Arkadaşlar diyarbakırda oturuyorum mahalledeki çocukların hepsinde torpil var biri o köşede biri o köşede patlatıyor Derdimi paylaşmak için açtım biraz sonra bir tane daha patlar
quote:Orjinalden alıntı: Nyorai yuh adam benden sonra üye olmuş posta bak Huseyin in aşk tavsiyeleri ve deneyimleri olmasa bu forum ne yapardı bilemiyorum.
quote:Orjinalden alıntı: No Şuga quote:Orjinalden alıntı: Nyorai yuh adam benden sonra üye olmuş posta bak Huseyin in aşk tavsiyeleri ve deneyimleri olmasa bu forum ne yapardı bilemiyorum. bana da yardımcı olmuştu bir kere saolsun
quote:Orjinalden alıntı: ÇayLaK KRaL quote:Orjinalden alıntı: No Şuga quote:Orjinalden alıntı: Nyorai yuh adam benden sonra üye olmuş posta bak Huseyin in aşk tavsiyeleri ve deneyimleri olmasa bu forum ne yapardı bilemiyorum. bana da yardımcı olmuştu bir kere saolsun İlk zamanlar açtığı konular superdi bir motorda resmi vardı nasıl karizma olurum falan diye soruyordu
Saç stili içindi o konu artık fazla konu açmıyorum yorum yazıyorum bayramda torpil sayısı daha fazla artıyor
quote:Orjinalden alıntı: huseyin16 Saç stili içindi o konu artık fazla konu açmıyorum yorum yazıyorum bayramda torpil sayısı daha fazla artıyor BU postlar nasıl geliyor o zaman ?
quote:Orjinalden alıntı: T.R.U.G. quote:Orjinalden alıntı: huseyin16 Saç stili içindi o konu artık fazla konu açmıyorum yorum yazıyorum bayramda torpil sayısı daha fazla artıyor BU postlar nasıl geliyor o zaman ? Counter Strike bölümüne bak anlarsın
quote:Orjinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses bende senin imzadaki resmi görsem 10 tane torpil atarım. hüsein16 fan club
quote:Orjinalden alıntı: _R3sp3cT_!LL3g4L_ quote:Orjinalden alıntı: T.R.U.G. huseyin16 gibi post kasan görmedim bu forumda... aynen Her torpil patladığında yazmayı unutma çok merak ettim hangi aralıklarla patlattıklarını.