Şimdi Ara

Nedir? Gelecek? İnsan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni rahatsız eden bazı başlıkları kısaca size aktarmak isterim. Yormadan.
    -('Ben' diyerek başlayıp üzerinden gitmek istiyorum) Yıllarca oku, çalış didin, askere git, işe gir, herzaman daha iyisi olan işlerde çalış, evlen (ben bu yolda şimdilik bu noktadayım.)
    -(Oku) ki iş aradığın dönemde insanlar senin cv'ne değil seni oraya sokmak isteyen kişiye baksınlar. Bu konuda kimseyi suçlamıyorum biz değil miyiz iş aramaya önce torpil arayarak başlayanlar.(Eline güç geçmemiş içindeki kötülüğü keşfetmemiş potansiyel kötüler)
    -(Asker) ol ki vatana millete faydan olmucaksa da ana, baba, yar kıymeti bilesin. Ya 15-20 milyar verir kaçarsın, ya da hizmetini verirsin yada kim bilir komutanım dediğin adam kendi milletine mermi sıktırır, linç edilirsin.
    -(İş) e gir ki kraldan çok kralcılık ne demek öğren. İnsanların eline güç geçtiğinde özünde olan kötülüğü gör.
    -(Şükür) et ki yukarıya değil de aşağıya bakasın.
    -(Evlen) ki doğru kişiyle ömrün renklensin( yanlışı zindan)

Sonra iç dış güçler Vatanının üzerine oyunlar oynasın, güne sabah telefondan bir yerlerde bomba patladı mı, canımız yandı mı diye kontrol ederek başla. Analar,Babalar hayatlarını adasınlar çocuklarına sonra o çocuklar birileri güç oyunları oynarken ölsün. Düşünebiliyor musunuz kabız olduğunda vay benim çocuğum diye üzülen insanlar, daha iyi bir okul okusun diye varını yoğunu koyan insanlar çocuklarını hiç uğruna toprağa veriyorlar.
    Sonuç şu ki ben hayatımın bundan sonrasını netleştiremiyorum. Ve toplumsal depresyonun üyelerinden biriyim. Allah ülkemize, dinimize sahip çıksın inşallah.

Savaşın kıyısında bir kayıp nesil olmak istemiyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    BU YAZANLAR NE ANLAMA GELİYOR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.