Şimdi Ara

neden ps3 ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CANOZ

quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Takındığım tavır falan yok ki.

Eskiden korsan kullanıyordum Xbox'ta PS3'e bakmıyordum.

Şimdi ikisini de orjinal kullanıyorum, ve Playstation daha makul geliyor.

Bunun yanında da savunduğum şeyler bellidir.

Xbox 360 mutliplatform oyunlarda daha iyi grafik verir.

360 gamepadi daha iyidir.

Xbox LIVE PSN'den daha iyidir.

-----

Ortada dönmelik bir durum yok malesef. Yani almışım ikisini de oynuyorum, nesi batıyor ki bu kadar?

Yahu Uncharted 2, GoW3, GT5 varken kim bakar senin multiplatformlara. Önce bunlar gibi bir oyun görelim 360'ta sonra tartışırız hangi konsolun iyi olduğunu...

Hocam tartışmaya katılmamak için kendimi zor tuttum ama çiftini etkilemeye çalışan güvevrcin gibi şişirdiniz de şişirdiniz

Var mı diyorsunuz xbox da öyle oyunlar. Evet hepsi var geow 1-2-3(çıkmamış oyunu saydığınız için) var. Halo 3-odst-reach. fable 2-3, mass effect,alan wake 1-2 daha sayalım mı? Pc ye çıktı ama cimi si fln da yok ps de var mı? YOK nokta. Bu kadar basit.

SÜrekli aynı şeyleri sayarak anlamıyorum elimize ne geçiyor. Tabii ben mert le tartışıyordum sana noluyor dersen de özel tartışmalarınızı PM ile sürdürseniz daha iyi olmaz mı?

Ama sürekli bak ben böyle biliorm hadi bilgi yarışması ya da içinizden gizli gizli bsenin baban benim babamı moduna girip bir kanıtlama modu olmasa bu forum da daha okunabilir olabilir

ve Sürekli dedeğiniz gibi eski kişiler kalmadı diyorsunuz. Evet kalmadı ama kalanlar da hala yenilere yol gösterecek olgunluğa gelemedi ne yazık ki. Zaten yeni gelenlelerin çoğu hangi konsolu yein aldıysa gs-fb rekabetinden daha çok savunuyor konsulunu.

Hele şu tartışmaları yapan insanların her türlü konsol olmasına rağmen içlerinden gizli gizli fan olması insanı üzüyor. Mert e fansın diyorsun hem de birçok mesajında "dost acı söyler gibi değil" adamı resmen herkesin ortasında yererek söylüyorsun. Sonra da arkadaşlığına sığınıyorsun. Aldığınız eğitim ve uyguladığınız mesleğe bence yakışmıyor.

Sonuç itibariyle konsol firmaları anlaşmışlar kendi aralarında ara ara veriyorlar gazı. Bazı konularda biri iyi bazılarında biri iyi. Bu değişmeyecek. hiçbir zaman ultimate bir kazanan olmayacak

Herkes dağılsın oyun oynamaktan biraz zevk alsın, grafiklere bakarak kendinizden geçmek oyun oynaamak değil.

Tartışma grafiksel anlamda hangi konsolun ne yaptığı idi, eğer saydığım oyunlardan daha iyisini bırakın, benzer kalitede bir oyun varsa, söylediklerinizde haklı olduğunuzu kabul edeceğim. Şimdi konu ne, meslek ne? Her tartışmada meseleyi kişiselleştirmek alışkanlık haline geldi. Sorular sordunuz, cevap verdim, gayette üslubuma dikkat ederek, Mert ile tartıştığımız meseledeki belirttiğiniz gibi sizi ilgilendirmeyen alanda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 20 Temmuz 2010; 9:48:57 >

• Bizi ilgilendirmiyorsa gidersin pm den mesajini yazarsın. Bu forumun aylık hitini hepimiz biliyoruz. Öyle yazıp seni ilgilendirmez gibi mahalle ağzı tavırlar sergilersiniz sonra forumda adam kalmadı derseniz. Sizin gibi hem tarafsizim hem de yeri geldiginde fanligin Allah'ını yapanlar oldukça forumda doğru düzgün mesaj atan kimse kalmaz.

uslupda önemlidir hemen arkadasimsin ona siginarak yazarım hem de bel alti defalarca vururum dersen cevrendekilere yazık o zaman

Ve de grafik orgazmi yasamaya devam edin o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANOZ -- 20 Temmuz 2010; 10:14:07 >
  • Nitekim başlık neden ps3. Bende baslarda konu ile ilgili mesajımı yazdım en basta. Bazıları gelip konuya mesaj yazan birini taciz başlayıp konunun kısaca icine ettiler.

Konu dısı mesajlarım için kendi adıma özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANOZ -- 20 Temmuz 2010; 10:17:40 >
  • Şu ben fan değilim deyip herkesden daha fanlık yapan kişiler yok mu?Yani anlayamıyorum ben bu adamları.Adam isterse pm'den yazar isterse burdan ona karışamazsın ki..Mahalle ağzı ile yazıyor diyorsun sen ondan betersin.Ne demek yani orgazm olmak falan.Ortada bir gerçek var bu gerçeği söylemek orgazm olmak mı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55
    Şu ben fan değilim deyip herkesden daha fanlık yapan kişiler yok mu?Yani anlayamıyorum ben bu adamları.Adam isterse pm'den yazar isterse burdan ona karışamazsın ki..Mahalle ağzı ile yazıyor diyorsun sen ondan betersin.Ne demek yani orgazm olmak falan.Ortada bir gerçek var bu gerçeği söylemek orgazm olmak mı oluyor?

Hocam ilk mesajıma bakarsan gayet uzun ve kibar.

Ama bu mesaja cevap olarak lakayt ve mahalle ağzı ile cavap gelirse bende aynı sekilde cevap veririm

nitekim bir gercekte olabilir ama her tartismayı o noktaya getirip 34553 defa ustunde durursan evet arkadasım sen grafik fetişistisin, grafik orgazmi yasarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANOZ -- 20 Temmuz 2010; 10:34:43 >
  • PS3 bence insanın kendine yakışanı giymesidir.
  • Sony olsun çamurdan olsun
  • PS3 ' ü ne yapacaksın sağlam bir pc kursan o sana yeter :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lneT

PS3 ' ü ne yapacaksın sağlam bir pc kursan o sana yeter :)

İmzanda ki yüzünden mi dedin bunu.İmzandaki hayvanat ekran kartı da olsa ne gow3, ne u2, ne gt5,ne kz3,ne heavy rain ne de başka bir exclusive ps3 oyununu oynayabilirsin..
  • quote:

3d mark skorlarıylamı oynayacak sonra yok oyun yok
  • İki konsolda aynı yav niye tartışıyorsunuz anlamadım live psn den iyi diyenleri anlamıyorum nesi iyi kaç aydır kullanıyorum psn ile aynı işlevi görüyor. Sony'nin avantajı markasının bir-sony olması-dayanıklı olması iki-blue ray oynatması, üç kendine özel oyunlarının muhteşem olması , x boxın avantajı oyunu hardiske atıp hızlı bir şekilde oynayabilmen sonra gamepadi daha güzel ele oturuyor fakat futbol oyunları için iyi değil yani ps 3 koluna alıştığım için öyle gelebilir. Şimdi şöyle bir durum var eğer Türkiyede yaşıyorsan kesinikle ps 3 olacak oyun elde etme imkanı vs. hem de sony artık Türkiyeyi tanıyor x boxta böyle durum yok olmaması da normal Türkiyede kopya oyun kullanımı fazla sonuç olarak ikisi de benzer özelliklere sahip konsol bu kadar tartışmaya gerek yok alın ikisini de rahat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahmazoğlu Tahir -- 20 Temmuz 2010; 12:50:01 >

• quote:

quote:

İmzanda ki yüzünden mi dedin bunu.İmzandaki hayvanat ekran kartı da olsa ne gow3, ne u2, ne gt5,ne kz3,ne heavy rain ne de başka bir exclusive ps3 oyununu oynayabilirsin..

yav arkadaşım pcde parçalarını değiştirme şansın var fakat ps3 te yok.2 yıl sonra ps4 çıktı diyelim ne yapacan ? ve birde orjinal oyunlara para mı vereceksin ? gerçi kırılmışı var fakat onuda taktırmak için bir 100 tl bayılgan gerekiyor.

ben 3 - 4 oyun için şahsen almam her türlü açıdan pc daha avantajlı..

• quote:

ve birde orjinal oyunlara para mı vereceksin ?

yuh! harbiden deli olmak lazım..

quote:

gerçi kırılmışı var fakat onuda taktırmak için bir 100 tl bayılgan gerekiyor.

biz ps3 sahipleri ne kadar 100tl bayılgansak da çip taktıramıyoruz. yazık bize.

zaten ps3 bence insanın kendine yakışanı giymesidir.
  • quote:

quote:

quote:

yav arkadaşım pcde parçalarını değiştirme şansın var fakat ps3 te yok.2 yıl sonra ps4 çıktı diyelim ne yapacan ? ve birde orjinal oyunlara para mı vereceksin ? gerçi kırılmışı var fakat onuda taktırmak için bir 100 tl bayılgan gerekiyor.

hocam iyi güzel yazmışsın da ... neyin kırılmışı var orasını anlamadım?
    Sendeki ekran kartı konsol fiyatında.
    2 kere ps3 aldım ve sattım onlarca oyun oynadım satarken de en fazla 100 lira zararla sattım konsolu.
    Sendeki ekran kartı atıyorum 500 lira 2 sene sonra satmaya kalksan 100 lira eder.
    2004 ten 2008 e kadar pc parçalarına dünya para harcadım ve kendimce enayilik olduğunun farkına vardım. Şu anda aldığın ekran kartı 1 yıl sonra bir halta yaramıyor. Değiştireyim diyorsun bir konsol parası bayılıyorsun sadece ekran kartını değiştirmekle de olmuyor malesef. Ancak konsollar öyle değil en azından 6 yıl masrafın yok (oyunlar hariç) grafik ve kasma derdin olmuyor.
    Pc ye çıkan tüm oyunlar zaten konsollara da çıkıyor.
    En önemli olay ise exclusive oyunlar bu oyunlar en iyi oyunlardır yani pc kullanıcıları en iyi oyunlardan mahrum kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetozkan83 -- 20 Temmuz 2010; 14:17:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetozkan83

quote:

quote:

quote:

2 kere ps3 aldım ve sattım onlarca oyun oynadım satarken de en fazla 100 lira zararla sattım konsolu.
    Sendeki ekran kartı atıyorum 500 lira 2 sene sonra satmaya kalksan 100 lira eder.
    2004 ten 2008 e kadar pc parçalarına dünya para harcadım ve kendimce enayilik olduğunun farkına vardım. Şu anda aldığın ekran kartı 1 yıl sonra bir halta yaramıyor. Değiştireyim diyorsun bir konsol parası bayılıyorsun sadece ekran kartını değiştirmekle de olmuyor malesef. Ancak konsollar öyle değil en azından 6 yıl masrafın yok (oyunlar hariç) grafik ve kasma derdin olmuyor.
    En önemli olay ise exclusive oyunlar bu oyunlar en iyi oyunlardır yani pc kullanıcıları en iyi oyunlardan mahrum kalıyor.

hani chip takıyorlarda içine orjinal olmayan oyunlarıda çalıştırıyor ya ? onu diyorum.

şuanki ekran kartı beni dx12 çıkana kadar çok rahat idare eder :)

sen o ps3 ' e 10 tane oyun aldın diyelim ona vereceğin paralar zaten geçecektir ki ?

• Kendimi Ömer gibi hissettim bir an.

İyi de yazsam kötü de yazsam olay oluyor.
  • quote:

hani chip takıyorlarda içine orjinal olmayan oyunlarıda çalıştırıyor ya ? onu diyorum.

hiç de aklıma gelmemişti! iyi hatırlattın hemen gidip taktırıyorum. satan güvenilir bir yer var mı bildiğin?

quote:

3dmark 2013'le birlikte yenilemeyi unutma yoksa benchmarklarda geri düşersin.

quote:

sen o ps3 ' e 10 tane oyun aldın diyelim ona vereceğin paralar zaten geçecektir ki ?

son 3 oyunumu bedava aldım desem? hoş tabi elimdeki 3 oyunu da bedavaya verdim orda biraz kaybım oldu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetozkan83

quote:

quote:

quote:

Takas diye bir şey var hocam. ps3 oyunları öyle çabuk değer kaybetmiyor oyunu bitirince takas yapıyorsun 10-15 liraya. Tabi takas fiyatı oyuna göre değişir. Yani 100-150 liraya 10 tane yeni oyunun oluyor zaten ps3 kullanıcıları aldığı her oyunu bitirir en güzel olay da bu bence. Şu ana kadar aldığım tüm oyunların %90 ını bitirdim diğer kullacılar da öyledir kanımca.
    Ayrıca şunu yanlış biliyorsun. Şu anda PS3 e çip diye bir şey yok ve bu gidişle olmayacak sanırım. Ps3 te korsan oyun oynanmıyor çip diye bir olay yok henüz.
    Zaten ps3 kullacıları da orjinal kullanmaya alıştı.

• Pc ci arkadaşın bilmediği bir çok şey var bu çok açık :)

Bende yaklaşım 1 senedir ps3 var.Bu ps3 te 20-30 oyun oynamışımdır.Elimde şu an 2 oyun var.Zaten elimdeki oyun sayısı max 4 tane falan olmuştur.

Oyunu alırsın keyifle oynarsın ve satarsın yada takaslar başka oyun alırsın.Oyun almadan önce demoları oynar en çok beğendiğin oyunu alırsın ve alacağın keyif max olur.3 hafta önce xbox360 aldım.Korsa oyun oynatıyor.Elimde bir sürü oyun var 2-3 ünü oynayabildim.Yani olay çok oyunun olması değil güzel oyunları max keyif alarak oynamakmış.

Uncharted 1 ve 2 yi oynadım bitirdim.Oynadığım en iyi oyun diyebilirim.Pc de oynama şansın var mı ?
  • bırakın oyunu ya hayat dışarda.. mis gibi mangalını yapıcan yanında efes
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.