Şimdi Ara

Nedir bu Amazon Trade-in?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon.com'da gezerken Trade-in adlı birşeye rastladım. 60 dolara Xbox 360 290 dolara Xbox One vardı. Çok mâkul fiyatlar. Acaba bilgisi olan birisi aydınlatabilir mi? Çünkü 60 dolara Xbox360 kaçırılmaz bence. Şimdiden teşekkürler :)

• tam bende anlamadım ama sanırım tamirden geçmiş ürünleri satıyorlar. Az hasarlı ürünler zaten dikkat edersen sana alırken ne derece almak istediğini soruyor. İade - tamir ürünler (çizik vs)
  • alemburda34 kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım ben ona nasıl birşeymiş anladım. Sizede anlatayım hemen. Şimdi Sizin Xbox 360'ınız var ve az hasarlı. Az hasarlı seçeneğinde 80 dolar yazıyorsa gönderiyorsunuz alıcıya (Amazon bedava göndermemize yardımcı oluyor) Alıcı onaylayınca işlemi size 80 dolarlık Amazon hediye çeki geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaoztekin07

Hocam baktım ben ona nasıl birşeymiş anladım. Sizede anlatayım hemen. Şimdi Sizin Xbox 360'ınız var ve az hasarlı. Az hasarlı seçeneğinde 80 dolar yazıyorsa gönderiyorsunuz alıcıya (Amazon bedava göndermemize yardımcı oluyor) Alıcı onaylayınca işlemi size 80 dolarlık Amazon hediye çeki geliyor.

Takas programi anladim kadariyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Get contact nedir bu saçmalık?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.