Şimdi Ara

NEDİR İNSANLARDAKİ BU TELEFON SEVDASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba son 2 yıldır insanlara bakıyorum. Millet 6 ayda bir telefon değişiyor. Yani çok ciddiyim inanın kıyamet alametlerinden biri yahu adam bilseki 700 liralık zenfone ile işini gorecek gidiyor sırf marka olsun hava olsun diye 2000-2500 lira bayılıyor. Sonra 6 ay veya 1 sene sonra yarı fiyatına satıyor. Yani bu TELEFONDUR abi iletişim aracı seni uzaya çıkarmayacak super guç vermiyecek. Hadi adam Ultra zengindir onu anlarım ama ulan ay sonu kirayı odeyecek parası yok gidip 2000 veriyor telefona. Bu olayda kazanan sadece firmalar oluyor şuan piyasanın en iyi telefonunu alsan ne olacak 1 sene sonra yenisi çıkıyor. Inanın bende discovery vardı onu 320 liraya kardesime verdim. Gidip 1170 liraya 32 gb g2 aldım o kadar pişmanım ki boşa masraf yaptım. Discovery benim her isimi goruyordu. Birazda forumdakilerin gazına geldim. Ozellikle stevejonesin HAKKIM ONA HARAM OLSUN AHIRETTE 2 ELIM YAKASINDA yani dediğim gibi bu işin sonu yoktur. Kazanan sadece firmalar olur . kaybeden ise tüketicidir.

• Ben üst model düşünüyordum ancak yazdıklarınızı okuyunca uyandım ve aklıma şunlar geldi.

Lumia 525 kullanıyorum, mağzadaki her oyunu çalıştırıyor çok şükür. ( oyun delisi değilim işimi görüyor)
    Ön kamera yok ama selfie için bir program var yüzü otomatik algılayıp çekiyor.
    Gerek sistemin güvenliğinden, gerek hızdan pek şikayetim yok. (Flaş yok, o da olsa iyi olurdu buna da şükür Allah olmayanlara da nasip etsin.)

Dediğiniz gibi aynı işi görüyor hepsi çok para vermeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Ben üst model düşünüyordum ancak yazdıklarınızı okuyunca uyandım ve aklıma şunlar geldi.

Lumia 525 kullanıyorum, mağzadaki her oyunu çalıştırıyor çok şükür. ( oyun delisi değilim işimi görüyor)
    Gerek sistemin güvenliğinden, gerek hızdan pek şikayetim yok. (Flaş yok, o da olsa iyi olurdu buna da şükür Allah olmayanlara da nasip etsin.)

İnan g2 aldığıma pişmanım. Keşke discoveryde kalsaydım ihtiyacım olmadığı halde aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzimLeSıçanDuvarıYıkar

quote:

Ben üst model düşünüyordum ancak yazdıklarınızı okuyunca uyandım ve aklıma şunlar geldi.

İnan g2 aldığıma pişmanım. Keşke discoveryde kalsaydım ihtiyacım olmadığı halde aldım.

Alıntıları Göster
    Amacı gerçekten teknoloji olan amacı gerçekten gösterişten uzak ve sadece bilgiye dayalı olan insanlara en fazla 1000 liralık telefonda gayet yeterli olacaktır. aldığın telefonu en iyi şekilde her özelliğini kullandıktan sonra ihtiyaçlarını en güzel şekilde karşıladıktan sonra başka bi telefona daha üst bir modele zaten ihtiyaç duymayacaksındır. Arkadaşa çok fazla katılıyorum herkes artık en iyisini alma çabası içerisine girmiş çok saçma bir durum çocuğu bir tane çikolata ister gidip almaz.Fakat gidip kendine 2000 liraya telefon alır.böyle insanlardan olmamak gerek.Mantıklı olmak gerek.

• 700 liralık zenfone isimi goruyor.Kral telefon.
  • ülkecek tüketim çılgınlığımız var. Yeni, üst model alıp masanın üstüne koyunca havamız oluyor sanıyoruz.
  • Yani burda diyorlar yok s6 şahane telefon 1-2 sene sonra kimse hatırlamayacak bile milletimiz sonradan gorduğu için herşeye saldırıyor.
  • Android alınca mecbur yeni telefon almak gerekiyor yavaşlıyor hocam Lumia veya iPhone alın ömür boyu kullanın
  • quote:

quote:

Discovery kasıyor hocam alınmaz.Ayrıca hepsi aynı işi görüyor ama biri kusursuz olarak görüyor, diğerleri ise takıla takıla

• quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

quote:

Discovery kasıyor hocam alınmaz.Ayrıca hepsi aynı işi görüyor ama biri kusursuz olarak görüyor, diğerleri ise takıla takıla

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: superwera

quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

quote:

+1

Alıntıları Göster
    Bu yazıyı okuyunca aklıma Cem Yılmazın bir sahnesi geldi. Şu an ki durumu ne güzelde anlatıyor üstat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asriell

Bu yazıyı okuyunca aklıma Cem Yılmazın bir sahnesi geldi. Şu an ki durumu ne güzelde anlatıyor üstat.

Alıntıları Göster
    Popüler kültürün oyunları.

• Kısmen katılıyorum kısmen katılmıyorum. Son model telefon almak hata değil bence. Zamanı gelmeden değiştirmek hata. Bende para biriktiriyorum. Bekledigim model gelirse elimdeki cihazi sevdigim bi insana verip o modele gecicem.
  • Ihtiyaclara gore telefon belirlenir alinir bunu anlarim.mesela babam nokia 1100 ona luks aradigi tum ozl. var.alarm mesaj arama.
    sırf marka diye +1000 lira vermek 3 ay sonra 1inc icin degstrmek yazık.4yildir monte kullaniyorum aha konuyada ondan griyorum.ne zaman flasi iyi kamesi guzel bir telefn ihtiyaci duyarim 600 700 lira alırm oda gotrur beni 4yıl.ogretmen arkadasm yeni yildan once iphone 6+ aldi 2200 tl ye.bir aylik net maaşi bakiyorum napiyor telle foto cekip face griyor.mesaj paketi yok sms atmiyor.
  • quote:

Merhaba son 2 yıldır insanlara bakıyorum. Millet 6 ayda bir telefon değişiyor. Yani çok ciddiyim inanın kıyamet alametlerinden biri yahu adam bilseki 700 liralık zenfone ile işini gorecek gidiyor sırf marka olsun hava olsun diye 2000-2500 lira bayılıyor. Sonra 6 ay veya 1 sene sonra yarı fiyatına satıyor. Yani bu TELEFONDUR abi iletişim aracı seni uzaya çıkarmayacak super guç vermiyecek. Hadi adam Ultra zengindir onu anlarım ama ulan ay sonu kirayı odeyecek parası yok gidip 2000 veriyor telefona. Bu olayda kazanan sadece firmalar oluyor şuan piyasanın en iyi telefonunu alsan ne olacak 1 sene sonra yenisi çıkıyor. Inanın bende discovery vardı onu 320 liraya kardesime verdim. Gidip 1170 liraya 32 gb g2 aldım o kadar pişmanım ki boşa masraf yaptım. Discovery benim her isimi goruyordu. Birazda forumdakilerin gazına geldim. Ozellikle stevejonesin HAKKIM ONA HARAM OLSUN AHIRETTE 2 ELIM YAKASINDA yani dediğim gibi bu işin sonu yoktur. Kazanan sadece firmalar olur . kaybeden ise tüketicidir.

Peki telefon önerilerinde neden insanlara en üst düzey telefon öneriyorsun. Hayır fikir isterken vatandaşın biri kullandığı telefonu sorup bu fikrini yazabilirsin...

• 6 senedir samsung corby 2 modelini kullanıyorum.Sürekli bozulsun da değiştireyim diye bekliyorum ama bozulmuyor.Aslında insanların telefon sevdası olup olmaması önemli değil.Önemli olan bütçelerine uygun hareket etmelerini bilip bilmemeleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ser momo

6 senedir samsung corby 2 modelini kullanıyorum.Sürekli bozulsun da değiştireyim diye bekliyorum ama bozulmuyor.Aslında insanların telefon sevdası olup olmaması önemli değil.Önemli olan bütçelerine uygun hareket etmelerini bilip bilmemeleri.

Normal corby olmasın o ? Corby 2 nin çıkalı zaten 3-4 yıl olduydu.
  • corby 2 mi bilmiyorum ama modeli s3850

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ser momo -- 24 Nisan 2015; 19:11:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ser momo

corby 2 mi bilmiyorum ama modeli s3850
    sımdı mıllete beddua edıyorsun telefonu begenmemıssın dıyede,sen telefonu begenmedınde pısmansın,yoksa begendıgın telefonu mıllete nıye onerıyorsun sendemı aleyhınde arkandan atılıp tutulsun ıstıyorsun.Yanı amacın G2 aldırmamakmı,telefonu ovmekmı,tavsıye etmekmı,yanlıs yonlendırmekmı..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 25 Nisan 2015; 0:37:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

sımdı mıllete beddua edıyorsun telefonu begenmemıssın dıyede,sen telefonu begenmedınde pısmansın,yoksa begendıgın telefonu mıllete nıye onerıyorsun sendemı aleyhınde arkandan atılıp tutulsun ıstıyorsun.Yanı amacın G2 aldırmamakmı,telefonu ovmekmı,tavsıye etmekmı,yanlıs yonlendırmekmı..?

Hocam kendisi her yere sony yazan donanimhabertavsiye ve banlanan sjnin ta kendisi. Kisacasi sony trollu her yere ya z2 ya z3 yazar ya da boyle g2 troller.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.