Şimdi Ara

neden ps3 ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
4.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

quote:

Orijinalden alıntı: bbaattuu

ps3 gurban olduğum yaresulallahtan gelmektedir amma lakinki öle değildir bide kimsenin hayatına kimise garışamaz he nasıl garışamaz sen şu ps3 ü gullanırsın ben bu xbox ı kullanrım şu bayan o wii yi kullanır hadi eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Hak ettiği cezayı buldu vesselam..Bu anlmasız mesajda silinirse tam isabet olur..

konuma kilit vurdurmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

@cz

Hocam bir zamanlar benim düşündüklerimi sonrada yaptıklarımı aynen yazmışsın 360'ı aldıktan sonra multiplatform oyunlarıda konsolda oynamaya başladım. PC'ye arada sırada oyun yüklüyorum (strateji..vs). Ben E6750+HD 4850 ile uzun süredir gidiyorsam sen Q9550+HD 5850 ile çok çok daha uzun süre gidersin zaten

Ha birde Mafia 2 için GTX 480+GTX 285 nedir yahu Alıcaz oyunumuzu takıcaz konsola, yayılıcaz koltuğa, çerezimizi içeceğimizi alıcaz yanımıza, elimizede gamepadi aldıkmı tamamdır Zaten ekranın dibinden oynamadığın sürece AA-AF...vs pek göze batmıyor. Sende bir 360 alırsan ileride bu rahatlığın ardından multiplatform için 360 tercih ediceksin. Aha şuraya yazıyorum

Valla hacı yav Aslında PC'ye "downgrade" yapıp monitör ve Xbox işini halletmek istiyorum, ama kendime de çok güvenmiyorum(yılların PC'cisiyiz ne de olsa. Hala bazı hastalıklı yönlerim var). Eldeki parçaları tutarak Xbox 360 almayı başarabilirsem süper olacak, downgrade'i o zaman düşünürüz.

PC'ciler Mafia 2'de bench kasarken, PhysX hızlandırmaya sahip olmayanlar meraklanıp CPU üzerinden yaptırıp FPS sürününce canları GeForce almak isterken, biz konsolda rahat rahat oyunumuza odaklanırız.
    Donanım bölümünde bütün gün forumda takılıp bench kasıp HD 5770 veya 9800 GT fanlığı yapanlar vardı yav. Düşün, onlarca donanımdan birinin fanlığını yapanlar.
    Konsolda en fazla ne var ki... Olmadı iki konsolu da alırsın, yıllarca kullanırsın. Fanlar da eninde sonunda oyunlarını oynuyor, öyle PC bölümündeki %5'lik ROP farkı, hedenin sürücüsünün optimizesi, bellek yönetimi farkı, AA açmak için exe ismi değiştirme gibi tartışacak saçma şeyleri yok çünkü.

KZ2'nin çıktığı sıralar kendime PS3 alıyordum nerdeyse, ama biraz da elde uygun bir monitör-tv'nin de olmaması etkisiyle gittik ikinci el GTX 285 falan aldık(üstelik GTX 260'ı satmadan), kötülüğün esiri olduk gene :d Neyse bu sefer kararlıyım, bitti artık bu iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 22 Temmuz 2010; 12:37:14 >

• O donanım bölümündeki HD 5770 ve 9800 GT fanlarıda nasıl fandır öyle yahu. Adamlar bıkmak usanmak bilmiyor resmen Bir ara senin birsürü ekran kartı incelemelerin testlerin vardı. Baya para harcadın galiba o zamanlar kartlara. Bende 2900 XT, 9800 GTX, 4850 falan aldım sırayla konsollardan önce. Benimde oraya gitti paralar bir ara

Valla hacı o hastalık durumları malesef bendede devam ediyor. İkincel ekran kartı bölümünü sık sık takip eder oldum son zamanlarda. birkaç ay önce Fermi haberleri falan bi ara baya gaza getirdi beni. Alıyordum nerdeyse sonra dedim olm manyak mısın ne oynayacan pc de Gittim parayı ses sistemine, oyunlara, direksiyona falan harcadım.

Monitör olarakda 24" kullanıyorum ben. Gayet yeterli geliyor. Xbox+PS3+PC yi birlikte kullanıyorum. Bu tarz bi monitör işini fazlasıyla görür.

G25'i satabilirsemde (aslında hiç satasım yok ama fırsat olmuyor kullanmaya) 5850 falan alıcam uzun süre götürür zaten o beni.

Not: 5850 yi satmayı yada G25 ile takaslamayı düşünürsen haberim olsun

• He ya bisürü kart kullanmıştım boş boş. Son birkaç yılda neler aldık... 8800 GTS 320 MB, 8800 GTS 512, 9600 GT, HD 3870, GTX 260, HD 4870 1 GB, GTX 285, HD 5850... Bir de tabii E6420 Q9550 geçişi, anakart - bellek - PSU falan değişimi oldu bir kere En son 5850'yi satıp farkı verip GTX 470 almayı düşünüyordum ama "yeter lan" deyip, hazır para gelmişken PS3'e döndüm(eskisi gibi hasta olsaydım o parayla i7'li 470'li bir sistem toplamıştım). Aslında kullandığım kartlar için kendime kızmıyorum, bazı şeyleri bizzat kullanıp görmek ve kavramak, olaydan o şekilde soğumak lazım. Öbür türlü düşünürsem, "kartlara verdiğim paralarla Xbox 360'lar, G27'ler alırdım" dersem kafayı yerim.
    Burada yazarak bir nevi günah çıkarıyoruz :d PC donanım bölümü ve yaptığım muhabbetler utanç vericiydi doğrusu.

G25'e gelirsek, aslında öyle bir şey güzel olur da öncelikler farklı. Zaten G25 yerine G27 alsam daha iyi olacak. Özellikle sessizlik ve tuş sayısı avantajı güzel geldi bana. Neyse hayal tabii bunlar
    Driving Force GT var bende zaten bayağı iyi direksiyon. Force feedback gücü açısından G20'lere bayağı yakınmış sanırım, ezik kaldığı yanlarını sallayacaz artık

Fermi olayından iyi kurtarmışsın. HD 4850 ile idare et bence. Sürücüden scaling ayarı yaparsın, 1080p altında da tam net görüntü alırsın böylece. Ki AA falan onları kıssak, hatta açmasak da idare ediyor. Ha Metro 2033 gibi optimize özürlü oyunları düşünüyorsan, onu bilemeyecem Elde konsol varken bu tür oyunları düşünme bence. Zaten Crysis haricindeki PC exc'lerini bayağı iyi çalıştırır o sistem(aslında Crysis de high'da ya da modlu "very high"da gayet iyi oynanır). Belki STALKER'in expansion'ları ve ARMA 2 şüpheli, o kadar. Bak görüyorsun, PC'den konuştukça gene saçmalamaya başladık. Kaçayım ben Uncharted 2 falan oynayam biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 22 Temmuz 2010; 17:04:24 >

• Soruya bak konuya bak konu almış başını gitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

Soruya bak konuya bak konu almış başını gitmiş

• yalandan yere gittim aldım işte öyle tv nin altında görüntü yapıyor arada bir bd film izleyip

kapatıyorum
  • anlatsam sayfalar yetmez
  • Ps3 seviyorum çünkü geri uyumluluğu var ps1 deki multitapımı takıp 2 kol tanıttım.2 ps1 kolunla cok rahat oynadım ki uğurlu kolum 13 yıldır benle saat gibi çalışıyor.Yani arkadasın dedigi gibi aşırı pahalı olmayan çözümlere açık ps3 üm movie card vardı onuda denesem mi diyorum (şaka tabi )
  • yaz yaz bitmezki ya....
  • exc.ler süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaattuu

ps3 gurban olduğum yaresulallahtan gelmektedir amma lakinki öle değildir bide kimsenin hayatına kimise garışamaz he nasıl garışamaz sen şu ps3 ü gullanırsın ben bu xbox ı kullanrım şu bayan o wii yi kullanır hadi eyvallah

• Hort
  • buna benzer forumda bir çok konu var,başka bir başlığa attıgım mesajı burayada paylaşıyorum..

Sorunun cevabı çok basit,bugun zaten hemen hemen herkesin evinde pc var,adam internete zaten giriyor,filmini indiriyor,youtubeda geziyor,facebook ta takılıyor,bazı oyunlarıda low/medium arası oynuyor,kalkıp kimse mevcut olan pc'yi cope atıp her sene veya 2 senede bir 1000 lira veya 1500 liraya yeni pc kasası almak istemiyor...Aldıktan sonrada dertler bitmiyor gerci,oyunları korsan kullanıyorsan 50-100 part indirmek bir dert,sonra kuregini aramak ayrı dert,1 ay sonra uptade çıkar onu kurmak ona uygun kuregi aramak apayrı bir dert,sende ati kart varsa ve ati kartta oynadıgın oyunun problem çıkarmasınamı yanarsın yoksa oyun oynarken windowsun kapanmasınamı,fandan gelen sesemi,ps3'te olan bir çok oyunu pc'ne 1500 lira verdigin halde oynayamamanamı,korsan indirdigin oyunların bir cogunda multiplayer oynayamamanımı,sandalyeye saatlerce mahkum kalmanımı,acaba seneye cıkan fifa bende full calısırmı korkusu vs.. uzayıp gider,onlarca madde ekleyebiliriz,o yuzden millet peynir ekmek gibi konsol alıyor su anda..grafik tabiykide pc'de cok onde ancak konsolun verdigi eglencenin,rahatlıgın 10'da 1'ni bile veremiyor malesef...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.