Şimdi Ara

nedir bu ayfon çılgınlığı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13 14 yaşlarında kız bugün media markta anne bunu al kendimi satacam bak dedi

• Espri olsun diye demistir.
  • Ben de bıktım şu iphoneu hava atmak için alıp sadece ön kamera (ayy selfi çekcem ben) ve whatsapp.
    Gidiyo alıyo telefonu sırf masaya koyup "ayy benim ayfonum var bikere ben çok zenginin tmm mı .s " demek için.
    Cidden bıktım yani
    Gitsen jailbreak ne diye sorsan bilmez (şu ana kadar 100 kişiye sorduysam 2 kişi biliyorum demiştir en fazla)(erkekler de farklı değil)
    Bir iphone 3gs kullanıcısı olarak düşüncem bu.
  • Yeni nesil çok özenti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Under The Dome

Ben de bıktım şu iphoneu hava atmak için alıp sadece ön kamera (ayy selfi çekcem ben) ve whatsapp.
    Gidiyo alıyo telefonu sırf masaya koyup "ayy benim ayfonum var bikere ben çok zenginin tmm mı .s " demek için.
    Cidden bıktım yani
    Gitsen jailbreak ne diye sorsan bilmez (şu ana kadar 100 kişiye sorduysam 2 kişi biliyorum demiştir en fazla)(erkekler de farklı değil)

Kardeşim bilmek zorunda mı parası var alır. Ha döt zoruyla alıyosa ona laf edersin ama çok rahat alabilecek adamlara da laf etmek bize düşmez.
  • Ben de hala tipo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28772 -- 11 Ekim 2014; 22:09:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

quote:

Ben de bıktım şu iphoneu hava atmak için alıp sadece ön kamera (ayy selfi çekcem ben) ve whatsapp.
    Cidden bıktım yani

Kardeşim bilmek zorunda mı parası var alır. Ha döt zoruyla alıyosa ona laf edersin ama çok rahat alabilecek adamlara da laf etmek bize düşmez.

Alıntıları Göster
    dokunmatik kilitle hava atanı gördüm ben sanki biz model çizince buluyorlarmış gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

Ben de hala tipo

Okulda göstermede dovmesinler bu ne lan diye :) gerçi benimkide discovery ama
  • iPhone kullanan insan jailbreak bilmek zorunda değil. Parası olan alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

iPhone kullanan insan jailbreak bilmek zorunda değil. Parası olan alır.
    İphone dan çok daha kaliteli telefonlar var,Note 4,Lg g3,nexus 5,daha saysam oohoo.

İphone nin adı duyulmuş gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 12 Ekim 2014; 3:47:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

İphone dan çok daha kaliteli telefonlar var,Note 4,Lg g3,nexus 5,daha saysam oohoo.

İphone nin adı duyulmuş gidiyor.

Alıntıları Göster
    Adam sadece whatsapp kullanıyor diye gidip samsung corby mi alsın? Parası varsa kullanımı kolay olanı, tipi güzel olani alır. Kimseyi de ilgilendirmez
  • quote:

Cidden bıktım yani

hoş ve sade bir telefon parası olan alır kullanır illa ki jailbreak yapması mı gerek ? herkesi aynı kefeye koymak saçmalık not: iphone' um yok
  • quote:

Cidden bıktım yani

La ben 3-4 sene önce kullanıyordum 3Gs'i

Faqir yha .s
  • Bir telefona verilecek en yüksek miktar 1200 TL'dir.
  • Isteyen istedigini alir ne bu boyle sanki parasini siz veriyorsunuz.
  • Bende hala samsung ace var iphone ya da galaxy s3s4 olmasa da olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Adam sadece whatsapp kullanıyor diye gidip samsung corby mi alsın? Parası varsa kullanımı kolay olanı, tipi güzel olani alır. Kimseyi de ilgilendirmez

Corby de watssap yok yalniz .d
  • Aynen babamın milyonları var ayıptır söylemesi.elimde 630 var.
  • Isteyen istedigini alir ne bu boyle sanki parasini siz veriyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Busra8

Bende hala samsung ace var iphone ya da galaxy s3s4 olmasa da olur

Galaxy ace görmesek bizi kekliycek görmesekde olurmuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.