Şimdi Ara

NEED FOR SPEED (2016) MAP GLİTCH(HARİTADAN DÜŞME)SORUNU ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı Günler arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi origin de indirim varken 10 euro'ya satın aldım fakat oyunu en düşük ayarlarda oynamama rağmen kasma ve bug sorunları yaşıyorum. Youtubeda da böyle sorunu olan çok fazla video var çözümünü 2 gündür arıyorum bir türlü bulamadım.Yardım ederseniz sevinirim gerçekten çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim :)

• Harddisk den dolayi sikinti cikariyor olabilir.
    Hizli sistem istiyor oyun yuklemeler gecikiyor vs ben 7200rpm lik hdd ile oynuyorum goruntu ara kaliyor gec geliyor.
    Hizli bir HDD veya SSD ile denemeni oneririm
    Mevcut sistemin oyunu cekiyor anladigim kadariyla
    Aklima gelen bu suan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfsiapollo

Harddisk den dolayi sikinti cikariyor olabilir.
    Hizli sistem istiyor oyun yuklemeler gecikiyor vs ben 7200rpm lik hdd ile oynuyorum goruntu ara kaliyor gec geliyor.
    Hizli bir HDD veya SSD ile denemeni oneririm
    Mevcut sistemin oyunu cekiyor anladigim kadariyla
    Aklima gelen bu suan

Yorumunuz için teşekkür ederim. Oyun 500 gb seagate hard diskte yüklüydü ben 1 tb wd blue diskime taşıdım.Sorunum çözüldü diyebilirim ancak tüm ayarlar low da olmasına rağmen anlamsız kasmalar mevcut bunu da oyunun optimizasyon özürlü olduğuna inandığım için takmıyorum fazla tekrardan teşekkür ederim iyi forumlar hayırlı akşamlar :)

• OYUNUN SON KISIMLARINDA MAGNUS WALKER IN ARABASIYLA BİR YARIŞ VAR BENDE DE ORDA BİR DONEMECTE OLUYOR BASKA YERDE OLMUYOR bölümü geçemiyorum bi yardım edin oynu ultrada oynuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.