Arkadaşlar şimdi benim aklıma 2 (diim daha fazla çıkarsa karışmam) soru war. bu silahlara nası + basacaz biraz forumu araştırdım ama anlayabildiimi söleyemem sağdan soldan elixirle basılır die duydum ama elixir zaten silahtan pahalı misal elimde 21 lvl bow var. bunu +2 yapmak istiom nası yapacam anlatabilirmsiniz.
arkadasım sen ciddimisn 1564 mesajın var heralde siteyi yalayıp yutmusundur ama + basmayı bilmion keske arastırsaydın ama madem tembellik yaptın anlatayım +2yi sormusun daha demin glavieme bastım +2 ilk once silahımızı 2adet elixirimizi ve 1adet sans iksirimizi alıoruz sora y tusuna basıoruz orda gorduun kutucuga silahımız koyuoruz yanına bi kutu daha acılcak orayda elixiri koy fuse de ve +1 silahın var +1de sans iksirine gerek olmuo ama 2. +basınıda silahın yanmaması için gerekio 2.+da aynı seyi tekrarlıoruz elixir koyduun kutunun yanında bi kutu daha acılıo orayada sans iksirini koy va fuse de +2 silahın var ok umarım yardımcı olabilmişimdir
walla 21 bow a +3 basacana o elixirleri sat hazır satın al
quote:
Orjinalden alıntı: bigturk_tr
arkadasım sen ciddimisn 1564 mesajın var heralde siteyi yalayıp yutmusundur ama + basmayı bilmion keske arastırsaydın ama madem tembellik yaptın anlatayım +2yi sormusun daha demin glavieme bastım +2 ilk once silahımızı 2adet elixirimizi ve 1adet sans iksirimizi alıoruz sora y tusuna basıoruz orda gorduun kutucuga silahımız koyuoruz yanına bi kutu daha acılcak orayda elixiri koy fuse de ve +1 silahın var +1de sans iksirine gerek olmuo ama 2. +basınıda silahın yanmaması için gerekio 2.+da aynı seyi tekrarlıoruz elixir koyduun kutunun yanında bi kutu daha acılıo orayada sans iksirini koy va fuse de +2 silahın var ok umarım yardımcı olabilmişimdir
o 1564 Post KO Bölümünde SRO ya yeni qeçtim ..
@nisako +1 gereksiz olur
o levellerde silaha para harcamak akıl karı olmaz ha tabi 16 sox bow değilse tabi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme