Şimdi Ara

neden ps3 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
0
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Unharted 2 ,God Of War 3,Heavy Rain,Gran Turismo 5......
  • Bi kere PS3`ten kitapk okuyabiliyorum,resim cizebiliyorum,sonra ne biliyim cok isindigi zaman yumurta pisirmeye calisiyorum..Sonra efenhim tirnaklarimi kesebiliyorum PS3 ile.. .. Alinma kardesim sadece kücük bir latifeydi ;) Incitmek istemem karsimdakini.. PlayStation benim icin bir efsanedir onun icin gittim PS3 aldim keske biraz arastirsaydim Wii alirdim
  • ps3 yaşam biçimdiir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

Bi kere PS3`ten kitapk okuyabiliyorum,resim cizebiliyorum,sonra ne biliyim cok isindigi zaman yumurta pisirmeye calisiyorum..Sonra efenhim tirnaklarimi kesebiliyorum PS3 ile.. .. Alinma kardesim sadece kücük bir latifeydi ;) Incitmek istemem karsimdakini.. PlayStation benim icin bir efsanedir onun icin gittim PS3 aldim keske biraz arastirsaydim Wii alirdim
    (bknz: Playstation 3 Exclusive) ne demek istediğimi anlayacaktır herkes

• quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

Bi kere PS3`ten kitapk okuyabiliyorum,resim cizebiliyorum,sonra ne biliyim cok isindigi zaman yumurta pisirmeye calisiyorum..Sonra efenhim tirnaklarimi kesebiliyorum PS3 ile.. .. Alinma kardesim sadece kücük bir latifeydi ;) Incitmek istemem karsimdakini.. PlayStation benim icin bir efsanedir onun icin gittim PS3 aldim keske biraz arastirsaydim Wii alirdim
    ps3 gurban olduğum yaresulallahtan gelmektedir amma lakinki öle değildir bide kimsenin hayatına kimise garışamaz he nasıl garışamaz sen şu ps3 ü gullanırsın ben bu xbox ı kullanrım şu bayan o wii yi kullanır hadi eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: LastObserver

ps3 gurban olduğum yaresulallahtan gelmektedir amma lakinki öle değildir bide kimsenin hayatına kimise garışamaz he nasıl garışamaz sen şu ps3 ü gullanırsın ben bu xbox ı kullanrım şu bayan o wii yi kullanır hadi eyvallah

Alıntıları Göster

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc mi Xbox mı
    4 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaattuu

• quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

quote:

Alıntıları Göster
    vay be çok güzel cevaplar bunlar (daha yokmu?)

• quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

ps3 yaşam biçimdiir.

Çok doğru.
    Tamamen Katılıyorum..

ONLY ON PLAYSTATİON

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

quote:

Alıntıları Göster
    alın bunu dışarı çııkk çııııııkkkkkkk

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

alın bunu dışarı çııkk çııııııkkkkkkk

Alıntıları Göster
    ps3 ex oyunlarından dolayı ps3 tür. yoksa bir cacığı yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan04

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

quote:

Orijinalden alıntı: berkan04

Alıntıları Göster
    neden bu soru

• quote:

Orijinalden alıntı: makarov

neden bu soru

Alıntıları Göster
    Sony
  • quote:

Orijinalden alıntı: kruezberq

Sony

Alıntıları Göster
    evde eğlenceli vakit geçirtiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

evde eğlenceli vakit geçirtiyor

Alıntıları Göster
    Exclusiveleri daha kaliteli.

Ya korsan kullansam mı acaba? derdi yok.

Aldığın oyunun hakkını daha iyi veriyorsun.

Ben olsam bu saatten sonra PS3 alırım ve öncelikli tercihim de PS3.

Al bir kere, hiçbir şeye takılmasın güzel kafan mis gibi oyununa bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Exclusiveleri daha kaliteli.

Ya korsan kullansam mı acaba? derdi yok.

Aldığın oyunun hakkını daha iyi veriyorsun.

Ben olsam bu saatten sonra PS3 alırım ve öncelikli tercihim de PS3.

Al bir kere, hiçbir şeye takılmasın güzel kafan mis gibi oyununa bak.

Alıntıları Göster
    @Mert

Başka bir başlıkta başka birşey diyorsun, burada başka bir şey. Allah aşkına yorumlarına çeki düzen ver. Zaten forumda eski üyeler kalmadı, doğru dürüst paylaşım yapılmıyor. Gözünü seveyim, ortamı bulandırma, güzel güzel paylaşımını yap. Tartışmaksa seviyeli olarak tartışalım, ama eğlencesine de olsa şunu yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

@Mert

Başka bir başlıkta başka birşey diyorsun, burada başka bir şey. Allah aşkına yorumlarına çeki düzen ver. Zaten forumda eski üyeler kalmadı, doğru dürüst paylaşım yapılmıyor. Gözünü seveyim, ortamı bulandırma, güzel güzel paylaşımını yap. Tartışmaksa seviyeli olarak tartışalım, ama eğlencesine de olsa şunu yapma.

Alıntıları Göster
    Nasıl yani Mehmet abi?

Ben gece gündüz PS3 oynuyorum yani neden kimse bana inanmıyor?

Bir aleti eleştirmiş olmam neden bu kadar garip geliyor ki anlam veremiyorum, para verdim diye gece gündüz forumlarda mı savunacağım tüm gün?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.