Unharted 2 ,God Of War 3,Heavy Rain,Gran Turismo 5......
Bi kere PS3`ten kitapk okuyabiliyorum,resim cizebiliyorum,sonra ne biliyim cok isindigi zaman yumurta pisirmeye calisiyorum..Sonra efenhim tirnaklarimi kesebiliyorum PS3 ile.. .. Alinma kardesim sadece kücük bir latifeydi ;) Incitmek istemem karsimdakini.. PlayStation benim icin bir efsanedir onun icin gittim PS3 aldim keske biraz arastirsaydim Wii alirdim
ps3 yaşam biçimdiir.
quote:
Orijinalden alıntı: die.Rache
Bi kere PS3`ten kitapk okuyabiliyorum,resim cizebiliyorum,sonra ne biliyim cok isindigi zaman yumurta pisirmeye calisiyorum..Sonra efenhim tirnaklarimi kesebiliyorum PS3 ile.. .. Alinma kardesim sadece kücük bir latifeydi ;) Incitmek istemem karsimdakini.. PlayStation benim icin bir efsanedir onun icin gittim PS3 aldim keske biraz arastirsaydim Wii alirdim
(bknz: Playstation 3 Exclusive) ne demek istediğimi anlayacaktır herkes
quote:
Orijinalden alıntı: die.Rache
ps3 gurban olduğum yaresulallahtan gelmektedir amma lakinki öle değildir bide kimsenin hayatına kimise garışamaz he nasıl garışamaz sen şu ps3 ü gullanırsın ben bu xbox ı kullanrım şu bayan o wii yi kullanır hadi eyvallah
quote:
Orijinalden alıntı: LastObserver
ps3 gurban olduğum yaresulallahtan gelmektedir amma lakinki öle değildir bide kimsenin hayatına kimise garışamaz he nasıl garışamaz sen şu ps3 ü gullanırsın ben bu xbox ı kullanrım şu bayan o wii yi kullanır hadi eyvallah
quote:
Orijinalden alıntı: the_imam912
quote:
Orijinalden alıntı: bbaattuu
Alıntıları Göster
vay be çok güzel cevaplar bunlar (daha yokmu?)
quote:
Orijinalden alıntı: paypay88
ps3 yaşam biçimdiir.
Çok doğru. Tamamen Katılıyorum..
ONLY ON PLAYSTATİON
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: heavyblitzer
quote:
Alıntıları Göster
alın bunu dışarı çııkk çııııııkkkkkkk
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A98986428
alın bunu dışarı çııkk çııııııkkkkkkk
Alıntıları Göster
ps3 ex oyunlarından dolayı ps3 tür. yoksa bir cacığı yok yani
quote:
Orijinalden alıntı: berkan04
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A98986428
quote:
Orijinalden alıntı: berkan04
Alıntıları Göster
neden bu soru
quote:
Orijinalden alıntı: makarov
neden bu soru
Alıntıları Göster
Sony
quote:
Orijinalden alıntı: kruezberq
Sony
Alıntıları Göster
evde eğlenceli vakit geçirtiyor
quote:
Orijinalden alıntı: _Calderon_
evde eğlenceli vakit geçirtiyor
Alıntıları Göster
Exclusiveleri daha kaliteli.
Ya korsan kullansam mı acaba? derdi yok.
Aldığın oyunun hakkını daha iyi veriyorsun.
Ben olsam bu saatten sonra PS3 alırım ve öncelikli tercihim de PS3.
Al bir kere, hiçbir şeye takılmasın güzel kafan mis gibi oyununa bak.
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
Exclusiveleri daha kaliteli.
Ya korsan kullansam mı acaba? derdi yok.
Aldığın oyunun hakkını daha iyi veriyorsun.
Ben olsam bu saatten sonra PS3 alırım ve öncelikli tercihim de PS3.
Al bir kere, hiçbir şeye takılmasın güzel kafan mis gibi oyununa bak.
Alıntıları Göster
@Mert
Başka bir başlıkta başka birşey diyorsun, burada başka bir şey. Allah aşkına yorumlarına çeki düzen ver. Zaten forumda eski üyeler kalmadı, doğru dürüst paylaşım yapılmıyor. Gözünü seveyim, ortamı bulandırma, güzel güzel paylaşımını yap. Tartışmaksa seviyeli olarak tartışalım, ama eğlencesine de olsa şunu yapma.
quote:
Orijinalden alıntı: SolidRock
@Mert
Başka bir başlıkta başka birşey diyorsun, burada başka bir şey. Allah aşkına yorumlarına çeki düzen ver. Zaten forumda eski üyeler kalmadı, doğru dürüst paylaşım yapılmıyor. Gözünü seveyim, ortamı bulandırma, güzel güzel paylaşımını yap. Tartışmaksa seviyeli olarak tartışalım, ama eğlencesine de olsa şunu yapma.
Alıntıları Göster
Nasıl yani Mehmet abi?
Ben gece gündüz PS3 oynuyorum yani neden kimse bana inanmıyor?
Bir aleti eleştirmiş olmam neden bu kadar garip geliyor ki anlam veremiyorum, para verdim diye gece gündüz forumlarda mı savunacağım tüm gün?