler mi dersiniz hepsi var.

şaka gibi olan bu forumun şaka gibi yönetimi de gözlerden kaçmıyor. yönetimin bilmediği herşey yasak. xbox gibi türkiye'de satılmayan, üreticisi tarafından temsil bile edilmeyen konsol'dan veri aktarımı hakkında (ki bu olay illegal değil) en ufak bir şey diyemezsiniz, psp hakkında cfw'den konuşmanıza izin vermezler, wii deseniz bahsettiğiniz an "grafiklere bak amuhauhaha" diyen bir tip çıkar sabrınızın sınırlarını zorlar. forum deneyiminizin her anında ayrı bir troll her anında ayrı bir denyo ile karşı karşıya kalırsınız.

akıl sağlığınız için uğramayın buraya. komple shopaholic cenneti. utanarak söylüyorum ki benim bile binlerce lirama mal oldu buradaki bir takım manyak. az kalsın eyepet bile alıyordum lan."
    (carnicero, 20.05.2010 23:53)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi why triangle -- 21 Temmuz 2010; 17:57:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: why triangle

quote:

ben dernekte değilim ama dh ps bölümünün benim ps3 almamda etkisi büyüktür.burda dönen muhabbete katılmak için alınır bence

Bahsettiğin şey bambaşka bir olay zaten :))

Bir Ekşi Sözlük yazarının entry'sini kelimesine kelimesine aktarıyorum:

"dikkatimi en çok buranın konsol bölümü çekiyor. bildiğin 4chan'in /b/ si.

herkes herşeye bok atıyor, 2 kelime araştırma yapmadan gelen cevaplar mı dersiniz, dün gece shopto'dan oyun aldım bugün gelmedi diyenler mi dersiniz her türlü çeşit var. milyonlarca dolarlık yapımları 2 kelimede yerle bir ettiğini sananlar mı dersiniz, 320x240 videodan oyun grafiklerini eleştirenler mi dersiniz hepsi var.

şaka gibi olan bu forumun şaka gibi yönetimi de gözlerden kaçmıyor. yönetimin bilmediği herşey yasak. xbox gibi türkiye'de satılmayan, üreticisi tarafından temsil bile edilmeyen konsol'dan veri aktarımı hakkında (ki bu olay illegal değil) en ufak bir şey diyemezsiniz, psp hakkında cfw'den konuşmanıza izin vermezler, wii deseniz bahsettiğiniz an "grafiklere bak amuhauhaha" diyen bir tip çıkar sabrınızın sınırlarını zorlar. forum deneyiminizin her anında ayrı bir troll her anında ayrı bir denyo ile karşı karşıya kalırsınız.

akıl sağlığınız için uğramayın buraya. komple shopaholic cenneti. utanarak söylüyorum ki benim bile binlerce lirama mal oldu buradaki bir takım manyak. az kalsın eyepet bile alıyordum lan."
    (carnicero, 20.05.2010 23:53)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 21 Temmuz 2010; 19:06:49 >

• ahahahahahhAHAHAAASDSDCSC
  • Aslında doğru söylemiş
  • peki soruyorum size size ben babama ps3 almak için ikna etmelimiyim?(699 tl bütçemize göre fazla ama eğer paranın hakkını vericekse ölümüne ısrar ederim babama)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Aslında doğru söylemiş

Kesinnikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

peki soruyorum size size ben babama ps3 almak için ikna etmelimiyim?(699 tl bütçemize göre fazla ama eğer paranın hakkını vericekse ölümüne ısrar ederim babama)

699 lira bütçeyi zorlayacaksa Xbox 360 al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41
    peki soruyorum size size ben babama ps3 almak için ikna etmelimiyim?(699 tl bütçemize göre fazla ama eğer paranın hakkını vericekse ölümüne ısrar ederim babama)

online oynuycaksan ve cok fazla oyun almam diyorsan kesinlikle ps3 ama online sevmem cıkan her oyunun oynarım diyorsan xbox al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_2012

why ps3? ps3 den ne anlıyorsunuz

sunu anlıyorum bır oyuna ortalama 80-100 tl vermek anlamına gelıyor

sayet ben xbox360 elite var oyunlarını netten ındırıyorum bedavaya hemde neredeyse aynı kalıte ps3 arkadasımda var aynı oyunu ondada oynuyoruz bendede neredeyse aynı hıcbır fark yok
  • Hak ettiği cezayı buldu vesselam..Bu anlmasız mesajda silinirse tam isabet olur..
  • bı bambi benim ikinci el ilanlarıma musallat oldu sikayet ettim sagolsun adminler gerekini yapmıs 4 gün ceza vermisler ama buna daha cok gerekiyo. Bence herkes sikayet etsin kurtulalım sundan tamamen

Bambi06'ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apca[tr] -- 21 Temmuz 2010; 21:20:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apca[tr]

bı bambi benim ikinci el ilanlarıma musallat oldu sikayet ettim sagolsun adminler gerekini yapmıs 4 gün ceza vermisler ama buna daha cok gerekiyo. Bence herkes sikayet etsin kurtulalım sundan tamamen

Bambi06'ya

valla kardeş kurtulduk şu bambiden inşallah birdaki sefere sınırsız ban yer. banada musallat olmuştu ilanımı kirletiyordu. bide ps3 e laf atıyor sanki çok anlıyor da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GebereJacksonX-X -- 21 Temmuz 2010; 21:50:21 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.